2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

İnşallah ikiniz de bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız

Teşekkür ederim yanıtınız için bakalım nasıl geçicek bu yaz :)

Geçmiş olsun kuzum hadi hayırlı haberler alırsın ins..sonuç ne zaman çıkıyor.birde kusura bakma kafam o kadar dolu ki hatırlayamadım tam nedeni ni neden amniyosentez olmuştun sen

Kızlar konuşmalarınızı okudum valla çok heveslendim baya bişeyler alanlar olmuş ne güzel allah kullanmayı da nasip etsin inşallah.. Bugün muayenemizi olduk herşey gayet güzeldi 25 Mart’a ayrıntılı ultrason için randevu aldık.. çok uyuduğumu ve halsizlik olduğunu söyledim ve hap içemediğimi söyledim doktorumda minik şuruplardan yazdı tek kullanımlık olanlardan tadı da fena değil içilebilir.. Meleğim 140 gr olmuş teyzeleri ve Kesin Kız dedi doktorumuz artık eşimde ikna olmuş durumda :) :) sıra geldi ihtiyaçlara

Ne güzel canım maşallah kuzuyaRabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah

Sağlıkla kucağına al inşallah çok heyecan mutluluk verici o minicik cicişleri almak

peridrol84 canım dualarımdasın Allah’ın izni ile bu günleri de atlatıcaksın inşallah içini ferah tutmaya çalış imtihan dünyasındayız herşey bizler için var olan yok olur, yok olan var olur o yüzden canını sıkmamaya çalış zor bir süreç evet ama bu da geçecek Allahım yardımcısı olsun tüm şifa bekleyenlerin

Sağlıkla kucağına al inşallah çok heyecan mutluluk verici o minicik cicişleri almak
Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah, çok tatlışlar ya o kıyafetler insanın içi gidiyor gerçekten

Aminnn :) güzel sonuçlarla gelsin herkes hergün

Canım çok az kaldı tertemiz sonuçlar gelecek inşallah. İnanıyorum ben öyle olacağına.

Paradontax denedin mi cnm daha az kopuruyor hatta kopurmuyor o yüzden iyi bn köpürünce midem bulanıyor diye bundan yada sensodyn kullanıyom ama sensodyn de bazıları çok köpük yapıyor

Allahım bu nasıl bi yeni doğan çok tatlı değil mi ya ama bu nerde nasıl giydirilir hava nasıl olur of hiç Bilgim yok gidip hepsinden Almak istiyorum haksızlık ama bu Eki Görüntüle 2239410
1yas al cnm. Dogum gununde giydir.

İnsallah gecmistir.

inşallah canım dualarımız duaların kabul olur termemiz gelir sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…