2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Paradontax denedin mi cnm daha az kopuruyor hatta kopurmuyor o yüzden iyi bn köpürünce midem bulanıyor diye bundan yada sensodyn kullanıyom ama sensodyn de bazıları çok köpük yapıyor
Paradontax onceden denemiştim tadi çok felaketti gerçi insan alışıyor bir süre sonra ama denemekte fayda var

Allahım bu nasıl bi yeni doğan çok tatlı değil mi ya ama bu nerde nasıl giydirilir hava nasıl olur of hiç Bilgim yok gidip hepsinden Almak istiyorum haksızlık ama bu Eki Görüntüle 2239410
Günaydınnınn
benim kızımda da vardı bundan çok güzel duruyor :) ama biraz büyük al. emeklerken ya da sıralarken çok daha güzel duruyor. hatta rzg14 ün dediği gibi 1 yaş için alıp doğum günü konsepti bile yapabirsin :) bu yaz için alsan içinde kaybolacak

Merhabalar çok gerilerde kaldım geçmişi okuyacağım bugün inşallah
Size istanbul anadolu yakası için doktor ve hastane tavsiyesi sormak istiyorum
Ben kızıltoprak Florance Nightingale gidiyorum ilk oğlumda gittiğim doktor prof olunca bu hastaneye geçti
Fakat fiyatlar çok yüksek sgk anlaşması yok özel sigorta indiriminden yararlanarak ikili test için 1200 tl ödedim muayene ücretleride 280
İkili testte cinsiyet göremedik sırtını döndü ve ne yaptıysak pozisyonunu değiştirmedi inşallah bir sonraki randevuya

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Geçmiş olsun kuzum hadi hayırlı haberler alırsın ins..sonuç ne zaman çıkıyor.birde kusura bakma kafam o kadar dolu ki hatırlayamadım tam nedeni ni neden amniyosentez olmuştun sen
Ense kalingi yüzünden 1 ay içinde sonucu çıkacak

Arkadaşlar yine hastanye yatmaya geldim dun ben. mide bulantısı ilacı da fayda etmedi su yine icemedm derken eski halime döndüm. Ne olur dua edin artk ben de azıcık iyi hissdyrm kendimi ;(
İnşallah hemencecik geçer ya çok zor gerçekten geçmiş olsun sağlıkla dön eve inşallah

hayırlı olsun ne kadar çok erkek annesi oldu. okuduğum cinsiyetlerin hepsi erkek maşallah bebişe

Arkadaşlar yine hastanye yatmaya geldim dun ben. mide bulantısı ilacı da fayda etmedi su yine icemedm derken eski halime döndüm. Ne olur dua edin artk ben de azıcık iyi hissdyrm kendimi ;(
Geçmiş olsun Ayva yiyebiliyorsan mide bulantisina iyi gelir

promesis plus içiyorum sen ne kullanıyorsun canım bana biraz sanki tam etki etmese de hafifletti ben de devam bulantıya doktor cumayı bekle test sonucuna göre yatışa bakıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…