2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O gunleri hatirlamak bile istemiyorum.zehir oldu hamileligim ayni seyleri bidaha yasamak istemiyorum o yuzden doktoruma testlerin hicbirini istemedigimi söyledim.cok dogru bir karar vermissin.

Anladım canım hiç bilmiyordum saol bilgi için öğrenmiş oldum

Anladım canım hiç bilmiyordum saol bilgi için öğrenmiş oldum
eğer mor reçete verirlerse boşuna eczaneye gitmeyin biz bir iki eczane gezmiştik. cvs de yatış yaptılar hastane vurdu. doğumda da yine hastanede yaptılar ama 28. haftada biz almak zorunda kalmıştık

eğer mor reçete verirlerse boşuna eczaneye gitmeyin biz bir iki eczane gezmiştik. cvs de yatış yaptılar hastane vurdu. doğumda da yine hastanede yaptılar ama 28. haftada biz almak zorunda kalmıştık
Eczacılar odası ilçelerde de oluyomu hiç yolum düşmediği için bilmiyorum

Kızlar benim doktorum ikili test normal çıkanlara detayli ultrason yapmana gerek yok diyormuş muhtemelen yaptirmycam zaten samsun yda ankaraya gitmem gerekiyordu banada gerek yok derse gitmeyeceğim

Kızlar benim doktorum ikili test normal çıkanlara detayli ultrason yapmana gerek yok diyormuş muhtemelen yaptirmycam zaten samsun yda ankaraya gitmem gerekiyordu banada gerek yok derse gitmeyeceğim
ben yerinizde olsam yaptırırdım. ikili ile ilgili bir kontrol değil ki ikilisi normal olup bir çok problemi olabiliyor. ve detaylıda gözüken tehlikeli durumlar bebek doğduktan sonra acil mudahele gerektirebiliyor. tabi inşallah birşey çıkmaz ama ben riske atmazdım

hiç bir fikrim yoktu bende aynı şeyi eşime sormuştum. uzak bir ilçede olsam şehir merkezine mi gideceğim. neden hamileye bu eziyet yapılıyor. ilçe eczanelerine sormak lazım valla nasıl oluyor diye
Anladım canım sorup bulcaz artık Beki gerek kalmaz sonuçlara göre veriliyor galiba iğne

2li testte çıkmayan sorunlar detaylıda görünebiliyor. İnşallah temiz çıkar hepimizin ki. Bi arkadaşımın daha dün öğrendim. Detaylıda böbrek büyümesini farketmişler. Tabi ki yapcak bişey yok ama doğunca yapılacak tedavisine kadar araştırıp öğrenmiş oldu bu sayede.
İmkanınız el veriyorsa yaptırın bence.

Anladım canım sorup bulcaz artık Beki gerek kalmaz sonuçlara göre veriliyor galiba iğne
onu bilmiyorum kan test yapıyorlar benim negatif çıktı yaptılar ama eee pozitif olunca da yapıyorlar sanırım gerçekten bilmiyorum o zaman o teste ne gerek var onuda bilmiyorum. ama riske atmıyorlar herkese yapıyorlar sadece doğumdan sonra bebeğin kan grubu anne ile aynı ise yapmıyorlar hemşire bana gülerek şansına küs iğnen geldi bebek pozitif demişti

siz bilirsiniz tabi ama bence yaptırın çünkü ikisi farklı şeyler. ikili de sadece belli şeylere bakılıyor. ama detaylıda tüm organlar kan akışı bir çok şey tek tek inceleniyor.

o anda bir şey yapılmazsa bile mesela doktor diyor ki daha büyük bir merkezde doğur diyor. ameliyat olmalı diyor vs vs tabi isteğimiz her şeyin normal devam etmesi inş öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…