Selam arkadaşlar Sabah amiyosentez oldum.3 saat hastahanede kaldım Sonrası evde yatıyorum Güzel geçti cabuk olup bitiyor.Gozlerimi kapattım çünkü iğneden korkuyorum.Insallah sonucu iyi çıkar.8 martta fetal eko icin tekrar gideceğim. Herkes insaĺlah iyidir
Ne güzel her kez alışverişlere başlamış bile..allah sağlıkla giydirmek nasip etsin inş hepinize ve bana da tabii..ben kendimi dualara vermiş durumdayım bu aralar.yatiyorum kalkıyorum dua ediyorum kuran okuyorum allah kabul ederse ins..hayırlısıyla su dna sonucum hayırlı bi şekilde sonuçlansa ohh dicem bende..öyle bir konuma geldim ki..hayırlı bir haber alayim ye yer bana.isterse doğduktan sonra geceleri hiç uyumasın uyutturmasin hiç sorun değil o sağlıkla dünyaya gelsinde ben herşeye raziyim..
Hayır klima çok zararlı bence bebek için benim görümcem temmuzda doğum yaptı batman da 40 derece oluyor yazın feci sıcak ama oğluna kolsuz zıbın tek giydiriyordu ve güneş az alan odayı hazırladı kendine o ay yani yetişkinler için bile havası zararlı klimanın ama tabi siz daha iyi bilirsiniz
Selam arkadaşlar Sabah amiyosentez oldum.3 saat hastahanede kaldım Sonrası evde yatıyorum Güzel geçti cabuk olup bitiyor.Gozlerimi kapattım çünkü iğneden korkuyorum.Insallah sonucu iyi çıkar.8 martta fetal eko icin tekrar gideceğim. Herkes insaĺlah iyidir
Geçmiş olsun kuzum hadi hayırlı haberler alırsın ins..sonuç ne zaman çıkıyor.birde kusura bakma kafam o kadar dolu ki hatırlayamadım tam nedeni ni neden amniyosentez olmuştun sen
Kızlar konuşmalarınızı okudum valla çok heveslendim baya bişeyler alanlar olmuş ne güzel allah kullanmayı da nasip etsin inşallah.. Bugün muayenemizi olduk herşey gayet güzeldi 25 Mart’a ayrıntılı ultrason için randevu aldık.. çok uyuduğumu ve halsizlik olduğunu söyledim ve hap içemediğimi söyledim doktorumda minik şuruplardan yazdı tek kullanımlık olanlardan tadı da fena değil içilebilir.. Meleğim 140 gr olmuş teyzeleri ve Kesin Kız dedi doktorumuz artık eşimde ikna olmuş durumda :) :) sıra geldi ihtiyaçlara
Kızlar konuşmalarınızı okudum valla çok heveslendim baya bişeyler alanlar olmuş ne güzel allah kullanmayı da nasip etsin inşallah.. Bugün muayenemizi olduk herşey gayet güzeldi 25 Mart’a ayrıntılı ultrason için randevu aldık.. çok uyuduğumu ve halsizlik olduğunu söyledim ve hap içemediğimi söyledim doktorumda minik şuruplardan yazdı tek kullanımlık olanlardan tadı da fena değil içilebilir.. Meleğim 140 gr olmuş teyzeleri ve Kesin Kız dedi doktorumuz artık eşimde ikna olmuş durumda :) :) sıra geldi ihtiyaçlara
peridrol84
canım dualarımdasın Allah’ın izni ile bu günleri de atlatıcaksın inşallah içini ferah tutmaya çalış imtihan dünyasındayız herşey bizler için var olan yok olur, yok olan var olur o yüzden canını sıkmamaya çalış zor bir süreç evet ama bu da geçecek Allahım yardımcısı olsun tüm şifa bekleyenlerin
Allahım bu nasıl bi yeni doğan çok tatlı değil mi ya ama bu nerde nasıl giydirilir hava nasıl olur of hiç Bilgim yok gidip hepsinden Almak istiyorum haksızlık ama bu
Gunaydin agustos anneleri herkese hayırlı iyi sonuclarla dolu saglikli gunler diliyorum
Hastahane yollarindan dualarinizi alırım enfeksiyon ve keton insallah gecmistir
ALLAH tüm anne ve bebeklere hasta insanlara şifa versin amin amin...
Gunaydin agustos anneleri herkese hayırlı iyi sonuclarla dolu saglikli gunler diliyorum
Ne güzel her kez alışverişlere başlamış bile..allah sağlıkla giydirmek nasip etsin inş hepinize ve bana da tabii..ben kendimi dualara vermiş durumdayım bu aralar.yatiyorum kalkıyorum dua ediyorum kuran okuyorum allah kabul ederse ins..hayırlısıyla su dna sonucum hayırlı bi şekilde sonuçlansa ohh dicem bende..öyle bir konuma geldim ki..hayırlı bir haber alayim ye yer bana.isterse doğduktan sonra geceleri hiç uyumasın uyutturmasin hiç sorun değil o sağlıkla dünyaya gelsinde ben herşeye raziyim..
kızlar diş tellerim var. dişlerimi normal insanlardan daha uzun olacak şekilde fırçalamam gerekiyor ama macun midemi kaldırıyor. kaç kere öğürüyorum bilmiyorum. varmı benim gibi hangi macunu kullanırsam az öğürtü olur acaba.
Paradontax denedin mi cnm daha az kopuruyor hatta kopurmuyor o yüzden iyi bn köpürünce midem bulanıyor diye bundan yada sensodyn kullanıyom ama sensodyn de bazıları çok köpük yapıyor
Allahım bu nasıl bi yeni doğan çok tatlı değil mi ya ama bu nerde nasıl giydirilir hava nasıl olur of hiç Bilgim yok gidip hepsinden Almak istiyorum haksızlık ama bu Eki Görüntüle 2239410