2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bu su azalması yani amniyon sıvısı azalması hakkında bilgisi olan varmı? İnternetten baktığım kadarıyla plasenta sorunlarında oluyormuş anne su içsede içmesede başlıca nedeni plasenta problemiymiş. Suyu az olup normale dönen var mı aranızda? Sizce 1ay bekliyimmi kontrol için yoksa hergün 2,5 3litre su içip bir hafta sonra artış varmı diye kontrole gideyimmi ne dersiniz

Kizlar 17-18 hafta kontrolunde ne isteniyor ? Detayli usg mi istiyor doktorlar ?
Afp testi istedi benim doktorum. Ama 4’lünün içinde olduğu için 4’lü yaptır istersen dedi öyle yaptım ben de. Bir de detaylı için yer önerdi işte 20-22.haftalar arası yaptırmam lazımmış.

Bence dene haftaya git canim ayyy profiline bayildim

Teşekkür ederim canim

Bu konuda bi bilgim yok ama inşallah su içince düzelen bi sorundur ben olsam bir ay bekleyemezdim 1 2 hafta deneyip kontrole gidebilirsin cnm

Canım 4’lü teste özelde 270₺ verdim ben.
[/QUOTE]

hangi hastaneya yaptirdiniz ben istanbul avrupa yakasinda yasıyorum hastane araştırıyorum

Aa gule güle kullanin :)) bebişe de hayirli olsun cicileri :) dün baktim internette guzel seyler vardi ama bu modeli bulamadim, nakişli hamile kot yazdim cikmadi :)) ne yazinca cikar acaba
Canım ürün kodu yazıyor bide onunla bak istersen

Canım 4’lü teste özelde 270₺ verdim ben.

hangi hastaneya yaptirdiniz ben istanbul avrupa yakasinda yasıyorum hastane araştırıyorum
[/QUOTE]
Ben Bandırma’dayım buradaki özel hastanede yaptırdım ama Acıbadem’e gidiyor kan. Orada da aynı fiyat mıdır bilmiyorum

dereceyi ben yazmistim cnm. cok da memnun kaldim.

dereceyi ben yazmistim cnm. cok da memnun kaldim.
O zaman onu da ekliyorum listeme canım kusura bakma hatırlayamadım senin yazdığını unutmayım diye not almışım, araştırmıştım o zaman da hep olumlu yorumlar vardı internette

Selamlar :) Ekim 2019 annesi olacağım nasipse. Biraz okudum konusmalarınızı iyice kaygılandım 8 haftalık hamileyim 2 kg aldım bile zaten hamile kaldığımdaki kg sürekli kontrolle sabit kalıyordu yediğim anda alıyodum hamile kalıncada saldım mide bulantıları hareketsizlilk sadece karbonhidratla beslenme sonucu bu durumdayım yeni kendime geldim dururmu bu kg artışı çok uzun yıllar zayıflamak için uğraştım yeniden bir serüvene başlamak istemiyorum

Bi sure sonra kendini kilo aliminin kollarina birakacaksin:)) sal gitsin canim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…