- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
gunaydin. hastenede 4.cu gun bakalim. yarin son ama umarim enf artik temizlenmistir. oglum kucuk oldugu icin gece evimdeyim sukur. her gun git gel yapmak da yoruyormus insani.
tum hastanedeki arkadaslarima acil sifa dilerim.
Gerisine de guzel bir gun
cok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın artık enfeksiyonu hamileliğin kalanını rahat gecirirsin.
ben tekim cnm. yanimda kimse yok. esim sehir disindaydi yeni geldi. biraz zor oldu ama hallettik bakalim.Geçmiş olsun canım benim de 3. Günüm çok zor annem yanimda ailemde burda gelip gdyrlar ama aşırı sıkıldım. Sadece serum ye yat öğleden sonra da dersim var çıkmak istyrm ;(
cok cok gecmis olsun, bununla bitsin gitsin.
Gunaydin. Allah sifa versin : ( insallah gecer kurtulursun
gunaydın,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer.
yarınki dr randevum bu aksamustune alınmıs. dr'um yarın izin kullanacakmıs, sekreteri aradı. apar topar organize oldum. ikili test olacak bugun. guzel dualarınıza enerjilerinize talibim. hayırlısı bakalım.
sevgiler.
Hadi ins bu defa ki tedavi ise yarayacak bundan sonra sıkıntısız geçecek sağlıkla gelecek bebişin insgunaydin. hastenede 4.cu gun bakalim. yarin son ama umarim enf artik temizlenmistir. oglum kucuk oldugu icin gece evimdeyim sukur. her gun git gel yapmak da yoruyormus insani.
Büyüsün canım ya yıllardır bunu bekliyorum ben gören diyo hiç yok göbeğin bu nasıl ikiz diyom küçükler daha da ama işte saçma sapan endişeye dusuyom bu defa da ki acaba bende mi sorun var diye kesin bir iki ayada hareket edemiyom sistim diye sikayetlenirim :)oh yarasin.
dertlenme seker. emin ol son aylara dogru o karnin kocamannnnn olacakikiz gebe gormustum cunku. ciddi buyuyor gobekleri.
Sabret cnm ins sonu iyi olacak sorumluluk olunca tabi insan duramıyor yerinde ama mecbur dayancan ki sende bebiste iyi olsunGeçmiş olsun canım benim de 3. Günüm çok zor annem yanimda ailemde burda gelip gdyrlar ama aşırı sıkıldım. Sadece serum ye yat öğleden sonra da dersim var çıkmak istyrm ;(
Canım bende de tam tersi durum çalışıyorum müşteriler soruyor kaç aylık 3 diyorum gözleri açılıyor çünkü çok büyük karnım ikizde o yüzden demek zorunda kalıyorum aslında söylemek istemiyorum neden bilmiyorum nazar değer gibime geliyor akşam oldumu davul gibi oluyor karnım sanırım şişkinlik gaz hepsi birleştir sabah o kadar değil kiloda almışım zaten baya gerçi 52 ile başladım ama şimdiden 58 oldum korkuyorum ileriki halimdenBüyüsün canım ya yıllardır bunu bekliyorum ben gören diyo hiç yok göbeğin bu nasıl ikiz diyom küçükler daha da ama işte saçma sapan endişeye dusuyom bu defa da ki acaba bende mi sorun var diye kesin bir iki ayada hareket edemiyom sistim diye sikayetlenirim :)
en dogru cevabı size doktoruuz verecektir ama sorun gözükmüyor... Bende yarın öğreneceğim benim yüksek risk çıkma ihtimali var yaşımdan dolayı ama tabi tek başına yaş risk faktörü değil ...Kizlarr ikili tarama sonucumu bugün alabildim hicbirseyde anlamadim sizce nasil anlayanlar bakabilir miiEki Görüntüle 2235813
Allah şifa versin inşallah sondur artık rahat bir hamilelik geçirirsingunaydin. hastenede 4.cu gun bakalim. yarin son ama umarim enf artik temizlenmistir. oglum kucuk oldugu icin gece evimdeyim sukur. her gun git gel yapmak da yoruyormus insani.
Allah şifa versin iyileştikten sonra her bişey yaparsın şimdilik dinlen bol bolGeçmiş olsun canım benim de 3. Günüm çok zor annem yanimda ailemde burda gelip gdyrlar ama aşırı sıkıldım. Sadece serum ye yat öğleden sonra da dersim var çıkmak istyrm ;(
Güzel haberlerle inşallah herşey yolundadır..gunaydın,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer.
yarınki dr randevum bu aksamustune alınmıs. dr'um yarın izin kullanacakmıs, sekreteri aradı. apar topar organize oldum. ikili test olacak bugun. guzel dualarınıza enerjilerinize talibim. hayırlısı bakalım.
sevgiler.
