Ikili test sonucumda risk görününce biraz netten araştırdım da çoğu dr sadece ultrason sonucunu baz alıyormuş ense ölçümü ve burun çıkıntısı ni gordukten sonra kan değerlerini çok önemsemiyorlarmış doğru yanıt vermediğinden.sizlerin dr ları bu konuda biseyler söyledimi size peki kizlar..dr riskisin dediğimden beri allak bullak oldum yemin ediyorum sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti resmen elimde olmadan akıyor su gibi gözlerden yaslar
Canım ikili test kesin sonuç vermiyorki zaten sadece sonuçlarını analiz ederek belirli bir risk çıkarıyor. ÷70 gibi bir doğruluk payı varmış. Şuan iki doktor birden takibimi yapıyor ikisi de sadece ense kalınlığı ve burun ölçüsüne baktı. Ben ikili test yaptırmak istemediğimi belirtmiştim. Ancak bunun dışındaki incelemeleri yaptıracağım detaylı ultrason ve bel kemiğini inceleyerek yapılan bazı analizler var onları yaptıracağım. Sen içini ferah tut eğer kafanı çok kurcalayacaksa kesin sonuç veren testler var onlardan yaptır
Bence çok aşırı olmadıkça bi zararı olmaz. Ben de çok severim ama hala düzelmedi bulantı kusmalarım keşke gecse neler neler yemek geliyor içimden ama önüme gelince ne eski kokusunu ne eski tadini alabiliyorum
Bence çok aşırı olmadıkça bi zararı olmaz. Ben de çok severim ama hala düzelmedi bulantı kusmalarım keşke gecse neler neler yemek geliyor içimden ama önüme gelince ne eski kokusunu ne eski tadini alabiliyorum
Öyleyiz hepimiz canım ya. Annelik hamileligin başından biz ölene kadar hep evham demek hep onların iyi olduğundan emin olmayı istemek demek. Küçükken ayrı büyüdüğünde ayrı korkular.. Allah korkutuğumuza uğratmasın
Selam kizlar benim bugün kahverengi lekelenmelerim başladı rahatsiz edici derecede de bel agrım ve karin agrim var kalkmadan yatiyorum ama artik moralim cok bozuldu bebegime birsey olacak diye korkuyorum daha dün hastaneden ciktim doktor kırmızı kanama olmazsa gelme dedi ama benim icim rahat degil cok kötüyüm cok
Selam kizlar benim bugün kahverengi lekelenmelerim başladı rahatsiz edici derecede de bel agrım ve karin agrim var kalkmadan yatiyorum ama artik moralim cok bozuldu bebegime birsey olacak diye korkuyorum daha dün hastaneden ciktim doktor kırmızı kanama olmazsa gelme dedi ama benim icim rahat degil cok kötüyüm cok
Ah canım ya..Doktora ulaşsan bi sorsan. Senin kist falan yoktu di mi. Yani daha önceki kanamaların nedeni neydi? Dua ediyorum sana inşallah bir an evvel biter kanamaların. Normal huzurlu bir gebelik olur inşallah
Kızlar meraba bende 14+2 haftalık hamileyim Allah nasip ederse %80 kızımız olacak :) benim sorum bu zamana kadar hiç kusmam olmadı sadece halsizlik ve uyku vardı ama bugün ne yediysem çıkardım korkulacak bişey mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kızlar meraba bende 14+2 haftalık hamileyim Allah nasip ederse %80 kızımız olacak :) benim sorum bu zamana kadar hiç kusmam olmadı sadece halsizlik ve uyku vardı ama bugün ne yediysem çıkardım korkulacak bişey mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Üşütmüş olabilirsin cnm ayaklarına fln dikkat et ben usuttugumde dahada artıyor mide bulantim çünkü kanama aşırı ağrı yoksa sorun yok diye biliyorum bn