2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar merhaba, bayadır bakamadım buraya ne çok mesaj birikmiş okuyamadım hepsini :) umarım herkes iyidir, sonuç bekleyenler hayırlı haber almıştır inşallah. Benim bu parmaklarımdan dirseğime kadar olan uyuşma baya ilerledi. Gece uyku haram oldu sık sık uyanıyorum ve inanılmaz ağrımda var özellikle parmaklarımda ve bileklerimde. Ellerim güçsüzleşti resmen tencere bardak vs tutarken çok zorlanıyorum. Doktor randevum 3 martta zamanda geçmek bilmiyor. Ama sanırım başka ilgili bölümden randevu alıp gitsem iyi olacak. Normal değil galiba bu durum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?

Canım gecmis olsun bence randevunu beklemeden bi doktora gorun derim o kadar uyusma normal degil gibi

benim akşamları karnım epey büyüyo hamile gibi:) ama sabah ve öğlen normal oluyo.ne zaman çıkıyor acaba karın?daha ileri olanlar ne zaman başladı tam cıkmaya.kilom da yok pek 51.5 kg.acaba birden mi cıkar?
ilk hamileliğimde 5 aylıkta çıkmaya başlamısdı ama karnım çok büyümemişti hiç. bu kez erkenden çıktı şuanda hamile oldugum açıkca belli ki kilom 47 falan şuan galiba. normalde de göbeğim hiç yoktu spor yaptığımdan dolayı

Bence de hemen doktora görünmelisin bu uyuşma için yazıyordu bir ara böyle bir durum olursa mutlaka danışın diye benim haftalık bebek bilgi alanında yazıyı hatta

Kızlar 16 haftalık hamileyim ikili tarama testini yaptırmadım şimdi 3 lü 4lü tarama testi falan var sizce yaptırmalı mıyım

Kızlar 16 haftalık hamileyim ikili tarama testini yaptırmadım şimdi 3 lü 4lü tarama testi falan var sizce yaptırmalı mıyım
Eger olumsuz bir durumda bebegini dogurmak istemiyorsan yaptir ama ne olursa olsun doguracagim dersen yaptirma hamileligini zehir etme.İlk hamileligimde bu testler yuzunden dokuz ay stresten oldum bittim sonuc 5 yasinda akil kupu bir kizim var.bu ikinci gebeliğim drumla konustum hiçbirini yaptirmiyorum.

İğneye ulaşmak neden zor bana bikere yapıldı kürtajdan sonra hastanede kendileri yaptı hemen
Iki yolla yapiliyor ya hastaneye yatis yaptirmaniz lazim ki sizin oyle olmus yada size mor recete yaziyorlar benim ilk bebegimde oldugu gibi mor recete ile eczaneden alamiyorsunuz eczacilar odasina bizzat gidip almaniz lazim esim 45 dk yol gidip aldi bu bebeginizde hastaneye yatis olmadigi icin ilaci siz eczacilar odasindan alacaksiniz

ben de ikili testi yaptırdım betahcg yüksekliğinden sınırda cıktı.hiç yaptırmasaydım daha iyiydi mide bulandırıyorlar. diğerlerini de yaptırmayı düşünmüyorum. doktorları da bir görseniz laboratuvar kartlarını verirken kendinden geçiyo!!..nasıl heves..

geçen sırf cinsiyetini öğrenmek için devlet has. gittim. ikili test yaptırdınmı dedi bende istemedim burun kemiği var ense ölçüsüde normsl dedim. test olmsdan bunun hiçbir anlamı yok bana devam edeceksen üçlü test istiyorum ama kapıdan çıktıktan sonra karar sana kalmış dedi.
kapıdan çıktım kağıdı katlayıp çantama attım.
kötü bir sonuç çıkarsa hamileliğimi zehir etmek istemiyorum. Allaha sığındım. tevekkülümü ettim. elimden başka hiçbirşey gelmez. zaten herşey detaylı ultrasonda belli olur diye düşünüyorum. inşallah herkesten güzel haberler gelir. kimseyi Rabbim evladıyla sınamasın inşallah.

hamile yogası yada hamile platesi gibi sporlara katılmayı düşünen var mı ? ben bugun hamile yogasına başlıyorum tabii doktorumun izni ile

selam canım
bende şu foruma ara sıra girebiliyorum çalıştığım için her an yazamıyorum.
bende 16. haftaya giriyorum dr bana da izin verdi geçen hafta ilk hamile yogasına gittim istanbuldayım bu arada...
devamını getirmek istiyorum ama çoğu yerin saatleri bana uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…