2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben kendinize sandim hahaha bebege var da anneye pek.yok
Heee ay pardon kot tulumumu diyosunuz! Hahah C&A’dan aldim, Turkiye de var o magaza! 15 euroydu cok uygundu

Yani giyen hamilelere gulmuslugum var, tuttum bende aldim kendime inanamiyorum. Indirimde olmasaydi almazdim gerci haha..

Bunun aynisi nerdeyse:

Ben çok yakıştırıyorum hamilelere ya ama rahat mı acaba yazın kot hiç giyilmez çünkü incecik tiril tiril elbiseler keser ancak beni

Ben çok yakıştırıyorum hamilelere ya ama rahat mı acaba yazın kot hiç giyilmez çünkü incecik tiril tiril elbiseler keser ancak beni
Strech kot, gayet rahat. Ama bunu en fazla 3 ay daha giyerim diye tahmin ediyorum sahsen, oyle uzun gitmez. Haftasonu icin bi model zaten, degisiklik olsun:) yaz konusunda cok haklisiniz, almanya da havalar tahmin edilemiyor ama bakicaz artik..

Bende gözünü korkutmak istememiştim ama sen söyledin ben devamını getireyim bulaşık yıkarken bile ayağıma yapışıp memeee diye bağırırdı :))
Gece en az 5 defa uyanıp birini emer sonra anne öbürü derdi. Resmen sigara tiryakisi gibi oluyorlar :) )

Ne güzel her kez alışverişlere başlamış bile..allah sağlıkla giydirmek nasip etsin inş hepinize ve bana da tabii..ben kendimi dualara vermiş durumdayım bu aralar.yatiyorum kalkıyorum dua ediyorum kuran okuyorum allah kabul ederse ins..hayırlısıyla su dna sonucum hayırlı bi şekilde sonuçlansa ohh dicem bende..öyle bir konuma geldim ki..hayırlı bir haber alayim ye yer bana.isterse doğduktan sonra geceleri hiç uyumasın uyutturmasin hiç sorun değil o sağlıkla dünyaya gelsinde ben herşeye raziyim..

cok fenayim, soyleyiverdim ...

gerci her model farkli olabiliyor
kismet artikkk..
insallah canim. Allahim tertemiz sonuc almani nasip etsin.

Hayırlı haberle gel inşallah. Allah yardımcın olsun sana ve tüm iyi haber bekleyen arkadaşlara..

Strech kot, gayet rahat. Ama bunu en fazla 3 ay daha giyerim diye tahmin ediyorum sahsen, oyle uzun gitmez. Haftasonu icin bi model zaten, degisiklik olsun:) yaz konusunda cok haklisiniz, almanya da havalar tahmin edilemiyor ama bakicaz artik..
Güle güle giyiyin çok yakışacaktır eminim dediğim gibi çok hoş duruyor hamilelerde beğeniyorum şahsen

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Duanı eksik etme inşallah çok iyi gelir sonuçlar

Allahın izniyle güzel haberler alacaksın canım. Hepimiz alıcaz. burada uykusuz gecelerde yazışıp bebişlere söylenicez gaz kaka muhabbeti yapıcaz

cok fenayim, soyleyiverdim ...

gerci her model farkli olabiliyor
kismet artikkk..

insallah canim. Allahim tertemiz sonuc almani nasip etsin.

Evet kimi bebek mışıl mışıl uyuyor. Yeğenim biberonunu alıp kendi kendine uyurdu. ama hiç hayalini kurup sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :)

Insallah hicbiseycikler cikmaz. Allah saglik sihhatle kavustursun ve dualarini kabul etsin canim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…