- 21 Ağustos 2015
- 32.167
- 97.654
- 798
- 38
Acıbadem de yapıyomus,bence yapar simdi hepsi yavaş yavaş cnm.Aa ne güzel benim hastanede yapsa keşke böyle şeyler bende çok istiyorum
Canım geçmiş olsun, bence durumun elverirse alanında iyi bir profesör ya da iyi bir doktor bul ve özel muayenehanesine git böylece yakından ilgilenir ve sürekli takip ederarkadaşlar uzun zamandır aklıma takılan bir konu var. cvs sonucumun hızlı sonucu normal geldi. kesin sonucu bugün yarın çıkacak. normal çıksa bile bebeğimde ters a akımı var. bu durum bebeğimde bir kalp problemi olduğunu gösteriyor. yani nadiren sağlıklı bebekte görülüyor. özel hastaneye gidiyorum. ama özel hastaneler genelde bu tarz problemli gebeliklerde başka hastaneye git deme ihtimalleri çok oluyor. allah izin verirde 36. haftamda başka yere git derlerse ne yapacağımı bilmiyorum. devlette nereye gideyim onu da bilmiyorum. doğum evleri çok uzak bana. üniversite hastanelerine nasıl randevu alınıyor bilmiyorum internetten sürekli dolu. çok korkuyorum bu durumdan.
Ben de bi kahkaha attım zaten eşimde güldü yok artık anne dediPakize gerçekten ilginçmiş canım gül geççççççherkes bir şey söylüyor işte . Yaa kimseyi kısıtlamak istemiyorum onların da torunu sonucta , fikirlerini söylesinler ben nasılsa bildiğimi okuyacağım diyorum ama bazen o kadar cins yorumlar yapıyorlar ki işte insan sinir oluyor .
Sen hangi isimleri beğeniyorsun kızına
o durumu sevmiyorum. iş arkadaşım 36. haftasında bir de doğum yapacağı hastaneyi aramak zorunda kaldı. doktorun anlaşmalı olduğu hasteneler de oluyor ama bana doğru gelmiyor. doktor bile yabancı oluyor hastaneye. bir de özel hastaneler sorunsuz gebelik istiyor. kaç kişiden duydum doğuma 2 hafta kala burda doğurma git tam teşekküllü üni hastanesinde doğur diyen. ama ben nasıl randevu alındığını da bilmiyorum hep dolu hep dolu. cvs mi yaptırdığım doktora gidebilirim. hacettepede prof ama bir randevu içinde her seferinde 800 lira vermek iyi maaş alan beni bile yorar detaylıya gitmeyi planlıyorum.Canım geçmiş olsun, bence durumun elverirse alanında iyi bir profesör ya da iyi bir doktor bul ve özel muayenehanesine git böylece yakından ilgilenir ve sürekli takip eder
sanemin anlamı kötü sanırım bir araştırın ama hale güzelmiş. ben oğlumda kızım olsa gülce koymak istedim eşim beğenememiştiBen de bi kahkaha attım zaten eşimde güldü yok artık anne dedicidden müdehale edince bende sinir oluyorum gülüp geçicez artık sende öyle yap salla gitsin ☺
Ben Serra, Tuana, Öykü,
Eşim Ahsen,Sanem, Hale değişik değişik isimler söylüyor bakalım nasıl anlaşıcaz
Hadi bakalım bissürü hamiş anneyle tanışma fırsatı olucak çok tatlııAcıbadem de yapıyomus,bence yapar simdi hepsi yavaş yavaş cnm.
Baktım şimdi put demekmişsanemin anlamı kötü sanırım bir araştırın ama hale güzelmiş. ben oğlumda kızım olsa gülce koymak istedim eşim beğenememişti
Eger 30 agustosta dogarsa Zafer koymayı düşünüyoruz biz de. Diger gunler icin isim secemedik hala:)Özel hastanede tum kontroller doguma
Zafer ismini cok begeniyorum. Isim karakteri etkiliyor biliyorsunuz, oglum olsaydi Zafer olabilirdi :) fikir olsun
Ben de Öykü’yü çokkkk beğeniyorum çok zarif buraya da yazmıştım cinsiyet belli olmadan önce kızım olursa Öykü ya da Pelin düşünüyorum diye bu ikisi çok çıtı pıtı geliyor banaBen de bi kahkaha attım zaten eşimde güldü yok artık anne dedicidden müdehale edince bende sinir oluyorum gülüp geçicez artık sende öyle yap salla gitsin ☺
Ben Serra, Tuana, Öykü,
Eşim Ahsen,Sanem, Hale değişik değişik isimler söylüyor bakalım nasıl anlaşıcaz
evet cnm. benim dogum paketinde detayli usg yok. baska dr yapacagi icin ona ucret odeyecegiz. ama ne kadar bilmiyorum henuz.Arkadaslar ozel hastaneye baslayinca doguma kadar toplu bir ucret oluyor ya, o ucret disinda ayrintili ultrasona falan ayri bir para mi talep ediyorlar ?
