2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
promesis plus içiyorum sen ne kullanıyorsun canım bana biraz sanki tam etki etmese de hafifletti ben de devam bulantıya doktor cumayı bekle test sonucuna göre yatışa bakıcaklar
Ben de Premesis kullndm 4 gün o günler de tekrar kusmaya basladm aşırı fayda yerine yaramadi. Kan uyusmazlgi testi bebek karnimda etkilenms mi diye bakacaklar. Sen hangi testi beklyrsn

Ben de Premesis kullndm 4 gün o günler de tekrar kusmaya basladm aşırı fayda yerine yaramadi. Kan uyusmazlgi testi bebek karnimda etkilenms mi diye bakacaklar. Sen hangi testi beklyrsn
sabah akşam mı alıyorsun kan idrar ve kültür testi enfeksiyon devammı diye

Sağlıkla kucağına al cnmmm benimki de erkek , grupta çoğunluk erkek galiba
Arkadaşlar yine hastanye yatmaya geldim dun ben. mide bulantısı ilacı da fayda etmedi su yine icemedm derken eski halime döndüm. Ne olur dua edin artk ben de azıcık iyi hissdyrm kendimi ;(
Canım çok geçmiş olsun, kuru gıdalar tüketmeye çalış,inşallah hemen toparlanırsın

Bu uyuşmazlık testi bu haftalarda mı oluyormuş bende doktoruna soyliyim yarın gidicem bende o testi merak ediyodum ne zaman diye

masallah topigin adini Erkek Anneleri olarak degistirmek gerekecek ...

ben dahil 3 yada 4 kisi kaldik sanirim cinsiyet ogrenemeyen...
Canım 2 hafta kaldı kesin ogrenmeme 13. Hafta belki erkek dedi ama kesin degil. Ki tum cinsyt testlernde kız çıkmsti

Canım 2 hafta kaldı kesin ogrenmeme 13. Hafta belki erkek dedi ama kesin degil. Ki tum cinsyt testlernde kız çıkmsti
valla çin takvim rus takvimi bilmem neyde kız çıkıyordu ama iki hafta önce benziyor demişti erkeğe bugün kesinlikle gördük :) takvimler tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…