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bi kaç kişi kaldık herhalde cinsiyet öğrenmeyenGunaydin kizlar, heyecanli uyandim bugüne. Gripten basimi kaldiramiyordum nasil bindim arabaya ve randevuma gittim hicbir fikrim yok..amaaa ultrasonumuz cok guzeldi! yine alttan bakti bu son kez bidahakine ustten dedi cok sukur bikmistim gercekten haha..
Cigerlerini, midesini, bir elinin parmaklarini bile sayabildik, kalp atislarini izledik, basindan popoya 7 cm olmus, veee en sonunda cinsiyetini de gorduk. once ustten tahminen soyledi ama sonra poposunu kontrol edince emin oldugunu soyledi; oglumuz yoldayalan soylemem arabada hafif bi uzuldum kiz istiyordum susleyip pusliicem diye, ama sonra kendimi suclu hissettim. Rabbim saglikla nasip etsin kizi erkegi gibi bi luks arzumuz olamaz elbette
Bu arada kizlar benim kalca kemiklerim cok rahatsiz. Sizde nasil?? Ozellikle yerleri supurdugum zaman, ve o gün az yurumus oldugum zaman. Bu demek oluyor ki temizlik mumkun degil artik..uzerimden gribi atinca yuruyuse baslayacagiz esimle insallah. Yoga ya baslamayi dusunuyorum, bakalim. Doktor kalca agrimi bilmem hangi hormonlarin bilmem ne yapmasiyla alakali oldugunu ve bisey yapilamayacagini soyledi, yuklenme dedi. Birazdan eve temizlik icin bir abla gelecek, kucucuk daireme..hafif utaniyorum ama napayim, esim cok calisiyor ona yuklenmek istemiyorum.
oh yarasin.
dertlenme seker. emin ol son aylara dogru o karnin kocamannnnn olacakikiz gebe gormustum cunku. ciddi buyuyor gobekleri.
Allah korusun bebişleri kötü her şeyden.. Ama gazdır o ya inanki ben de bu durumdan şikayetçiyim baya böyle balon gibi geziyorum ne yesem şişiyor göbüşCanım bende de tam tersi durum çalışıyorum müşteriler soruyor kaç aylık 3 diyorum gözleri açılıyor çünkü çok büyük karnım ikizde o yüzden demek zorunda kalıyorum aslında söylemek istemiyorum neden bilmiyorum nazar değer gibime geliyor akşam oldumu davul gibi oluyor karnım sanırım şişkinlik gaz hepsi birleştir sabah o kadar değil kiloda almışım zaten baya gerçi 52 ile başladım ama şimdiden 58 oldum korkuyorum ileriki halimden
Sen baya almışsın ama çok zayıfmışsın 52 de çok az ben 170 boyum 52 kiloyken bildiğin kemiklerim sayılıyordu şimdi memnunum da kilo alıcaz mecbur :) canım nazardan korkma aklina getirme biliyon akka gelen başa gelirCanım bende de tam tersi durum çalışıyorum müşteriler soruyor kaç aylık 3 diyorum gözleri açılıyor çünkü çok büyük karnım ikizde o yüzden demek zorunda kalıyorum aslında söylemek istemiyorum neden bilmiyorum nazar değer gibime geliyor akşam oldumu davul gibi oluyor karnım sanırım şişkinlik gaz hepsi birleştir sabah o kadar değil kiloda almışım zaten baya gerçi 52 ile başladım ama şimdiden 58 oldum korkuyorum ileriki halimden
Evet 28 yaşındayım cok sevindim teşekkür ederimSonuçlarınız çok güzel yaşınız 30 altı diymi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allahımm erkek tarafı hep mı böyle okuzz olurrrBende eşimle konuşurken dedim kız olursa sizinkiler hiç sevinmez baksana ağızlarından erkek lafı düşmüyor dedim. Oda olurmu öyle şey bilmem ne sanki bilmiyoruzadamı inandıramadım. Neyse dedim cinsiyeti söylerken ilk kız diyelim bak tepkilerine. Kız dedi eşim bende onayladım kv yalandan sevinçle bir aaaa kp ordan olsun olsun diyor Sonra eşim yok oğlumuz oluyor diyince ben biliyordum demelere başlandı. Ne bir kalkıp öpmek tebrik etmek yok. eşimede söylüyorum artık ne kadar sahte insanlar her seferinde belli ediyorlar ne olduklarını diye alınsada umrumda değil valla. Sende hiiç takma canım bişey söylerlersede ver cevaplarını insan içine atınca daha kötü oluyor bırak onlar üzülsün senin yerine. Keyifli güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah bebişinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?