2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
doppler randevularınızı aldınızmı kızlar. mart ayı dobbler ayı olacak sanırım gurubun. inşallah sonuçlar güzel çıkar.bunu atlatsam içim rahatlayacak. benim randevu 18 martta daha çok var.
Benim de 25 Mart canım hastanenin radyoloji bölümünde bakılacakmış 325 tl biraz fazla geldi ama yapacak bir şey yok başka yerlerde daha pahalıdır Eminim Bursa da

Bebişlerin hareketini hisseden anneler hissetmediginiz gün oluyor mu ben dün sabahtan beri hissetmedim. Endişeleniyorum
Oluyor, ben 16. haftadan beri ufak ufak hissediyordum ama haftasonu hiç hissedemedim. Dün akşam hissedebildim ancak. Bu haftalarda bir hissedip bir hissedememek normal. Bir de oturup dinlenmek gerekiyor, yoğun geçen günlerde hissedemeyebiliyor insan.

doppler randevularınızı aldınızmı kızlar. mart ayı dobbler ayı olacak sanırım gurubun. inşallah sonuçlar güzel çıkar.bunu atlatsam içim rahatlayacak. benim randevu 18 martta daha çok var.
Yapilabilen hafta araligi ne canım ? Birde dobbler dediğiniz ayrıntılı ultrason veya buna dahil olan birsey sanirim

Ben de 25 Marta aldım. Bu hafta sonu da kendi doktorumun kontrolü var.
2. trimester sorunsuz çıkarsa hamileliğin ondan sonrası çok keyifli oluyor :)

Bebişlerin hareketini hisseden anneler hissetmediginiz gün oluyor mu ben dün sabahtan beri hissetmedim. Endişeleniyorum
Ben genelde aksamlari yemekten sonra otururkenn hissediyorum kipir kipir icimde. Her zaman olmuyor yani canım . Ya uzan haafif sola doğru bi 40 dk dinle kendini cikolata sonrasi :) ya da otur dinlen . Ben hareket hakindeyken ayaktaykem falan hic hissetmedim

Benim bildiğim 18 ve 23. Haftalarda yapılıyor canım evet ayrıntılı ultrason doppler hepsi ayni
Persembe randevum var doktor 3 lu tarama testi yapacak sanırım. Ikili normal cikti ama istiyor :)
Acaba ayrıntılı icinde uygun olur mu persembe 17+3 oluyor . Doğum paketi düşünüyorum aslinda mart 15 de ama o zamana kadar da 3 lu ve ayrıntlı hep yapilmis oluyor. Paket anlamsiz olacak sanirim o zaman da ..

bize doktor 12. haftada kıza benziyor dedi ama, bu kadar erkek haberinden sonra acaba benimki de erkek mi diyorum:) 11 mart bir sonra ki kontrol:)
Al benden de o kadar :)) bide 5 aylık bir arkadaş 5. Aya dek erkek erkek demişler şimdi kız diyorlarmış şüpheye düştüm pzt ni bekliyom artık gene kız derse doktor emin olucam

2 li ve 3 lü ben yaptırmadım canım o yüzden Bilgim yok pek, o paketlerin içinde de gene aynı fiyata geliyo diye biliyorum ben tabi karşılaştırmak lazım.. 17+3 de 18. Haftada oluyorsun belki yapabilir ama onun içinde randevu falan alınıyor bilemedim :)

sLM KIZLARR
kocama baskı yapıyorm aksamdan berı:)Tmm artk acıklıyım hamıle olduğumu dıyee:)
Dun Eylul dogrdr varya fenomen bi kadın,bıde seren özgntunc doğurdu (turuncu vosvoslu abla var ya)sanınrm gaza geldım:)
ben hala kahve fotosu atıyorm dıyorm:)
Ne guzell iste dıyo

Sağol canım, korkularım var hareket edince bir oh çekiyorum

Ben ayaktayken hissediyorum canım :) cikolatayı ve tüm tatlıları yiyemiyorum malesef. Bulantılarım geçmedi hala. Benim ufaklık tatlıya hasret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…