2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ultrasonda ense kalinligi ve burun kemigi nasildi onu onemsiyorlar sanirim bunlar istatiksel biraz umarim hepimiz sagkikla aliriz bebeklerimizi.
Özelde bakan dr um ense ölçümüne 1.2 demisti burun çıkıntısı na da iyi demisti..gorunuste bir problem yok dedi kan verelim dedi.devlette perinatolaga yaptırdığımda ense ye 1.7 dedi başka da yorum yapmadı ultrasonu gore yorum yapmıyoruz dedi kestirip attı kanıda devlette vermiştim.bende o yüzden sonucu kendi dr ma gösterdim ama şimdi tekrar diğer dr gitmek zorundayim

Benimde cok hoşuma gidiyor yapmak istiyorum bende hiç falan yok arkadaşlarım falan olcak

yapmadim, dun ogrendikten sonra ailemizi hafif heyecanlandirip biraz meraklandirip anlattik sonunda haha. her biseyin partisi oluyor, isteyen istedigini yapsin elbette ama biz gerek gormuyoruz, belkide yasimizdan dolayi:)
Bende anı kalsın bebeğimiz buyunce görsün istiyorum:)

Bulantin olmamıştır senin ben 3 kilo verdim ama 3 kilo Alip bulanti olmamasını tercih ederdim

bebek aç kalınca şekeri düştüğü için sarılık olurmuş benim ilk kızımda sarılık olmadı çünkü gece gündüz 2 saatte bir emzirdim geceleri ayarladım saati
kadını yalnız bırakmamaktaki amaç kadın uykusuz kalıyor iyi dinlemiyor psikoloji kötü oluyor ozaman ondan ama bizim Türk milleti cine şeytana bahane bulup kadınları korkutuyor bence:)
Ayy tekmeler başlasa artık yaaa
ben hissediyorum balık var sanki gezinen

Ikili test sonucumda risk görününce biraz netten araştırdım da çoğu dr sadece ultrason sonucunu baz alıyormuş ense ölçümü ve burun çıkıntısı ni gordukten sonra kan değerlerini çok önemsemiyorlarmış doğru yanıt vermediğinden.sizlerin dr ları bu konuda biseyler söyledimi size peki kizlar..dr riskisin dediğimden beri allak bullak oldum yemin ediyorum sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti resmen elimde olmadan akıyor su gibi gözlerden yaslar

Kızlar merhaba bende 10+5 teyim. baş dönmesi var kafamı çevirdiğimde feci dönüyor . acaba yaşayan varmı ? Yaşayan varsada ne zaman geçer bu 2 3 gündür dünya dönüyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…