Merhaba kızlar.
Umarım herkes iyidir.
Çok fena grip olmuştum yeni yeni toparlıyorum. Halsizlik beni benden aldı. Birde huzursuz bacak sendromu var bende şuan daha da ilerledi. Bazen uykudan bile uyandırıyor. Oğlumda da böyle olmuştu. Çok zor bir durum gerçekten. Cinsiyetleri kesinleşenler olmuş gözünüzaydın.Benim kayınvalidem de bir kaç giysi almış bebek için. Tulum zıbın almış saolsunlar benden meraklılar.
duskapani
Biberonda philips ve chicco 0+ olanlar çok beğeniliyordu bahsettiğin markalarada bakıcam mutlaka canım. Emziklerde de yine başka markaları istemeyip philipsi çoğu bebeğin kabul ettiğimi biliyorum canım araştırmak lazım
isim konusuldu bayafir girmedim yazmaya kizim zeynep buda kizsa zehra koyacagim insallah erkkse hiç bi fikrim yok esim bbasinin ismini istiyor bende tamamiyle karsiyim
isim konusuldu bayafir girmedim yazmaya kizim zeynep buda kizsa zehra koyacagim insallah erkkse hiç bi fikrim yok esim bbasinin ismini istiyor bende tamamiyle karsiyim
İki ismi de çok severim. Ben de kızım olsaydı Zehra düşünürdüm. Hem anlamlı, hem de uyumlu olurlar birbirlerine. Bizim cinsiyet erkek hala içime sinen bir isim bulamadım. Ben Ahmet diyorum aslında ama eşim ve oğlum beğenmiyor. Oğlum Umut olsun diyor. Çok zor karar vermek.
duskapani
Biberonda philips ve chicco 0+ olanlar çok beğeniliyordu bahsettiğin markalarada bakıcam mutlaka canım. Emziklerde de yine başka markaları istemeyip philipsi çoğu bebeğin kabul ettiğimi biliyorum canım araştırmak lazım
Bu dediklerine de bakayım canım tamam sağ ol dr browns gazı önlüyomuş o yüzden ona takıldım. Sanırım phlips’in de anti kolik biberonu varmış ama birkaç olumsuz yorum okumuştum o yüzden bunu düşündüm bakalım artık hepsini de tutmuyor ki bu bebekler belli olmaz doğunca ne yapacak
Kızlar merhabalr ben rüyamda tatlı yediğimi gördüm ama çok yeni hamileyim 5 haftalık falan yemem gerekirmi ya üstelik rüyamda kavga ederek aldım zorla o tatlıyı
Eger ruyanda yedıysen ve suan canın ıstemıyorsa sorun yok zaten saglıklı bırseyde degıl. Ama ruyanda yıyemedıysen suanda ıstıyorsa canın temın etmen ıyı olur
Kızlar çok mutluyumOğlumu net hissediyorum artık.Hissetmek isteyene tavsiyem yemekten yarım saat sonra birazcık sırtüstü uzanın ,hareketlerini hissedersiniz İnşAllah .
Bende çok karşıyım canım adetlerimizde de konulmaz, eşimler de hep koyuyolarmış. Oda babasını teklif etti kesin dille reddettim. Daha şimdiden bu kadar şey yaşıyoruz anlıyoruz anne olmanın zorluklarını yani bu kadar emek verip babasının ismini koyamam yani kendi öz babam ne güne duruyor. Onuda koymam ama kp asla. Kesin dille reddet bence istemiyorsan
Bende çok karşıyım canım adetlerimizde de konulmaz, eşimler de hep koyuyolarmış. Oda babasını teklif etti kesin dille reddettim. Daha şimdiden bu kadar şey yaşıyoruz anlıyoruz anne olmanın zorluklarını yani bu kadar emek verip babasının ismini koyamam yani kendi öz babam ne güne duruyor. Onuda koymam ama kp asla. Kesin dille reddet bence istemiyorsan
Bnm kiler kız ama kayınpeder diyordu ikiside erkek olursa birinin adi bnm adım diğerinin kide senin babanın adı olsun dedim olmaz kimse karismiycak ben koyucam isimlerini anne baba isimlerini istemiyorum gerek yok artık karışamazlar :))
Nil’e hayranım bunu her izlediğimde ağlıyorum ama şuan izlediğimde gerçekten ne demek istediğini çok daha farklı anlamlandırabiliyorum.. Hele kucağımıza aldığımızda nasıl olacak çok merak ediyorum..
Kızlar merhabalr ben rüyamda tatlı yediğimi gördüm ama çok yeni hamileyim 5 haftalık falan yemem gerekirmi ya üstelik rüyamda kavga ederek aldım zorla o tatlıyı
Selamlar :) Ekim 2019 annesi olacağım nasipse. Biraz okudum konusmalarınızı iyice kaygılandım 8 haftalık hamileyim 2 kg aldım bile zaten hamile kaldığımdaki kg sürekli kontrolle sabit kalıyordu yediğim anda alıyodum hamile kalıncada saldım mide bulantıları hareketsizlilk sadece karbonhidratla beslenme sonucu bu durumdayım yeni kendime geldim dururmu bu kg artışı çok uzun yıllar zayıflamak için uğraştım yeniden bir serüvene başlamak istemiyorum
Merhabalar, Allah sağlıkla kavuştursun öncelikle. Herkesin yapısı bir olmuyor ama ben kendi tecrübemi paylaşayım sizinle. 53 ile hamile kaldıktan kısa süre sonra 55i görünce baya paniklemistim, nasıl geçecek bu hamilelik diye, ama orada kaldı. Hatta o aldığım kilonun bir kısmı ödem bence.
Şu anda 53.5 -54 bandında geziniyor, istahsizlik yüzünden. Ama ben de aşırı karbonhidratli beslenmemeye dikkat ediyorum. Zaten şişlik ve kabizlik beni mahvetti, mümkün olduğunca lifli, hazmi kolay gıdalar tercih ediyorum.
En azından gün içinde yediklerinizi takip ederek kilo alımınızın normal olup olmadığını görebilirsiniz ☺
Kızlar bu su azalması yani amniyon sıvısı azalması hakkında bilgisi olan varmı? İnternetten baktığım kadarıyla plasenta sorunlarında oluyormuş anne su içsede içmesede başlıca nedeni plasenta problemiymiş. Suyu az olup normale dönen var mı aranızda? Sizce 1ay bekliyimmi kontrol için yoksa hergün 2,5 3litre su içip bir hafta sonra artış varmı diye kontrole gideyimmi ne dersiniz
Gunaydınn kızlarr
Aile adlarına bende karsıyım,birini koysan ötekı alınır
Hepsini koysan çocuğun ismi oluyor gılgamıs destanı gibi:)Hayır ilerde sinavlarda 20 dk isim kodlucak çocuk yazık günah:)
Bizimki erkek olsa babamız kendi adını koycaktı
Mütevazilikten öleceğizzz:)
Ali Emre adı.Allhtan kız oldu:)