promesis plus içiyorum sen ne kullanıyorsun canım bana biraz sanki tam etki etmese de hafifletti ben de devam bulantıya doktor cumayı bekle test sonucuna göre yatışa bakıcaklar
Ben de Premesis kullndm 4 gün o günler de tekrar kusmaya basladm aşırı fayda yerine yaramadi. Kan uyusmazlgi testi bebek karnimda etkilenms mi diye bakacaklar. Sen hangi testi beklyrsn
Ben de Premesis kullndm 4 gün o günler de tekrar kusmaya basladm aşırı fayda yerine yaramadi. Kan uyusmazlgi testi bebek karnimda etkilenms mi diye bakacaklar. Sen hangi testi beklyrsn
Günaydınlar herkese
Bizim de kontrolümüz vardı, ikili test sonuçlarımız iyi çıktı çok şükür.
Acaba cinsiyet görebilir miyiz göremez miyiz derkeeeeeennnn;
‘İşte orada kocaman bir pipiiii!’
Erkek anneleri listesine beni de ekleyin
Arkadaşlar yine hastanye yatmaya geldim dun ben. mide bulantısı ilacı da fayda etmedi su yine icemedm derken eski halime döndüm. Ne olur dua edin artk ben de azıcık iyi hissdyrm kendimi ;(
Arkadaşlar yine hastanye yatmaya geldim dun ben. mide bulantısı ilacı da fayda etmedi su yine icemedm derken eski halime döndüm. Ne olur dua edin artk ben de azıcık iyi hissdyrm kendimi ;(