2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Hamilelikte bağırsak hareketleri yavaşlarmış. O yüzden kabızlık normal sayılıyor. Doktorun bana verdiği vitaminde probiyotik var o işime yarıyor biraz ama benimde var kabızlık sorunum

Arkadaslar Bana dr balık yağı bide vitamin verdi kan ilacina basladinizmi

Bulantin olmamıştır senin ben 3 kilo verdim ama 3 kilo Alip bulanti olmamasını tercih ederdim

Evet çok şükür olmadı ama aslında zayıfmışsınız ben 67 kiloyla hamile kaldım onu vurgulamak istemiştim haklısınız bulantı gerçekten çok zorda bırakan bir durum umarım en kısa zamanda geçer

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar böyle belirgin bir belirtiniz var mı
Mesela benim yüzümde izler çıktı böyle tahriş gibi ilk gebeliğimde de çıkmıştı ve cinsiyeti kızdı

Sizde böyle durumlar var mı

Evet simsiyah aç karnına zeytinyağı içmeyi deniycem oda işe yarıyormuş ıkınmakta hiç iyi değilmiş hamilelikte kontrolüm gelsin dr sorucam bunu belki bi ilaç verir

Evet maalesef Demir hapından oluyo ben ilk gebeliğimde değiştirmesini istemiştim sanırım marka kaynaklı bir sorun olmuştu bende
isterseniz bir görüşün doktorla

İyi geceler bizi de listeye ekleyebilir misiniz?

Üye adı - sheker_kedy
sat 18.11.2018
0 yas 32
2.bebek
Beklenen dogum tarihi 25.08.2019
Adana
kg 84

Bir kaç defa bana da oldu 5 10 sn kadar süren, iki gün önce doktor randevum vardı, sordum normal dedi önemsemedi. Kalbin daha çok kan pompalaması ile mi ilgilymiş neymiş. Zaten artık şeffaf balıklar gibiyim bütün damarlar dışardan görülüyor

Kızlar benim bi kaç gündür tansiyonum düşüyor birden bugünde oldu ac olmadığım halde birden halsiz düşüyorum neden oluyor acaba ?
gebelikte oluyor cnm. benim.gecen 11/5.5tu.

2aydir diyrsun cnm. o yuzdwn ilactan degil gebelikten. ac karnina 2'3kayisi yiyip uzerine 1 bardak ilik su ic her sabah.

Evet simsiyah aç karnına zeytinyağı içmeyi deniycem oda işe yarıyormuş ıkınmakta hiç iyi değilmiş hamilelikte kontrolüm gelsin dr sorucam bunu belki bi ilaç verir
demir hapindan renk degisimi cnm.

Arkadaslar Bana dr balık yağı bide vitamin verdi kan ilacina basladinizmi
ben sadece folik asit aliyorum. 16haftadan sonra gerekirse ilac ekleyecegim dedi.

Öğrenemeyen bizler azınlıkta kaldık galiba :)
sorma. biz bekliyoruz hala 16+2de randevum daha.

benim ki erkek canim en belirgin ozellik bence karnimin top gibi olmasi alt tarafin kilo almamasi yuzumde hicbir leke cikmadi saclarim parlaklasti gobegimde killandi minik minik killar cikti yediklerimde degisiklik olmadi tatli ile aram yok ama lahmacuna taktim kafayi surekli yiyesim geliyor

gebelikte oluyor cnm. benim.gecen 11/5.5tu.

2aydir diyrsun cnm. o yuzdwn ilactan degil gebelikten. ac karnina 2'3kayisi yiyip uzerine 1 bardak ilik su ic her sabah.
Kontrollerde benim de hep 10,11/ 5,6 çıkıyor, zaman zaman daha da düşüyor bence çünkü bir anda uyuyakalıyorum bazen. Tuzlu ayran candır

Benim kalp rahatsızlığım var o sebeple arada olmasını normal karşılıyorum ama zaten hepimizin kan seviyesi %60 artmış durumda e kalp de o derece fazla kan ponpalamak durumunda olduğundan normaldir sanırım ama kontrolde yine bi dr a danışmanızda fayda vardır tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…