2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende de oluyor özellikle yattığımda oluyor. Ben de doktora soracaktım ama normal de olabilir kan hacmi artıyor ya ondan olabilir.

Kızlar bende de uyurken ellerimin uyuşması sıkıntısı var. Tüm parmaklarım elim dirseğime kadar fena uyuşuyor hangi yöne yatarsam o elim uyuşuk şekilde uykumdan uyanıyorum beni uykumdan uyandırıyor resmen. Böyle bi durum yaşayan var mı?

Haydi hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Inş canım böyle şeyler duyunca insanın içi rahatlıyor tesekkurler

Bende olmuyo ama gebelik programında okumuştum bu sıralarda normalmiş. karpal tünel deniyo elde uyuşma güçsüzleşme olabiliyomuş.

Evett onlar sağlıklı olsun da en kötü ihtimalle Ağustos da geçicek bu durum yine geçicek:)

Kızlar bende birşey sorayım ilaçlardan mı bilmem aşırı derecede afedersiniz kabızlık var ki hiç bilmem kabız olduğumu ama 2 aydır çok sıkıntılıyım yaşayan varmı bu durumu nasıl geçer bu durum kayısı yiyorum ama banamısın demiyor

Bende olmuyo ama gebelik programında okumuştum bu sıralarda normalmiş. karpal tünel deniyo elde uyuşma güçsüzleşme olabiliyomuş.
Teşekkür ederim canım normalse sıkıntı yok dayanıcaz mecbur bebekler iyi olsunlarda.

Canım ilaçlardan anneme sordum hem de koyu renkli çok afedersin annem aldığın takviye ilacından dedi kabızlıkta yapıyormuş malesef 4 gün falan gitmediğim oluyor bazen

Canım ilaçlardan anneme sordum hem de koyu renkli çok afedersin annem aldığın takviye ilacından dedi kabızlıkta yapıyormuş malesef 4 gün falan gitmediğim oluyor bazen
Evet simsiyah aç karnına zeytinyağı içmeyi deniycem oda işe yarıyormuş ıkınmakta hiç iyi değilmiş hamilelikte kontrolüm gelsin dr sorucam bunu belki bi ilaç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…