2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet çikolatadan sonrA özellikle hissedilecek kadar güçlü oluyor. Bence de kesinlikle hissetmişsin. Ehehe çok güzel.
Dimiii :) kendi kendime de diyorum kendimi kandırmıyorumdır inşallah ama evet oydu tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi ki :) :)

Bebeğimn cinsiyeti içn tahmnde bulunsanz ne dersnz

Eklentiler

• IMG_20190217_125131.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 70
Ben isim vermedim ama nasıl yediğimden bahsettim evet kusura bakmayın valla sabah bi uyandım Facebook’ta hamile bi akraba direk alınan meyvenin görüntüsünü paylaşmış “çok şükür canım kocam” bilmem ne allahım ne sinir oldum bu kadar da olmaz ya bu ayda paylaşılırım o şimdi canım çekti benim de görünce

iki gün önce hamileler icin thai masajina gittim, okadar iyi geldi ki! coook ozlemisim ciddi masaji:) ufaklikta sevdi sanki haha.

ben henuz hissetmedim bebegi hissetmeye baslayanlar olmus! bende deniicem, cikolatalari goturup oturcam bakalim:)

ayrica bir sorum var. gecen gun dolabindan yuksek bir rafina bisey koymaya calisirken karnima cok acayip bisey batti, sebebi ne acaba..?

Neyse bu aşerme konusunu daha fazla uzatmayalım bende üstüne geldi ondan yazdım okundukça daha çok akla giriyo insanın tekrar kusura bakmayın kızlar

Canım büyüklerimiz derler öyle uzanma etme diye ama sen pek umursanıyorsun öyle şeyleri şimdi sana ne desem bilemedim ki

Benim doktorum yaş ve düşükler nedeniyle riskli gebelik doktoru. Bana ağır kaldırma ve kesinlikle kendini zorlayarak uzanma dedi. Kanamam vs yoktu ama demek ki uzanmak zararlı olabiliyor. Bazı sporcu kadınlar görüyorum instada falan barfix çekip halter kaldırıyorlar. Geçenlerde arkadaşlar ile sohbet ederken de bu konu açıldı. Bizim tespitimiz; kaslarınız güçlüyse gebelik öncesi aktif ağır sporlar yapan sporcuysanız gebelikte de hareketlere nispeten devam edilebiliyor demek ki. Ancak bizim bel karın ön ve yan kasları çok güçlü değil. Uzanmak ağır kaldırmak bu yüzden gebelik için zararlı olabilir sonucuna ulaştık. Tabiki yine herkes kendini daha iyi bilir. Ona göre de seçeneklerini oluşturur

Bebişini ilk kez hissedenler tam olarak nasıl hissettiniz acaba ?Bende dün değişk bir kıpırtı hissettim ama emin değilm.Bende zayıfım kilo almak yerine 4kilo verdim.Erkenden hissedebilirm belki bende .

on
Ben bugün birşeyler yazdım ama isim vermedim canım,özellikle dikkat etmeye çalşmıştım.Sen deyince tekrar baktım mesajlarıma bi mesajımda yanlışlıkla yazmışım.Kusura bakma.
onemli degil canim sadece senin iicn demedim simdi bu mevsimde bulunmayacak seyleri yazmayalim herkes icin dedim

Bebişini ilk kez hissedenler tam olarak nasıl hissettiniz acaba ?Bende dün değişk bir kıpırtı hissettim ama emin değilm.Bende zayıfım kilo almak yerine 4kilo verdim.Erkenden hissedebilirm belki bende .
bende cok merak ediyorum sabah ekmek almaya giderken cikolata da aldim. cikolatayi yiyip beklicem bakalim ufaklik tepki verecek mi 17 haftalik olduk hala tık yok ilk gebelik oldugundan anlamiyom belki de.

arkadaslar kendi yazun yaptiguniz konserve leri yiyormusunz
hamile iken zararlimo
doktra sorarmisinz
yada bilgisii olan varmi

bend3 kizimi ilk 17 haftadaydim haliba oyle hissetmistim sirt usti uzanmistum resmen ittirdigini artik bacağıyla galiba görmüştüm cok mutlu olmustum
zaten kizim cok hareketliydi bi akc saat hareket etmezsr merak ediyordum

Canım ben hissediyorum ama herzaman değil. Bugün kahvaltıdan sonra pıt yaptı bir şey ama gaz değildi gazı ayırt edebiliyorum ben ikinci bebeğim. Güzelce karnını doyur uzan konsantre ol hareketlerine. Hissedersin inşallah. Bazı arkadaşlar kıpırtı şeklinde hissediyormuş ama ben pit pıt teknelerini hissediyorum

bende cok merak ediyorum sabah ekmek almaya giderken cikolata da aldim. cikolatayi yiyip beklicem bakalim ufaklik tepki verecek mi 17 haftalik olduk hala tık yok ilk gebelik oldugundan anlamiyom belki de.

Aynen canım insan çok merak ediyor.Gaz hareketiyle karıştırmayız umarım.Hissedersen hemen yaz. :)

Arkadaşlar emzirme koltuğu sizce kullansli mi? Beşik ve koltuk bakyrm da şuan.

Hamileyken heves edilip alınan gereksiz şeylerde başı çeker bence :)
Bu bebişlerin türlü türlü huyu oluyor sadece ayakta hoplayarak emen bile var. Zaten emekleme başlayınca anneyi yakaladığı anda yapışıyorlar :)
Birde cam rende var her anne adayı heves edip alır maksimum 3 defa kullanılır. Ek gıda filesi diye bişey vardı o da çok gereksiz ama ne dersek diyelim ilk hamilelikte insan heves ediyor alıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…