2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım o dikiş küçücük bişey karındaki gibi değil daha çabuk iyilesiyo

Peki dikiş olunca vajinanın şekli şemali değişiyor mu?

Bide vajina dikişli olunca nasıl oturucaz? Tuvalet işini nasıl yapıcaz? Asitli nihayetinde yakmaz mı? Normal doğumu uyuşturularak yapabiliyor muyuz? Of çok sorum var.
Ben hep sezeryan diyordum. Doktorum daha zaman var ben seni ikna ederim dedi son kontrolde. Aklım bulandı.
Ya ikna ederse

Normal doğumda iyileşme süresi çok hızlı oluyor sezeryan da illaki bir kaç gün hareketler kısıtlanıyor..ama pişmanmiyim derseniz değilim heleki suni sancı nin tadına bakmış biri olarak çünkü benim öyle aman aman bir sancim olmadı ama ilk zamanlar tabiki size yardım edecek birisi olması gerekiyor yanınızda

geçmişi ancak okuyabildim.
sağlık problemleri yaşayan arkadaşlar umarım kontrollerinizden güzel haberlerle dönersiniz.
amin cnm amjn. ben dun taburcu oldum ama yarinki cikacak enfeksiyon sonucuma gore geri yatma riskim var

yok canim. hic yanlis anlasilacak birsey yazmamissin. gayet normaldi sorun. ben basima geleni yazdim aciklama icin
bence annenin ruh hali kaldiriyorsa kesinlikle normal dogumu dusunmeli. saglik durumu el vermezse o zamam sezeryan sonucta sezeryan dogum degil ameliyat aslinda.

Normal diye başlayıp sancıya dayanamazsak sezeryana çevirebilir miyiz acaba ya :)))
Acı eşiğim çok düşük çok korkuyorum normal doğumdan

normal dogumda kesi olayini soran arkadasim vardi...

bizim gelinimiz epiduralli normal dogum yapti. dr kesinlikle kesi atmadi. bebek cikarken ufak yirtiga sebep oldugu icin sadece 2 dikisi vardi. ama sezeryanda kat kat oluyor o kesiler ve dikisler....

Valla canım ben sezeryan oldum şeklinin değişeceğini sanmıyorum neden değişsin kolay bir doğum olacaksa normal olsun derim ama hiç açılma olmayıp da illa normal doğum yapacaksan şahsen sezeryan ol derim 15 17 dikiş orda olacağına yukarıda olsun.benkm görümcenin açılması olmamış 18 dikiş atmışlar kestikleri için bence gereksiz o kadarı.. Bu arada benide korkularıma rağmen dr ikna etti ama allahtan benim oğlan yola girmedi

Prenses doğum var geçenlerde bi tanıdığım doğum yaptı igne vurdular uyuşma oldu ve normal doğum yaptı.. sanırım sancıyı çok fazla hissetmiyorsun dr yönlendiriyor seni ıkın falan diye

ben epiduralle yaptirdim sezeryani. o yuzden oglumu ilk goren kisi olabildim

oturdum ben, doğumdan sonra. emzirirken ağrıdıysa da şuan hatırlamıyorum bile.
wc de de bir sıkıntı olduğunu hatırlamıyorum ama ne olursa olsun sezeryandan iyidir
annenin psikolojiside önemli. siz neyi istediğinizi düşünün ,karar verin. zorlama ile olmuyor.

Teşekkür ederim hanımlar. Daha erken diye sormak istemedim doktora ama şimdi beni hangi konularda ikna etmesi gerektiğini biliyorum en azından :))
Sorulamı da not tutuyorum artık unutmamak için. Her kontrolden dönüşümde şunu da sorcaktım unuttum oluyor

Annemin bu şekilde olmuştu doğumu. Kardeşimi doğururken kesik atmak zorunda kalmışlardı. Ama annem hiç sıkıntı yaşamadı bu konuda gayet rahattı doğumdan sonra. Ama bildiğim kadarıyla her normal doğumda yapılmıyor bu kesi olayı. Ne olursa olsun sezeryandan daha iyidir diye düşünüyorum.

Canım şekli tabiki bozulmaz vajinanın alt kısmı kesiliyo bi kaç cm. Epidural anesteziyle prenses doğum da tercih edebilirsin. Ben öyle istemiştim epidural yapıldı gayette rahattim basta hic bisey hissetmiyosun belden aşağıda. fakat çatım dar olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldım. Tuvalet hakkında yorum yapamiycam acır mi acimaz mi bilemiyorum. Ama sezeryanin dikiş acısından daha az olacağına eminim.

Doktorunuza spinal istiyorum derseniz öyle yapar bilinciniz açık olur ben özellikle genel anestezi istemedim her anı görebilmek ve kendimde olmak için.

Bende midye severim ama ben yasak diye biliyorum aşırı cıva olduğundan.. hatta ilk hamileliğimde dr sormuştum bi tane bari yiyim diye oda bana asla hayır demisti
Bende midyeyi çok severim ama ara ara da canım istiyor ama hamilelikte yenmiyor diye biliyorum o yüzden yemedim.

Benim ilki sezaryen olduğu için ikinci de sezaryen olacak canm.ilki Genel anesteziydi,bu sefer epidural istiyorum kısmet bakalım.
Benim de ilk sezeryan. Epiduraldi çok rahattı. Bebeği doğar doğmaz görüyorsun.

Sürdüğüm krem frei öl, sabaha kadar emilmiyor yağlı yağlı kalıyor üstümde tuhaf bişey elim gitmiyor valla canım. Su bazlı bişey oluncada saniyesinde emiliyor 1dk geçmeden yine kup kuruyum. Sen ne kullanıyorsun canım kuruluğa iyi geliyor mu

Ben bir erkek daha geliyor yazıcaktım ki yeni öğrenenlerden üç kişinin de erkekmiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kordon vs görmedilerse erkektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…