2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşım yeni doğum yaptı normal mamada verdi emzirdi de ama yinede sarılık oldu neden ki acaba

Canım bende de aynı durum var. Yemek yiyorum yarım saat sonra sanki hiç yememişim gibi midem kazınıyor

Kızlar yok mu bana yorum yapacak

Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bi kaç kişi kaldık herhalde cinsiyet öğrenmeyen
benimde daha belli değil doktor 12 +4 te baktığında kıza benzetiyorum dedi ama değişebilir dedi 9 martta randevu alcam nasipse o zaman belli olur dedi :)sizin ki hiç bir şey söylemedi.

Kızlar yok mu bana yorum yapacak

Merhaba öyle çok bilgili değilim bu konuda ama kendi testime göre riskin biraz yüksek çıkmış olduğunu düşünüyorum. Kendi testimin değerleri
Yaş 1/113
Down sendromu 1/13400
Trisomi18 1/14500
Ama tabiki bu testlerin temiz çıkıp da allah korusun problemli bebekleri olanlar gibi testleri riskli çıkıp bebekte hiç problem olmayanlar da var. Eğer kafanızı çok meşgul ederse fetal DNA testi yaptırmak bir seçenek olabilir. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Tsk ederim

Merhabalar kilo konusu konuşulmuş, en bi sevmediğim
Boyum 1.70, 65 ile hamile kaldım, şuan 68 oldum bile
İlk 3 ay hiç bulantı, uyku hali, halsizlik çekmedim, herkes kilo verirken ben şişmeye hemen başladım yani, kaderim bu zaten
Üstüne üstlük göbeğim hiç çıkmadı hala, armut vücut olunca o 3 kiloyu da bacaklarıma aldım
Sağlıklı olsun da napalım artık
Cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun

Bence utanılacak hiç bir şey yok.
Eğer durum müsaitse temizlik için birini almak bence en büyük rahatlık.
Ben evlendim evleneli yani 6 yıldır birini alıyorum her hafta, çok da memnunum.
Rahatlık olmasının yanı sıra karşıdaki insan içinde ne güzel bir ekmek kapısı öyle düşünün.

Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bi kaç kişi kaldık herhalde cinsiyet öğrenmeyen

Aynen ben de öğrenemedim hala, sormadık bile.
25 inde gittiğimizde 13+4 olacak, doktora göre de 14+1.
İnşallah o zaman öğreniriz

Ultrasonda ense kalinligi ve burun kemigi nasildi onu onemsiyorlar sanirim bunlar istatiksel biraz umarim hepimiz sagkikla aliriz bebeklerimizi.

Maşşallah burdaki herkes ne kadar zayıf ve daha kilo almayanlar var kendimi şişko hissettim

Bu arada bende 13 haftalık hamileyim sanki içimde bi sallantı oluyo bu bebeğin hareketi mi yoksa bağırsaklar mı anlayamıyorum eğer bağırsaksa boşuna duygusala bağladık

Kızlar aranızda cinsiyet öğrenme partisi yapan var mi
Ben çok yapmak istedim canım ama eşimin ailesi kız olsa sevinmeyeceklerdi burnumdan gelirdi o parti erkek oluncada herkese duyururlar resim çekip atarlar ellerinden telefon düşmez yapmadık. Nazar olur diye nazardan ziyade etraftaki kişilere bu kadar erken duyurulmasını istemedim kv faktörü oluncada tamamen vazgeçtim. Ama çok içimde kaldı çok hoş birşey. İleriki aylarda sadece eşim ve ben foto kalması için yaparız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…