2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben ilk oğlumu 40 gün yanımda yatırdım sonra kayınvalidem ayır kızım alışmasın zor olur dedi zaten dediğin gibi hemen yan odadaydı ve ben çıt dese uyanan bi insanım kırkı çıktı ayırdım sonrada kendi kendine poposuna pışpışlayarak uyutma yöntemi var 6 aylık falan olduğunda beşiğine yatırıyordum hemen uyuyordu arkadaşlarım var beraber yatarak uyuttular 3-4 yaşında bile yani sizin elinizde oğlum gayette sevgiyle ilgiyle büyüdü hiçte sallanmadan bende rahat ettim oğlumda tabi yine aynısını yapmayı düşünüyorum inşallah

Selam arkadaşlar Sabah amiyosentez oldum.3 saat hastahanede kaldım Sonrası evde yatıyorum Güzel geçti cabuk olup bitiyor.Gozlerimi kapattım çünkü iğneden korkuyorum.Insallah sonucu iyi çıkar.8 martta fetal eko icin tekrar gideceğim. Herkes insaĺlah iyidir

Ben de İzmir de yaşıyorum kızınızda klima kullandınız mı acaba burası da çok sıcak oluyor benim evimde güneş aldığı için yazın 36 dereceleri görüyor evin içi nasıl olucak klima kullanabilir miyiz merak ediyorum

tulum ben bulamadım doğru düzgün nerden aldınız?
günaydın tatlı anneciklerrrr
turkiye de yasamiyorum, ama tulum okadar cok var ki nasil bulamadiniz, ve okadar guzel modeller varki burda. 56 beden üc tane kadife aldim, iki adet uzun kollu ince pamuklu almak istiyorum, yeterli olur sanirim? 62 beden bikac tulum aldim, gecen teyzesi de almis sagolsun 62 beden, 68 ve 74 te aldim bikac parca. Aldiklarim hep tulum oldu ya bak simdi yazinca aklima geldi. Ilk uc ay baska bisey pek giydirilmiyo, yumusak rahat komforlu seyler ister diye dusundum..

insallah tertemiz gelir sonuc.

Ben de emzirirdim yatağına koyardım uyurdu, umarım ikinci de ablasına benzer :)

cokkkk amin canim.
iki dr kavga ediyormus suan. kadin dogumcu diyrmus ne olursa olsun ilac vermem artik nefroloji diyor sen oyle san gerekirse verecegim diye. biri bebegi biri bobrek iltihabini dusunuyor. en guzeli bitmis olsun da ben de kurtulayim.
Canım ya inşallah sonuçlar temiz çıkar da hiç gerek kalmaz.

Geçmiş olsun sonuçların temiz çıkar inşallah. Sağlıkla gelsin bebeğin.

Ben kendinize sandim hahaha bebege var da anneye pek.yok

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın dua ile..

Hayır klima çok zararlı bence bebek için benim görümcem temmuzda doğum yaptı batman da 40 derece oluyor yazın feci sıcak ama oğluna kolsuz zıbın tek giydiriyordu ve güneş az alan odayı hazırladı kendine o ay yani yetişkinler için bile havası zararlı klimanın ama tabi siz daha iyi bilirsiniz

Sağlıkla kucağına al inşallah sonuçlar çok iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…