2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Gunaydin. Allah sifa versin : ( insallah gecer kurtulursun

aminnnn hepinize cok tesekkur ederim.

cok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın artık enfeksiyonu hamileliğin kalanını rahat gecirirsin.

Geçmiş olsun canım benim de 3. Günüm çok zor annem yanimda ailemde burda gelip gdyrlar ama aşırı sıkıldım. Sadece serum ye yat öğleden sonra da dersim var çıkmak istyrm ;(
ben tekim cnm. yanimda kimse yok. esim sehir disindaydi yeni geldi. biraz zor oldu ama hallettik bakalim.

cok cok gecmis olsun, bununla bitsin gitsin.

Gunaydin. Allah sifa versin : ( insallah gecer kurtulursun

Haydi bakalım güzel haberlerin gelsin inşallah

Hadi ins bu defa ki tedavi ise yarayacak bundan sonra sıkıntısız geçecek sağlıkla gelecek bebişin ins

oh yarasin.

dertlenme seker. emin ol son aylara dogru o karnin kocamannnnn olacak ikiz gebe gormustum cunku. ciddi buyuyor gobekleri.
Büyüsün canım ya yıllardır bunu bekliyorum ben gören diyo hiç yok göbeğin bu nasıl ikiz diyom küçükler daha da ama işte saçma sapan endişeye dusuyom bu defa da ki acaba bende mi sorun var diye kesin bir iki ayada hareket edemiyom sistim diye sikayetlenirim :)

Geçmiş olsun canım benim de 3. Günüm çok zor annem yanimda ailemde burda gelip gdyrlar ama aşırı sıkıldım. Sadece serum ye yat öğleden sonra da dersim var çıkmak istyrm ;(
Sabret cnm ins sonu iyi olacak sorumluluk olunca tabi insan duramıyor yerinde ama mecbur dayancan ki sende bebiste iyi olsun

Canım bende de tam tersi durum çalışıyorum müşteriler soruyor kaç aylık 3 diyorum gözleri açılıyor çünkü çok büyük karnım ikizde o yüzden demek zorunda kalıyorum aslında söylemek istemiyorum neden bilmiyorum nazar değer gibime geliyor akşam oldumu davul gibi oluyor karnım sanırım şişkinlik gaz hepsi birleştir sabah o kadar değil kiloda almışım zaten baya gerçi 52 ile başladım ama şimdiden 58 oldum korkuyorum ileriki halimden

Gunaydin kizlar, heyecanli uyandim bugüne. Gripten basimi kaldiramiyordum nasil bindim arabaya ve randevuma gittim hicbir fikrim yok..amaaa ultrasonumuz cok guzeldi! yine alttan bakti bu son kez bidahakine ustten dedi cok sukur bikmistim gercekten haha..
Cigerlerini, midesini, bir elinin parmaklarini bile sayabildik, kalp atislarini izledik, basindan popoya 7 cm olmus, veee en sonunda cinsiyetini de gorduk. once ustten tahminen soyledi ama sonra poposunu kontrol edince emin oldugunu soyledi; oglumuz yolda yalan soylemem arabada hafif bi uzuldum kiz istiyordum susleyip pusliicem diye, ama sonra kendimi suclu hissettim. Rabbim saglikla nasip etsin kizi erkegi gibi bi luks arzumuz olamaz elbette

Bu arada kizlar benim kalca kemiklerim cok rahatsiz. Sizde nasil?? Ozellikle yerleri supurdugum zaman, ve o gün az yurumus oldugum zaman. Bu demek oluyor ki temizlik mumkun degil artik..uzerimden gribi atinca yuruyuse baslayacagiz esimle insallah. Yoga ya baslamayi dusunuyorum, bakalim. Doktor kalca agrimi bilmem hangi hormonlarin bilmem ne yapmasiyla alakali oldugunu ve bisey yapilamayacagini soyledi, yuklenme dedi. Birazdan eve temizlik icin bir abla gelecek, kucucuk daireme..hafif utaniyorum ama napayim, esim cok calisiyor ona yuklenmek istemiyorum.

Kizlarr ikili tarama sonucumu bugün alabildim hicbirseyde anlamadim sizce nasil anlayanlar bakabilir miiEki Görüntüle 2235813
en dogru cevabı size doktoruuz verecektir ama sorun gözükmüyor... Bende yarın öğreneceğim benim yüksek risk çıkma ihtimali var yaşımdan dolayı ama tabi tek başına yaş risk faktörü değil ...

Allah şifa versin inşallah sondur artık rahat bir hamilelik geçirirsin

Güzel haberlerle inşallah herşey yolundadır..

Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bi kaç kişi kaldık herhalde cinsiyet öğrenmeyen

oh yarasin.

dertlenme seker. emin ol son aylara dogru o karnin kocamannnnn olacak ikiz gebe gormustum cunku. ciddi buyuyor gobekleri.
Allah korusun bebişleri kötü her şeyden.. Ama gazdır o ya inanki ben de bu durumdan şikayetçiyim baya böyle balon gibi geziyorum ne yesem şişiyor göbüş kilo alcaz valla bunu kabullenelim Bi kere ama hepsi gidiyor doğumdan sonra ben ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım doğumdan sonra eski kilonun altına bile düştüm yiyin bebişlerimiz büyüsün

Sen baya almışsın ama çok zayıfmışsın 52 de çok az ben 170 boyum 52 kiloyken bildiğin kemiklerim sayılıyordu şimdi memnunum da kilo alıcaz mecbur :) canım nazardan korkma aklina getirme biliyon akka gelen başa gelir ama her sabah mutlaka 7 ayet-el kürsi oku kalkar kalkmaz o gün boyunca Allahın izniyle ne nazar olur nede başka birşey

Kızlar ikili test sonucum cıktı devlet hastanesinde perinatolok yapmıştı ama ben kendi dr ma gösterdim sonucu
Yaş riski=1:266
Biyokimyasal trisomy 21 riski=<1:50
Kombine trisomy 21 riski=1:74
Trimosy 13/18+NT=1:4886
buradaki sonuca göre dr riskli araştırma hastanesinde detaylı incelenmesi gerekiyor dedi.buyuk ihtimal bisey çıkmaz ama burada öyle görünüyor dedi..resim atamadım hata oluştu o yüzden yazdım.. Bu arada yaş 35 yorumlarmisiniz kendi sonucuna gore

Allahımm erkek tarafı hep mı böyle okuzz olurrr
Amııın ınss cumlemıze cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…