2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Al benden de o kadar :)) bide 5 aylık bir arkadaş 5. Aya dek erkek erkek demişler şimdi kız diyorlarmış şüpheye düştüm pzt ni bekliyom artık gene kız derse doktor emin olucam
üzülmem sağlıklı olsun derim ama hayal kırıklığı olur kendimi kız kıyafetlerine kaptırdım. eşimde kızım diye seviyor 2 haftadır

benim akşamları karnım epey büyüyo hamile gibi:) ama sabah ve öğlen normal oluyo.ne zaman çıkıyor acaba karın?daha ileri olanlar ne zaman başladı tam cıkmaya.kilom da yok pek 51.5 kg.acaba birden mi cıkar?

Ayrıntılı 20li haftalarda yapılıyordu canım sanki bebek 1kg geçince yapıyoruz demişti ünlü bir doktor

benim akşamları karnım epey büyüyo hamile gibi:) ama sabah ve öğlen normal oluyo.ne zaman çıkıyor acaba karın?daha ileri olanlar ne zaman başladı tam cıkmaya.kilom da yok pek 51.5 kg.acaba birden mi cıkar?
Benim kendi göbeğim o kesin bebişle ilgisi yok dediğin gibi akşamları zaten davul gibi oluyo bu gaz bitirdi beni benim ilk hamileliğimde 18. Hafta gibi çıkmaya başlamıştı ikincide de öyle ama herkesinkarın yapısı farklı tabi heyecanlı tatlı bekleyişler

Ayrıntılı 20li haftalarda yapılıyordu canım sanki bebek 1kg geçince yapıyoruz demişti ünlü bir doktor
Tesekkur ederim 1kg geçmesi de en az 2-3 haftayı bulur herhalde . 3lü test ben yaptirmak istemiyorum ama doktor 2 liden baska birseye daha bakılıyor yaptir dedi. Sonuc hic bi zaman net değil bakalim yapmak istemiyorum diyecegim tekrar ne diyecek

Bu Arada Ağustos anneleri kız anneleri olarak ne kadarız merak ettim
Beeeeen, bizim kızlar kıymetli olacak bu erkek bolluğunda. Benim ilk oğlum oldu çok şükür 6 yaşında. Bence erkek evlat bir anne için harika bir şey onun biricik aşkı oluyorsunuz. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Bizim kız özlemimiz vardı Allah dualarımızı kabul etti. Eşim kız olduğunu duyunca ağlayacaktı sevinçten :)

O zaman dörtlü test yapalım diyebilir
Benim ilk hamileliğimde ilk dönemlerinde gittiğim doktor öyle yapmıştı çünkü. Üçlü test istemiyorum ben demiştim zaten dörtlü test daha önemli deyip, bir sürü hastalık saymıştı bu testle onları öğrenebiliriz diye ekleyerek, o korkuyla yaptırmıştım bende. Araştırınca da aslında o saydığı hastalıkları usgde de görülebileceğini öğrendim ve doktoru değiştirdim.
Sonra şu an gittiğim doktoru buldum, o da üçlü ya da dörtlü testi biz ikili test zamanını kaçırmış hamilelerde istiyoruz, sen zaten yaptırmışsın, gereksiz bir işlem olmuş demişti.
Bu arada üçlü testin doğruluk oranı bayağı düşük, en yüksek ikili test, sonra dörtlü test, sonra üçlü test olarak geçiyor.

Kızlar benimde kontrolüm vardı bugün herşey yolunda çok şükür dr ikiside kız diyor ama kesin demiyor henüz 3 hafta sonra kesinleşir artık dedi sanırım 2 kız benden geliyor büyümüşler kıpır kıpırdar görmeyince özlüyorum keşke her hafta çağırsa hissetmekten bahsetmişsiniz çok arada bi pıtırtı oluyor gibi ama hergün hissetmiyorum henüz

Bende bunu çok merak edyrm acaba tam olarak ne zaman hamile karnı çıkıyor

üzülmem sağlıklı olsun derim ama hayal kırıklığı olur kendimi kız kıyafetlerine kaptırdım. eşimde kızım diye seviyor 2 haftadır
Aynen canım hatta bir iki pembe şey aldım artık kısmet eşim çok sevinir ama bn biraz burukluk yaşarım alıştım çünkü kız fikrine isim bile koydum zeynep ahsen ve zehra Asel tabi daha zmn çok isimlerde değişebilir ama olsun

Ay ne güzel sağlıkla gelsinler ins bakalim pzt bnm de netlesir ins

Ay ne güzel sağlıkla gelsinler ins bakalim pzt bnm de netlesir ins
İnşallah canım insan hep acaba mı diyor kıyafetlere elim gidiyor alamıyorum hala daha da almam çünkü geçen haftalarda birine erkek demişti dr ben 2 kız olmasına daha çok sevindim Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin cümlemize

Ya ne güzel ikiside olacak kısmetse :)

bende de var ilk bebeğimde 24 yada 28 tam hatırlamıyorum iğnemi oldum. bunda cvs yaptırdığım gün kan uyuşmazlığı iğneside yaptırdım ama yine yapacaklar mı o iğneye ulaşmak çok zor
İğneye ulaşmak neden zor bana bikere yapıldı kürtajdan sonra hastanede kendileri yaptı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…