2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kivi yemeni öneririm beni çok rahatlatıyor

gunaydın,

canım epey bir sıkıldı her seyin hayırlısı tabi ama dun usg de ense kalınlıgı 2,68mm cıktı. dr ust sınırı 3mm görüyorum altındasın ama bekledigimden yuksek bu olcum dedi. 2,5 altı bekliyorduk deyince epey gerildik. kan verdim. sonuc 19 u salı gunu. 19 unda bi daha bakılacak nt olcumune.

nifty test gundeme geldi, bilemiyorum yani bu duruma gelir miyim diyordum, her seyi dramatize etmek de istemiyorum, oyle iste.

19'unda bir daha nt olcumu, kan sonucu bakımı, sonra yol haritası nasıl olur bilemiyorum. ama gece okudugum kaynaklar soyle diyordu; bir kere bile usg de nt olcumu fazla cıktıysa bu onemlidir. sonra gerilese bile bir ipucu olarak dusunulmelidir. gerci benimki asırı fazla bir deger degil, tek basına bir sey ifade etmiyor ustelik, olumlu dusunmeye calısıyorum ama yuregim... bir de bebegimi gordum yahu, ellerini agzına goturdu

ferahlık istiyorum allahım, dermansız dert verme!
amin amin amin.

şimdi salıya kadar nasıl dikkatimi baska konulara verecegim, vakit nasıl gececek. allahım sen yardım et.

Bence değişiyor bu durum benim eşimle kan uyuşmazlıgımız vardı fakat ilk çocuğum benim kan grubumla aynıydı ve sarılık oldu
Ben sarılık için değilde ikinci bebek de sorun olursa diye korkuyorum aynı kan grubu olursa bı sorun olmiyomus

İnşallah geçer bunyemde zayıf galiba iki haftadır gribim gecmicek gibi durmuyor 1 ay önce yine griptim 3 aydır iyi değilim yani

Ne denir içini ne soğutur bilemiyorum. İnsanın oturduğu yerden üzülme demesiyle olmuyor bazı şeyler onu biliyorum. Yürekten dua edicem bebeğin ve senin için. Rabbim korkularını geri çevirsin, bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. Kurban olduğum Allahım hiçbir Anneyi evladıyla sınamasın. İçini ferah tutmaya çalış bebişinde etkilenmesin senin üzülmenden. Ona çok güzel pozitif enerjilerini yollamaya çalış Annesi. Güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle

İyi geceler bizi de listeye ekleyebilir misiniz?

Üye adı - sheker_kedy
sat 18.11.2018
0 yas 32
2.bebek
Beklenen dogum tarihi 25.08.2019
Adana
kg 84
merhaba canım bende adanadayım hangi hastaneye gidiyorsun neresindensin benimde 2. hamileliğim kısmet olursa ağustos başında doğum yapıcam .doktorum Allah yardımcın olsun cehennem sıcaklarında doğum yapacaksın dedi adananın sıcakları malum

sevgili sym,

tesekkur ederim, cok uzgunum, guzel duana kocaman amin arkadasım. insallah yahu, insallah.hey allahım aglatma bizi, amin.

Günaydın cnm
Seninle aynı durumda sayılırız benimde kan sonuçlarımda sorun çıktı ökumuşşunuzdur belki..bende pazartesiyi bekliyorum saniyeler ilerlemiyor sanki..muhtemelen bana da amniyosentez yada diğer kan testini söyleyecekler beynim ve içim allak bullak dua etmekten başka çare yok umarım herşey yolundadır sağlıklı haberlerini aliriz..

evet, okumustum hatırlıyorum,

baska bir hastaneden sonuc gelmisti sanki, oyle aklımda kalmıs. sizede cok acil ferahlık diliyorum, usg sonucunuz iyi cıkmıstı ama oyle degil mi?

hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

bir yandan arastırayım testleri; amniyosentez nerede yapılır en uygun hafta nedir, nift harmony testini mi yapsak diyorum bir on hazırlıgım olmalı mı diye dusunuyorum ama dunden beri oyle karısmıs bir durumdayım ki anlatamam. bir taraftan icimde bir ferahlık var, yuregimin bir kosesi bebegine guven diyor, cunku gercekten mucize bir bebek! buraya kadar geldiysek bunuda atlatırız diyorum.

oyle iste peridrol. sen simdi ptesi kendi dr'una mı gideceksin yoksa baska bir gorsu mu alacaksın?

guzel haberlerle insallah.

