2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaslar ozel hastaneye baslayinca doguma kadar toplu bir ucret oluyor ya, o ucret disinda ayrintili ultrasona falan ayri bir para mi talep ediyorlar ?
Öyle bir toplu duymadım ben, belki bazı hastanelere özeldir, benim gittiğim hastanede yok. Her muayenede muayene ücretini ödüyoruz, ikili test, detaylu usg, şeker yüklemesi vs. onların ücretini zamanı gelince ayrı ödüyorsunuz.

arkadaş doğum paketinden bahsetmiş. ben paketi yaptırmadım malesef bilemiyorum

Kızlar ben hala sağlık ocağına gitmedim, zaten evden dışarı çıkamıyorum cezası var falan diyorlardı birde burdan ceza yemeyelim zaten hormonlar tepemde
cezası varmı bilmiyorum canım ama dün ben 2. kontrolüme gittim. kan ve idrar tahlili yaptırdım. iyikide gitmişim kanım düşük çıktı biraz ilaç kullandığım halde. şimdi daha dikkat ediyorum gitsen iyi olur canım kaydınıda yaptırırsın

Evet dogum paketi . Paket olarak almayinca muayene ucreti ne kadar ödüyorsunuz
88 lira muayene ücreti ödüyorum. 50 lira 2 li test için ödedim. 3000 de doğum için ödüyorum. eğer kan tahlili falan yaparlarsa tahlile göre 40 lira falan ödemem oluyor. cvs yaptırdım özel bir klinikte 3300 lira kliniğe 400 laboratuvara verdim. cvs yaptırdığım için 4'lü falan yaptırmayacağım.

Evet dogum paketi . Paket olarak almayinca muayene ucreti ne kadar ödüyorsunuz
Özel sağlık sigortasından faydalanıyorum,şu an 48 tl muayene ücreti ödüyorum, tetkiklerde tetkike göre değişiyor, idrar tahliline 20 tl ödemiştim, 1. trimester detaylı ultrasona 280 tl ödedim.

Canım kan tahlili falan ayrıntılı yapıldı banada geçen hafta bayıldığım zaman benim de düşük çıktı kendi doktoruma gittim takviye ilaç verdi.. bizim buradaki sağlık ocağındakiler aşırı iticiler bir türlü ısınamadım ve en son gittiğimde problem yaşadım o yüzden gitmeyi düşünmüyorum

benim paketim var 15 tl muayene ücreti alıyorlar sadece paket yoksa 250 tl
10 muayene ve tüm test tetkiler içinde herşeyi kapsıyor
Özel sağlık sigortasından faydalanıyorum,şu an 48 tl muayene ücreti ödüyorum, tetkiklerde tetkike göre değişiyor, idrar tahliline 20 tl ödemiştim, 1. trimester detaylı ultrasona 280 tl ödedim.

Cok Tesekkur ederim arkadaslar sagolun

Ay aynısını yasayabilirim:)
12 de %51 kız dedi
14 de kız galiba bagdas kurmus göstermiyor dedi:)
17 de gitcz bakalım ne dicek:)
Bizim de isim,hastane cıkısları hazır:)
Saglıcakla gelsin insss yavrunuz

Pakize gerçekten ilginçmiş canım gül geçççççç herkes bir şey söylüyor işte . Yaa kimseyi kısıtlamak istemiyorum onların da torunu sonucta , fikirlerini söylesinler ben nasılsa bildiğimi okuyacağım diyorum ama bazen o kadar cins yorumlar yapıyorlar ki işte insan sinir oluyor .

Sen hangi isimleri beğeniyorsun kızına
Ay valla ne güzel dedin yaa. Aynen öyle diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…