benim de tüm testlerde kız çıkmıştı. çin rus internette bulduklarımın hepsini yaptım geçen hafta %70-80 erkek dedi. bugün ikili test sonucu için gidicem. belki cinsiyeti de kesinleştiririz :)
Banada doktor bir kere kıza benzetiyorum dedi ama dediğin gibi kesin değil erkek te olabilir çoğunun erkek :) benim randevuda 9 martta hayırlısı bakalım :)
doppler randevularınızı aldınızmı kızlar. mart ayı dobbler ayı olacak sanırım gurubun. inşallah sonuçlar güzel çıkar.bunu atlatsam içim rahatlayacak. benim randevu 18 martta daha çok var.
doppler randevularınızı aldınızmı kızlar. mart ayı dobbler ayı olacak sanırım gurubun. inşallah sonuçlar güzel çıkar.bunu atlatsam içim rahatlayacak. benim randevu 18 martta daha çok var.
oglumdayken rus,cin,arap takvimi hep kiz diyordu
simdi de erkek diyor. acaba tersi cikar mi ki yine
benimki de tahmin bile etmemisti cnm. 4 martta bakalim randevu. umarim benim minnos gosterir.
Günaydınnınn
benim kızımda da vardı bundan çok güzel duruyor :) ama biraz büyük al. emeklerken ya da sıralarken çok daha güzel duruyor. hatta rzg14 ün dediği gibi 1 yaş için alıp doğum günü konsepti bile yapabirsin :) bu yaz için alsan içinde kaybolacak
Ayy kızlar iki gündür bulantılarım öyle hafifledi ki o sersem baygın halim de gitti kendimi yerlere atamak istemiyorum artık ay geçiyor inşallah bulantılaarr