2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım 2 hafta kaldı kesin ogrenmeme 13. Hafta belki erkek dedi ama kesin degil. Ki tum cinsyt testlernde kız çıkmsti
benim de tüm testlerde kız çıkmıştı. çin rus internette bulduklarımın hepsini yaptım geçen hafta %70-80 erkek dedi. bugün ikili test sonucu için gidicem. belki cinsiyeti de kesinleştiririz :)

bize doktor 12. haftada kıza benziyor dedi ama, bu kadar erkek haberinden sonra acaba benimki de erkek mi diyorum:) 11 mart bir sonra ki kontrol:)
Banada doktor bir kere kıza benzetiyorum dedi ama dediğin gibi kesin değil erkek te olabilir çoğunun erkek :) benim randevuda 9 martta hayırlısı bakalım :)

doppler randevularınızı aldınızmı kızlar. mart ayı dobbler ayı olacak sanırım gurubun. inşallah sonuçlar güzel çıkar.bunu atlatsam içim rahatlayacak. benim randevu 18 martta daha çok var.

Canım 2 hafta kaldı kesin ogrenmeme 13. Hafta belki erkek dedi ama kesin degil. Ki tum cinsyt testlernde kız çıkmsti

valla çin takvim rus takvimi bilmem neyde kız çıkıyordu ama iki hafta önce benziyor demişti erkeğe bugün kesinlikle gördük :) takvimler tutmuyor
oglumdayken rus,cin,arap takvimi hep kiz diyordu
simdi de erkek diyor. acaba tersi cikar mi ki yine
Ben de merak ediyorum ya benimki hiç benzetme bile yapmadı kız mı erkek mi diye ben de 18 mart inşallah kontrol aaay daha çok var
benimki de tahmin bile etmemisti cnm. 4 martta bakalim randevu. umarim benim minnos gosterir.

doppler randevularınızı aldınızmı kızlar. mart ayı dobbler ayı olacak sanırım gurubun. inşallah sonuçlar güzel çıkar.bunu atlatsam içim rahatlayacak. benim randevu 18 martta daha çok var.
daha almadik biz cnm. dr bu randevu da soyler.

Kızlar bu elbiseyi aldım cinsiyet öğreneceğim gün için küçük parti gibi bişey olucak nasipse nasıl sizceEki Görüntüle 2239481
cok guzelmis cnm. guzel gunlerde kullan.

Bebişlerin hareketini hisseden anneler hissetmediginiz gün oluyor mu ben dün sabahtan beri hissetmedim. Endişeleniyorum

bu dediğin detaylı ultrason mu canım. ben kontrole 9 martta gidicem kaçıncı haftada tam yapılması gerekiyor ?

evet çok hoş ya zaten tam o yaşlarda fotoğraf çekimi falan istiyorum o zaman da giydiririm, Eminim kızında da çok olmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…