Benim usg normal çıkmıştı kanda ki 2 değer düşük cıktı sadece..testi başka hastanede yaptım evet perinatolok yaptı ama sonuca kendi kadın doğumcum bakarak yorumladı ve beni riskli gördüğünden perinatologa yönlendirdi tekrar araştırma hastanesi yada üniversite hastanesine..bende pazartesi tekrar testi yapan perinatologa gidip göstericem hayırlısı artık..
Netten baktigim çizelgeler de en riskli grupta gözüküyorum.amniyosentezi araştırdım biraz bana açıkçası riskli geldi..yaptıran herkez temiz sonuç alıyor ancak belli bi kısmında bebekte sorun oluyor ya sıvı kaybı yaşanıyor yada düşük.bu riske girmem diye düşünüyorum eğer gerek görülürse harmony test mi ne onu istiyoruz evet biraz pahalı ama net cvp ve sorunsuz..inşallah hiç birine gerek kalmaz da hayırlı haberler le dönerim sende bende böyle olan herkez de..tam oğluma söyleyim derken bide sonuçlar böyle cıktı.. o kadar çok kardeş istiyor ki ne zaman olacak diyip duruyor hala haberi yok

geç olsun güç olmasın :) içinde bi his var mı kız-erkek?
Hic his yok canim :)

Kontrollerde benim de hep 10,11/ 5,6 çıkıyor, zaman zaman daha da düşüyor bence çünkü bir anda uyuyakalıyorum bazen. Tuzlu ayran candır
Bir de maden suyu canim.

Allah korktugunu yasatmasin canim.

Bende rüyamda görmüştüm lahmacun yiyodum :))) benim yüzde 90 kız demesine rağmen herkes belki değişir benim oğlana da kız dediler şöyle oldu böyle oldu diyip duruyorlar ama ben kız fikrine çok alıştırdım kendimi nasıl olcak böyle bilmiyorum

Geçmiş olsun Ense kalinligi yuksek değil kan testi belli sayıda genleri inceliyor. Amiyosentez kapsamlı oluyor. Kan sonucunda ciddi bi fark yoksa doktorun kan testi derse onu yaptır.Benim ense kalinligi 3.4 oldugu icin riskim fazla çıktı genetik ve 2 dr emin olalim diye amiyosentez önerdi 25 şubatta zeynep kamil hastanesinde perinatalog tarafından yapılacak Araştırdım uzmanlığı çok çok iyi oldugu için ki bana yaklaşımları ve bilgilendirmeleride iyiydi kararım bu yönde.Oncesi 18 şubatta fetal ekoya bakılacak gene perinatalog takipli ayrıca özel doktorum var Ben kotu düşünmüyorum Herşeyin hayırlısı olsun Hayır ve şer Allahtan diyor bekliyorum Üzme kendini coooook büyük olasılıkla bebegin iyi

Canım hemen kötüye yorma öyle. Bak zaten sınırın altında çıkmış. Belki ölçüm hatası bile olabilir. Kendini strese sokma lütfen. Testler temiz çıkar inşallah. Allah bebişini korusun ona sağlıkla kucağına gelmeyi nasip etsin. Dualarım seninle. Çok endişe duyarsan yaptırırsın nifty testi de. İçin rahat eder. Stres de kötü etkiler bebeğini. Sakin kalmaya çalış. İyi haberlerini bekliyoruz.

Vücut neyi isterse onu aş eriyor bence İlk iki oğlumda bol tatlı,et ,kuruyemiş 3. Bakalım erkek dendi ama net değil tuzlu ve ekşi şeyler Yalniz bi detay var benim cildim güzelleşiyor gebelikte başta kotu sonra iyi oluyor gene aynı karnı hep top gibi

sevnus tesekkurler,

iste birden dr 2,5 altı bekliyordum bu istemedigim bir sonuc deyince. insallah kan sonucum de destekler nitelikte cıkar, kafam daha az karısır. insallah fetal eko sonucunuz iyi cıkar, pesisıra amniyo sonucunuzda da beraber seviniriz. bende bir taraftan bir periontolog arastırsam iyi olacak. bursa'da yasıyorum. ilk bebegim ıvf bebek. infertilite dr'larını biliyorum ama bu alana cok yabancıyım

insallah iyi haberler alırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…