Arkadaşlar bugün öğlen kendi istgmle çıktım hastndn toplm 7 serum takldm vitamin bulantı amplu koydular içine. Durdukça kötü hissttm, ilk kez hastanede yattgmdn belki.
Arkadaşlar bugün öğlen kendi istgmle çıktım hastndn toplm 7 serum takldm vitamin bulantı amplu koydular içine. Durdukça kötü hissttm, ilk kez hastanede yattgmdn belki.
Kızlar kalp çarpıntısı olan var mı? Yattığım yerde kalbim olduğundan daha hızlı çarpmaya başlıyor rahatsız edecek şekilde.. bazen derin nefes almakta zorlanıyorum bi süredir var bu şimdi yine oldu ne zamandır soracaktım size de daha önce hiç olmazdı böyle
Kızlar bende de uyurken ellerimin uyuşması sıkıntısı var. Tüm parmaklarım elim dirseğime kadar fena uyuşuyor hangi yöne yatarsam o elim uyuşuk şekilde uykumdan uyanıyorum beni uykumdan uyandırıyor resmen. Böyle bi durum yaşayan var mı?
acti bacaklarini biberon ucu gibi ortada bisey var doktor pipi görüyorum burada dedi cok degisik bir duyguydu doktor ultrasondan bakarken eşimde videoya aldi eve geldik tekrar tekrar acip izledik. Benim aaaa diye sasirmam cok komik ya kendi kendime guluyorum ama ben biliyodum erkek olacagini karnim top gibi duruyordu basenim yoktu hic.
bildiğim kadarıyla down srndromunda ense kalınlığı günden güne artıyor ve organlarında parlaklık görülüyor ultrasonda .öyle birşey olsaydı kontrollerde çılardı diye düşünüyorum canım.
benim annem 38 yaşında hamile kalmış kardeşimize 4 aylık olana kadar da anlamamış hamile olduğunu.tabi ilaç falanda kullanmış buarada .
doktora gittiklerinde doktor hemen sıvısından alıcaz testler yapıcaz demiş.annemler kabul etmemiş.kardeşim 8 aylık ve 2.300 gr doğdu.çok küçüktü.şimdi hepimizden sağlıklı .kalbini ferah tut.inşallah bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir canım
Kızlar bende de uyurken ellerimin uyuşması sıkıntısı var. Tüm parmaklarım elim dirseğime kadar fena uyuşuyor hangi yöne yatarsam o elim uyuşuk şekilde uykumdan uyanıyorum beni uykumdan uyandırıyor resmen. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Ay evet günün en kötü problemi: “ne yesem ?” Düşünmesi de kötü değil mi çünkü düşünürken de insanın içi kalkıyor. Akşama ne yiyelim canın ne ister diye sorunca eşim çok kızıyorum:)) düşündürtmeyin bana yemek diye:)). Bizim de geçer umarım gelecek haftalarda. Sağlıklı olalım sağlıkla kucağımıza alalım da bunlar da geçer diye umut edeceğiz. Sevgiler. :)
Kızlar bende birşey sorayım ilaçlardan mı bilmem aşırı derecede afedersiniz kabızlık var ki hiç bilmem kabız olduğumu ama 2 aydır çok sıkıntılıyım yaşayan varmı bu durumu nasıl geçer bu durum kayısı yiyorum ama banamısın demiyor
Kızlar bende birşey sorayım ilaçlardan mı bilmem aşırı derecede afedersiniz kabızlık var ki hiç bilmem kabız olduğumu ama 2 aydır çok sıkıntılıyım yaşayan varmı bu durumu nasıl geçer bu durum kayısı yiyorum ama banamısın demiyor
Canım ilaçlardan anneme sordum hem de koyu renkli çok afedersin annem aldığın takviye ilacından dedi kabızlıkta yapıyormuş malesef 4 gün falan gitmediğim oluyor bazen
Canım ilaçlardan anneme sordum hem de koyu renkli çok afedersin annem aldığın takviye ilacından dedi kabızlıkta yapıyormuş malesef 4 gün falan gitmediğim oluyor bazen
Evet simsiyah aç karnına zeytinyağı içmeyi deniycem oda işe yarıyormuş ıkınmakta hiç iyi değilmiş hamilelikte kontrolüm gelsin dr sorucam bunu belki bi ilaç verir