Haklısın canım.. Üniversite hastaneleri için yanlış hatırlamıyorsam 182’yi aramak gerekiyor ordan veriliyordu randevu sankio durumu sevmiyorum. iş arkadaşım 36. haftasında bir de doğum yapacağı hastaneyi aramak zorunda kaldı. doktorun anlaşmalı olduğu hasteneler de oluyor ama bana doğru gelmiyor. doktor bile yabancı oluyor hastaneye. bir de özel hastaneler sorunsuz gebelik istiyor. kaç kişiden duydum doğuma 2 hafta kala burda doğurma git tam teşekküllü üni hastanesinde doğur diyen. ama ben nasıl randevu alındığını da bilmiyorum hep dolu hep dolu. cvs mi yaptırdığım doktora gidebilirim. hacettepede prof ama bir randevu içinde her seferinde 800 lira vermek iyi maaş alan beni bile yorar detaylıya gitmeyi planlıyorum.
onu da baska arkadasim kullaniyor. o da memnun canim.Bende wee baby aldım inşallah ise yarar
5-6 ay anca kullabirsiniz donmeye baslayinca tehlikeli olur bence.
Evet Pelin de çok hoş isim Biraz daha kulağa hoş gelen isimler olmasından yanayım ama eşimBen de Öykü’yü çokkkk beğeniyorum çok zarif buraya da yazmıştım cinsiyet belli olmadan önce kızım olursa Öykü ya da Pelin düşünüyorum diye bu ikisi çok çıtı pıtı geliyor banaeşin biraz gerilerden 90’lardan geliyor galiba
cnm zekai tahire git en azindan. sabah git agni gun muayene olursun. randevusuz gidebilirsin..ya da mhrs den randevu al o zaman git. en azindan oraya girisin olsun.o durumu sevmiyorum. iş arkadaşım 36. haftasında bir de doğum yapacağı hastaneyi aramak zorunda kaldı. doktorun anlaşmalı olduğu hasteneler de oluyor ama bana doğru gelmiyor. doktor bile yabancı oluyor hastaneye. bir de özel hastaneler sorunsuz gebelik istiyor. kaç kişiden duydum doğuma 2 hafta kala burda doğurma git tam teşekküllü üni hastanesinde doğur diyen. ama ben nasıl randevu alındığını da bilmiyorum hep dolu hep dolu. cvs mi yaptırdığım doktora gidebilirim. hacettepede prof ama bir randevu içinde her seferinde 800 lira vermek iyi maaş alan beni bile yorar detaylıya gitmeyi planlıyorum.
Evet üniversite devlet hastaneleri 182 den randevu alınıyorHaklısın canım.. Üniversite hastaneleri için yanlış hatırlamıyorsam 182’yi aramak gerekiyor ordan veriliyordu randevu sanki
Hayırlı olsun canım, Anne olacak kişinin bunu istemesi önemli. Ben de bazen şakasına kayınpederimin adını koyacağım diyorum, kayınvalidem sinirleniyor hemen. 45 senedir bu adamı gördüğüm seslendiğim yeter, istemem başka diyorIsim konusunda esimle hic fikir ayriligi yasamadik. Zaten kiz ve erkek isimlerinden olusan bi liste var telefonumda epeyce bir suredir, onlarin arasinda bize gore en guzel erkek ismini sectik once. 'Babamin ismini ikinci isim olarak koyabilir miyiz' diye rica etti esim benden, hic dusunmeden kabul ettim bende. Dusundugumuz ismin anlami guzel, ama bir tane de dini isim dusunuyorduk zaten, kayinpederimin ismi peygamberlerimizden birinin ismi (Ibrahim), buyuk bir gururla ve huzurla koyacagim o yuzden. Zaten erkek oldugunu ogrenince kendi babam 'Ibrahim aga geliyooo' dedi, yani koymayi dusunmeseydik bile eminim benim kendi ailem baski yapardi koymam icin:))) hatta ilk olarak Ibrahim koyun ikinci olarak dusundugunuz ismi koyun dediler, ona bile 'aman sizi mi kiracagim, olur, ama tersi soylenince kulaga daha hos gelmiyor mu?' diye sordugumda hakli oldugumu soylediler:))
Gecen gun telefonda kayinpederimle konusurken (onlar Turkiye de yasiyor) 'Ibrahimi dort gozle bekliyoruz kizim' dedi hafif aglamakli, cok hosuma gitti:)) ogullarindan ilk torun olacak, cok heyecanlilar o yuzden:))
Aslinda kayinvalide kayinpeder ismi koymaktan yana degildim hic. Ama hic sorun etmedim nedense.
canım doktorun muayenesinde kan verdim onlar laboratuvara gönderiyorlarmış.hangi hastane canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?