Kivi yemeni öneririm beni çok rahatlatıyorKızlar bende birşey sorayım ilaçlardan mı bilmem aşırı derecede afedersiniz kabızlık var ki hiç bilmem kabız olduğumu ama 2 aydır çok sıkıntılıyım yaşayan varmı bu durumu nasıl geçer bu durum kayısı yiyorum ama banamısın demiyor
Ben aynıydım sakız kurtarıcım oldu peçete sayısı ciddi azaldıInşallah canım tukuruk artsi yasayn var mı blmyrm ama yanimda peçeteyle dolasyrm@Twicee
Ben sarılık için değilde ikinci bebek de sorun olursa diye korkuyorum aynı kan grubu olursa bı sorun olmiyomusBence değişiyor bu durum benim eşimle kan uyuşmazlıgımız vardı fakat ilk çocuğum benim kan grubumla aynıydı ve sarılık oldu
İnşallah geçer bunyemde zayıf galiba iki haftadır gribim gecmicek gibi durmuyor 1 ay önce yine griptim 3 aydır iyi değilim yaniEvet çok şükür olmadı ama aslında zayıfmışsınız ben 67 kiloyla hamile kaldım onu vurgulamak istemiştim haklısınız bulantı gerçekten çok zorda bırakan bir durum umarım en kısa zamanda geçer
gunaydın,
canım epey bir sıkıldıher seyin hayırlısı tabi ama dun usg de ense kalınlıgı 2,68mm cıktı. dr ust sınırı 3mm görüyorum altındasın ama bekledigimden yuksek bu olcum dedi. 2,5 altı bekliyorduk deyince epey gerildik. kan verdim. sonuc 19 u salı gunu. 19 unda bi daha bakılacak nt olcumune.
nifty test gundeme geldi, bilemiyorumyani bu duruma gelir miyim diyordum, her seyi dramatize etmek de istemiyorum, oyle iste.
19'unda bir daha nt olcumu, kan sonucu bakımı, sonra yol haritası nasıl olur bilemiyorum. ama gece okudugum kaynaklar soyle diyordu; bir kere bile usg de nt olcumu fazla cıktıysa bu onemlidir. sonra gerilese bile bir ipucu olarak dusunulmelidir. gerci benimki asırı fazla bir deger degil, tek basına bir sey ifade etmiyor ustelik, olumlu dusunmeye calısıyorum ama yuregim... bir de bebegimi gordum yahu, ellerini agzına goturdu
ferahlık istiyorum allahım, dermansız dert verme!
amin amin amin.
şimdi salıya kadar nasıl dikkatimi baska konulara verecegim, vakit nasıl gececek. allahım sen yardım et.
merhaba canım bende adanadayım hangi hastaneye gidiyorsun neresindensin benimde 2. hamileliğim kısmet olursa ağustos başında doğum yapıcam .doktorum Allah yardımcın olsun cehennem sıcaklarında doğum yapacaksın dediİyi geceler bizi de listeye ekleyebilir misiniz?
Üye adı - sheker_kedy
sat 18.11.2018
0 yas 32
2.bebek
Beklenen dogum tarihi 25.08.2019
Adana
kg 84
Ne denir içini ne soğutur bilemiyorum. İnsanın oturduğu yerden üzülme demesiyle olmuyor bazı şeyler onu biliyorum. Yürekten dua edicem bebeğin ve senin için. Rabbim korkularını geri çevirsin, bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. Kurban olduğum Allahım hiçbir Anneyi evladıyla sınamasın. İçini ferah tutmaya çalış bebişinde etkilenmesin senin üzülmenden. Ona çok güzel pozitif enerjilerini yollamaya çalış Annesi. Güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle
Günaydın cnmgunaydın,
canım epey bir sıkıldıher seyin hayırlısı tabi ama dun usg de ense kalınlıgı 2,68mm cıktı. dr ust sınırı 3mm görüyorum altındasın ama bekledigimden yuksek bu olcum dedi. 2,5 altı bekliyorduk deyince epey gerildik. kan verdim. sonuc 19 u salı gunu. 19 unda bi daha bakılacak nt olcumune.
nifty test gundeme geldi, bilemiyorumyani bu duruma gelir miyim diyordum, her seyi dramatize etmek de istemiyorum, oyle iste.
19'unda bir daha nt olcumu, kan sonucu bakımı, sonra yol haritası nasıl olur bilemiyorum. ama gece okudugum kaynaklar soyle diyordu; bir kere bile usg de nt olcumu fazla cıktıysa bu onemlidir. sonra gerilese bile bir ipucu olarak dusunulmelidir. gerci benimki asırı fazla bir deger degil, tek basına bir sey ifade etmiyor ustelik, olumlu dusunmeye calısıyorum ama yuregim... bir de bebegimi gordum yahu, ellerini agzına goturdu
amin amin amin.
şimdi salıya kadar nasıl dikkatimi baska konulara verecegim, vakit nasıl gececek. allahım sen yardım et.
