2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşım yeni doğum yaptı normal mamada verdi emzirdi de ama yinede sarılık oldu neden ki acaba
benim sütüm çoktu ve 2 saat bile olmadan sık sık emzirdim ilk ay oğlum 2 kiloya yakın aldı ama yinede sarılık oldu .demekki tam doymuyordu .hemşire daha sık emzir demişti geceleri zorla uyandırıp emziriyordum öyle öyle atlatlattı .daha sık emzirmeli galiba canım

Kızlar kalp çarpıntısı olan var mı? Yattığım yerde kalbim olduğundan daha hızlı çarpmaya başlıyor rahatsız edecek şekilde.. bazen derin nefes almakta zorlanıyorum bi süredir var bu şimdi yine oldu ne zamandır soracaktım size de daha önce hiç olmazdı böyle

Benim oluyor arada canım bugün yine oldu hatta çok şiddetli değildi ama öğleden sonda ara ara oldu sebebini bilmiyorum. Demir eksikliğinden ve tsh düşüklüğünden oluyormuş aslında ama ben daha geçen hafta kan testi yaptırdım ikisi de normal çıktı. Kontrole gidince soracağım ama daha 1 haftam var.

Bende normalde yok canım ama bildiğim kadarıyla kansızlıktan olablir .

Evet sık emzirmeyi oneriyo herkes

O testler benim de normal çıkmıştı canım, evet çok aşırı değil ama hissediliyoda rahatsız ediyor sanki hızlı hızlı yürümüşüm gibi birden başlıyor çarpmaya sen benden daha erken gideceksin sor o zaman canım benimde kafama takıldı iyice

Benimde önceki gün aşırı çarpıntim oldu ama önemsemedim açıkçası önceden tiroidim hızlı calistigindan çok sık oluyordu nabzim 170 leri buluyordu şükür şimdi normal troid değerlerim ama d vitamini ve demir eksikliğim var ondan yada kan basıncı değişiyor vücudun ondan olabilir diye düşündüm

bildiğim kadarıyla down srndromunda ense kalınlığı günden güne artıyor ve organlarında parlaklık görülüyor ultrasonda .öyle birşey olsaydı kontrollerde çılardı diye düşünüyorum canım.
benim annem 38 yaşında hamile kalmış kardeşimize 4 aylık olana kadar da anlamamış hamile olduğunu.tabi ilaç falanda kullanmış buarada .
doktora gittiklerinde doktor hemen sıvısından alıcaz testler yapıcaz demiş.annemler kabul etmemiş.kardeşim 8 aylık ve 2.300 gr doğdu.çok küçüktü.şimdi hepimizden sağlıklı .kalbini ferah tut.inşallah bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir canım

Bende aynıyım iştah açılması falan çok olmadı da ne yicem derdi bitiriyor beni herşey kokuyo hala çok seçiyorum yemek yemek baya bi dert benim için de hala
Ay evet günün en kötü problemi: “ne yesem ?” Düşünmesi de kötü değil mi çünkü düşünürken de insanın içi kalkıyor. Akşama ne yiyelim canın ne ister diye sorunca eşim çok kızıyorum:)) düşündürtmeyin bana yemek diye:)). Bizim de geçer umarım gelecek haftalarda. Sağlıklı olalım sağlıkla kucağımıza alalım da bunlar da geçer diye umut edeceğiz. Sevgiler. :)

Kızlar benim bi kaç gündür tansiyonum düşüyor birden bugünde oldu ac olmadığım halde birden halsiz düşüyorum neden oluyor acaba ?

Ay hadi hayırlısı yaaa
Benimkide netleşsin artık bende göreyim pipiyi
acti bacaklarini biberon ucu gibi ortada bisey var doktor pipi görüyorum burada dedi cok degisik bir duyguydu doktor ultrasondan bakarken eşimde videoya aldi eve geldik tekrar tekrar acip izledik. Benim aaaa diye sasirmam cok komik ya kendi kendime guluyorum ama ben biliyodum erkek olacagini karnim top gibi duruyordu basenim yoktu hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…