Canım ya zordur eminim ki hassas olmak. Ben sadece hamilelikte öyle tiksinti falan yaşıyorum. Normalde asla olmaz koku gelmez herkes kokuyor falan diye kızarken aman koksun nolcak falan derim. Aynı senin anlattığın gibi bir samimi arkadaşım var. Benim hamile halimle onun normal hali aynı. Tahmin edebiliyorum o yüzden. Allah kolaylık versin canım
Sağol canım keşke bende senin gibi olabilseydim valla çok isterdim. Çok zorluyor bu durum her yerde beni.. o arkadaşına allah sabır versin onu çok iyi anlıyorum..
Arkadaşlar ikilide burun kemiği, ense kalınlığı, kan değerleri normal çıkıp sadece yaş riski çıkan arkadaşımız var mı? Dogum yaptığımda 34 olacağım inşallah. Yani insanlar günümüzde 45 yaşında anne oluyor anlamıyorum. Benim yasimda doğum yapan 496 kadından birinde down sendromlu çocuk oluyormuş. Doktor dusuk risk dedi. Büyük ihtimalle normal çıkacak ama ben prosedur gereği bilgilendirmeliyim kan testi yapabilirsiniz dedi.
Kan testinde olumsuz birşey çıksa aldıracak değilim kocaman çocuk. Sırf yaşım için bu kadar sıkıntı olması canını sıktı.
Kızlar ben bugün kesin ama kesin bebeğimin hareketini hissettim gaz falan değildi çok Eminim kasığımı resmen dışa doğru ittirdi bi kaç defa oldu öyle çikolata yemiştim ondan sonra hissetim çok tuhaf bi his ya resmen mucize bu
Canım bende isim vermeden yazdım özellikle kimsenin canı çekmesin diye okuduklarımda da yazmıyordu birşey, kaçırdım herhaldebirsürü mide bulantısına tavsiye veren oldu kefirdir kayısıdır fındık fıstık vs çekse onlardan çekerdi diye düşünüyorum
Canım o dediklerin her mevsim bulunabilen şeyler çekse de sorun yok ama yaz meyvesinden bahsedip nasıl yediklerini anlatınca arkadaşlar ben de rahatsız oldum açıkçası herkesin bulabileceği bir şey değil malesef. Okumadan geçeyim de olmuyor tesadüfen okumuş oluyorsun ve canın çekiyor ister istemez. Bunlardan çok bahsedilmese daha iyi olur benim fikrim.
Bu kadar sorun olacağını bilseydim hiç yazmazdım .İlk kez böyle bişey yaşadığım için emin olamadım,size sorayım dedim.Yalnışlıkla bi mesajımda yazmışım silemiyorum da malesef.Kusura bakmayın kızlar.
Kızlar ben bugün kesin ama kesin bebeğimin hareketini hissettim gaz falan değildi çok Eminim kasığımı resmen dışa doğru ittirdi bi kaç defa oldu öyle çikolata yemiştim ondan sonra hissetim çok tuhaf bi his ya resmen mucize bu
Bende bugün çok net hissettim :) çikolata yemiştim bende bir 20 30 dk öncesinde:)
Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak , aile olmak nasip etsin :)
Ve bende ki bir degisiklikte hic kilo almadım hatta 2 - 3 kilo vermiştim. Dun aksamdan beri sürekli acıkıyorum galiba gelmeye başlayacak artık kilolar :)
Bende bugün çok net hissettim :) çikolata yemiştim bende bir 20 30 dk öncesinde:)
Ve bende ki bir degisiklikte hic kilo almadım hatta 2 - 3 kilo vermiştim. Dun aksamdan beri sürekli acıkıyorum galiba gelmeye başlayacak artık kilolar :)
Canım o dediklerin her mevsim bulunabilen şeyler çekse de sorun yok ama yaz meyvesinden bahsedip nasıl yediklerini anlatınca arkadaşlar ben de rahatsız oldum açıkçası herkesin bulabileceği bir şey değil malesef. Okumadan geçeyim de olmuyor tesadüfen okumuş oluyorsun ve canın çekiyor ister istemez. Bunlardan çok bahsedilmese daha iyi olur benim fikrim.
bilgi almak için sormuştu bence arkadaş, ilk gebeliği olanlar pek anlamıyor can çekiyormu yemesende olur mu vs sizlere danışmak istemiş bende kendimce yorum yaptım yaşadığım kadarıyla. Yani teleziyonda telefonda neler görüyoruz burda da ilk kez bahsedilmiş kendisi yediğini söylemiş yorumu silemez zaten kusura bakmayında demiş konu kapanmış canım olur böyle yanlışlıklar herkes yazmamaya dikkat ediyor zaten
Bu kadar sorun olacağını bilseydim hiç yazmazdım .İlk kez böyle bişey yaşadığım için emin olamadım,size sorayım dedim.Yalnışlıkla bi mesajımda yazmışım silemiyorum da malesef.Kusura bakmayın kızlar.
Üzülme canım. Ben de dahilim konuya. Bile isteye kimseyi üzmek tabiki istemedik ki. Hem bcdoğan’ın da yazdığı gibi bulantıya yanmaya vs de bir sürü yiyecek tavsiyesi veren olmuştu. Bundan sonrA daha dikkatli oluruz. Sevgilerle
bilgi almak için sormuştu bence arkadaş, ilk gebeliği olanlar pek anlamıyor can çekiyormu yemesende olur mu vs sizlere danışmak istemiş bende kendimce yorum yaptım yaşadığım kadarıyla. Yani teleziyonda telefonda neler görüyoruz burda da ilk kez bahsedilmiş kendisi yediğini söylemiş yorumu silemez zaten kusura bakmayında demiş konu kapanmış canım olur böyle yanlışlıklar herkes yazmamaya dikkat ediyor zaten
Senin art niyetli olmadığını sadece bilgi almak için yazdığını biliyorum canım. Büyük bir sorun değil tabiki burada hepimiz yorum yazıyoruz soru soruyoruz. Rahatsız olduklarımızı da dile getirmeliyiz tabiki. Üzülme sen de. Ben de rahatsız oldum konunun uzamasından tek bir cevap yazdım ama ona da pişman oldum zaten.
Evet kuzenlerimden hatırlıyorum. Hareket etmeyince de panikliyorlardı. Bende henüz hissetmedim hiç ama özlüyorum :)) hergün gel dese giderim görmek için :)) o yüzden belkide hissetmek istiyoruz:))