Benim usg normal çıkmıştı kanda ki 2 değer düşük cıktı sadece..testi başka hastanede yaptım evet perinatolok yaptı ama sonuca kendi kadın doğumcum bakarak yorumladı ve beni riskli gördüğünden perinatologa yönlendirdi tekrar araştırma hastanesi yada üniversite hastanesine..bende pazartesi tekrar testi yapan perinatologa gidip göstericem hayırlısı artık..evet, okumustum hatırlıyorum,
baska bir hastaneden sonuc gelmisti sanki, oyle aklımda kalmıs. sizede cok acil ferahlık diliyorum, usg sonucunuz iyi cıkmıstı ama oyle degil mi?
hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
bir yandan arastırayım testleri; amniyosentez nerede yapılır en uygun hafta nedir, nift harmony testini mi yapsak diyorum bir on hazırlıgım olmalı mı diye dusunuyorum ama dunden beri oyle karısmıs bir durumdayım ki anlatamam. bir taraftan icimde bir ferahlık var, yuregimin bir kosesi bebegine guven diyor, cunku gercekten mucize bir bebek! buraya kadar geldiysek bunuda atlatırız diyorum.
oyle iste peridrol. sen simdi ptesi kendi dr'una mı gideceksin yoksa baska bir gorsu mu alacaksın?
guzel haberlerle insallah.
Hic his yok canim :)geç olsun güç olmasın :) içinde bi his var mı kız-erkek?
Bir de maden suyu canim.Kontrollerde benim de hep 10,11/ 5,6 çıkıyor, zaman zaman daha da düşüyor bence çünkü bir anda uyuyakalıyorum bazen. Tuzlu ayran candır
Allah korktugunu yasatmasin canim.gunaydın,
amin amin amin.
Benim kalp rahatsızlığım var o sebeple arada olmasını normal karşılıyorum ama zaten hepimizin kan seviyesi %60 artmış durumda e kalp de o derece fazla kan ponpalamak durumunda olduğundan normaldir sanırım ama kontrolde yine bi dr a danışmanızda fayda vardır tabi
Bende rüyamda görmüştüm lahmacun yiyodum :))) benim yüzde 90 kız demesine rağmen herkes belki değişir benim oğlana da kız dediler şöyle oldu böyle oldu diyip duruyorlar ama ben kız fikrine çok alıştırdım kendimibenim ki erkek canim en belirgin ozellik bence karnimin top gibi olmasi alt tarafin kilo almamasi yuzumde hicbir leke cikmadi saclarim parlaklasti gobegimde killandi minik minik killar cikti yediklerimde degisiklik olmadi tatli ile aram yok ama lahmacuna taktim kafayi surekli yiyesim geliyor
Geçmiş olsun Ense kalinligi yuksek değil kan testi belli sayıda genleri inceliyor. Amiyosentez kapsamlı oluyor. Kan sonucunda ciddi bi fark yoksa doktorun kan testi derse onu yaptır.Benim ense kalinligi 3.4 oldugu icin riskim fazla çıktı genetik ve 2 dr emin olalim diye amiyosentez önerdi 25 şubatta zeynep kamil hastanesinde perinatalog tarafından yapılacak Araştırdım uzmanlığı çok çok iyi oldugu için ki bana yaklaşımları ve bilgilendirmeleride iyiydi kararım bu yönde.Oncesi 18 şubatta fetal ekoya bakılacak gene perinatalog takipli ayrıca özel doktorum var Ben kotu düşünmüyorum Herşeyin hayırlısı olsun Hayır ve şer Allahtan diyor bekliyorum Üzme kendini coooook büyük olasılıkla bebegin iyievet, okumustum hatırlıyorum,
baska bir hastaneden sonuc gelmisti sanki, oyle aklımda kalmıs. sizede cok acil ferahlık diliyorum, usg sonucunuz iyi cıkmıstı ama oyle degil mi?
hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
bir yandan arastırayım testleri; amniyosentez nerede yapılır en uygun hafta nedir, nift harmony testini mi yapsak diyorum bir on hazırlıgım olmalı mı diye dusunuyorum ama dunden beri oyle karısmıs bir durumdayım ki anlatamam. bir taraftan icimde bir ferahlık var, yuregimin bir kosesi bebegine guven diyor, cunku gercekten mucize bir bebek! buraya kadar geldiysek bunuda atlatırız diyorum.
oyle iste peridrol. sen simdi ptesi kendi dr'una mı gideceksin yoksa baska bir gorsu mu alacaksın?
guzel haberlerle insallah.
gunaydın,
amin amin amin.
BenInşallah canım tukuruk artsi yasayn var mı blmyrm ama yanimda peçeteyle dolasyrm@Twicee
Geçmiş olsun Ense kalinligi yuksek değil kan testi belli sayıda genleri inceliyor. Amiyosentez kapsamlı oluyor. Kan sonucunda ciddi bi fark yoksa doktorun kan testi derse onu yaptır.Benim ense kalinligi 3.4 oldugu icin riskim fazla çıktı genetik ve 2 dr emin olalim diye amiyosentez önerdi 25 şubatta zeynep kamil hastanesinde perinatalog tarafından yapılacak Araştırdım uzmanlığı çok çok iyi oldugu için ki bana yaklaşımları ve bilgilendirmeleride iyiydi kararım bu yönde.Oncesi 18 şubatta fetal ekoya bakılacak gene perinatalog takipli ayrıca özel doktorum var Ben kotu düşünmüyorum Herşeyin hayırlısı olsun Hayır ve şer Allahtan diyor bekliyorum Üzme kendini coooook büyük olasılıkla bebegin iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?