2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benim cimcime de kesinleştikten sonra elini 5 kardeş yaptı bize resmen yeter artık bakmayın der gibi ultrason da nasıl belliydi açmış minicik ellerini yüzünü kapatıyor

hayırlısı olsun canım:) bu tür yanılmalardan dolayı eşim şuan herkese alışveriş yasağı koydu:) detaylı ultrasonu bekliyorum

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kızımız :) ya içime siniyor sinmesine de, böyle bi vazgeçirme çalışmaları olunca sevdiğim isimden de soğuyacağım diye korkuyorum. İster istemez morali bozuluyor insanın

yok ismine karar ver, sonra karınını ismi ile sevince iyice alışırsın vazgeçmezsin:) hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Kızlar ben hala sağlık ocağına gitmedim, zaten evden dışarı çıkamıyorum cezası var falan diyorlardı birde burdan ceza yemeyelim zaten hormonlar tepemde
sağlık ocağına gitmediğiniz için cezadan mı bahsediyorsunuz. hayır yok öyle bir şey daha doğrusu ceza size değil sağlık ocağına neden aramadın bu hamileyi neden kontrole çağırmadın diye onlara atarlanıyorlar.

Bizde eşimle inatlaşıyoruz abuk subuk isimler buluyor ben onun bulduklarını beğenmiyorum o benim bulduklarımı beğenmiyor aslında beğeniyor ama ben beğenmedim onunkileri diye uyuzluk yapıyor ama ben bulucam benim dediğim olacak.. sende sıkma canını millet hep konuşuyor kv de bana Pakize koy dedi şaka gibi anlamı çok güzel tamam ama olmaz ki el kadar bebek ne alaka

Bize karışan yok ama eşimle zevklerimiz çok farklı, kızımın adına da son ana kadar karar verememiştik, bu sefer de öyle olacak gibi. Benim beğendiğimi o beğenmiyor onunkini de ben.
Bu arada kuzenimle bizim isimlerimiz aynı, o benden 3 ay büyük, bana isim koyarken çok karışır koymayın falan demişler ama yetişkinliğe kadar hep beraberdik, bizim hoşumuza bile gidiyordu. Eğer çok içine sinmişse koy gitsin, sizin Efeniz size benim Efem bana de geç :):)

Hmm iyi o zaman onlara atarlansınlar hakediyorlar çünkü içim rahatladı

Yun don kullanmadim canim. Farkli modellerden birkac tane alip denemek lazim aslinda. 3 aydan sonra bence de daha mantikli. Ilk aylar daha zor olur bence.

Çok teşekkür ederim canım

Pakize diye seversiniz artık ayy minnoş yazık ya premses ismi yakışır onlara

Özel hastanede tum kontroller doguma

Zafer ismini cok begeniyorum. Isim karakteri etkiliyor biliyorsunuz, oglum olsaydi Zafer olabilirdi :) fikir olsun

Kızlar ben hala sağlık ocağına gitmedim, zaten evden dışarı çıkamıyorum cezası var falan diyorlardı birde burdan ceza yemeyelim zaten hormonlar tepemde
Canım ben 2aylıkken gitmiştim kayıt için. Birde 4.ayda gittim inan kaydımı yapmamışlar daha. Ben gitmesem hiç aradıkları yok aşı için tarih verdiler okadar bir ara gidersin

Arkadaslar ozel hastaneye baslayinca doguma kadar toplu bir ucret oluyor ya, o ucret disinda ayrintili ultrasona falan ayri bir para mi talep ediyorlar ?

arkadaşlar uzun zamandır aklıma takılan bir konu var. cvs sonucumun hızlı sonucu normal geldi. kesin sonucu bugün yarın çıkacak. normal çıksa bile bebeğimde ters a akımı var. bu durum bebeğimde bir kalp problemi olduğunu gösteriyor. yani nadiren sağlıklı bebekte görülüyor. özel hastaneye gidiyorum. ama özel hastaneler genelde bu tarz problemli gebeliklerde başka hastaneye git deme ihtimalleri çok oluyor. allah izin verirde 36. haftamda başka yere git derlerse ne yapacağımı bilmiyorum. devlette nereye gideyim onu da bilmiyorum. doğum evleri çok uzak bana. üniversite hastanelerine nasıl randevu alınıyor bilmiyorum internetten sürekli dolu. çok korkuyorum bu durumdan.

Isim konusunda esimle hic fikir ayriligi yasamadik. Zaten kiz ve erkek isimlerinden olusan bi liste var telefonumda epeyce bir suredir, onlarin arasinda bize gore en guzel erkek ismini sectik once. 'Babamin ismini ikinci isim olarak koyabilir miyiz' diye rica etti esim benden, hic dusunmeden kabul ettim bende. Dusundugumuz ismin anlami guzel, ama bir tane de dini isim dusunuyorduk zaten, kayinpederimin ismi peygamberlerimizden birinin ismi (Ibrahim), buyuk bir gururla ve huzurla koyacagim o yuzden. Zaten erkek oldugunu ogrenince kendi babam 'Ibrahim aga geliyooo' dedi, yani koymayi dusunmeseydik bile eminim benim kendi ailem baski yapardi koymam icin:))) hatta ilk olarak Ibrahim koyun ikinci olarak dusundugunuz ismi koyun dediler, ona bile 'aman sizi mi kiracagim, olur, ama tersi soylenince kulaga daha hos gelmiyor mu?' diye sordugumda hakli oldugumu soylediler:))
Gecen gun telefonda kayinpederimle konusurken (onlar Turkiye de yasiyor) 'Ibrahimi dort gozle bekliyoruz kizim' dedi hafif aglamakli, cok hosuma gitti:)) ogullarindan ilk torun olacak, cok heyecanlilar o yuzden:))

Aslinda kayinvalide kayinpeder ismi koymaktan yana degildim hic. Ama hic sorun etmedim nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…