2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım geçmiş olsun, bence durumun elverirse alanında iyi bir profesör ya da iyi bir doktor bul ve özel muayenehanesine git böylece yakından ilgilenir ve sürekli takip eder

Ben de bi kahkaha attım zaten eşimde güldü yok artık anne dedi cidden müdehale edince bende sinir oluyorum gülüp geçicez artık sende öyle yap salla gitsin

Ben Serra, Tuana, Öykü,
Eşim Ahsen,Sanem, Hale değişik değişik isimler söylüyor bakalım nasıl anlaşıcaz

Canım geçmiş olsun, bence durumun elverirse alanında iyi bir profesör ya da iyi bir doktor bul ve özel muayenehanesine git böylece yakından ilgilenir ve sürekli takip eder
o durumu sevmiyorum. iş arkadaşım 36. haftasında bir de doğum yapacağı hastaneyi aramak zorunda kaldı. doktorun anlaşmalı olduğu hasteneler de oluyor ama bana doğru gelmiyor. doktor bile yabancı oluyor hastaneye. bir de özel hastaneler sorunsuz gebelik istiyor. kaç kişiden duydum doğuma 2 hafta kala burda doğurma git tam teşekküllü üni hastanesinde doğur diyen. ama ben nasıl randevu alındığını da bilmiyorum hep dolu hep dolu. cvs mi yaptırdığım doktora gidebilirim. hacettepede prof ama bir randevu içinde her seferinde 800 lira vermek iyi maaş alan beni bile yorar detaylıya gitmeyi planlıyorum.

sanemin anlamı kötü sanırım bir araştırın ama hale güzelmiş. ben oğlumda kızım olsa gülce koymak istedim eşim beğenememişti

sanemin anlamı kötü sanırım bir araştırın ama hale güzelmiş. ben oğlumda kızım olsa gülce koymak istedim eşim beğenememişti
Baktım şimdi put demekmiş zaten istemiyordum ben hale de çok bilemedim sinmiyor içime.. gülce kulağa hoş geliyor farklı

Selam hanımlar
Ben bu küveti gördüm ve çok beğendim tecrübeli annenler nasıl sizce yer kaplamaz mantıklı görünüyor almayı düşünüyorum

Eklentiler

• 79145D49-3EEB-4955-A952-882317C47E3A.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 43
Bir ara dis bezi degistirmeden, ic bezi degistirip kullanmıştım. Cis yapinca boyle daha az yikanacak cikiyordu ama bebek hareketlenmeye baslayinca bunu pek yapamadim. Ic bez kaymaya basladi. Icine cit citlanan ic bezler iyi oluyo. Yoksa cepliyse cebin icine koyuyorum mecburen.
H hepgenc sagol canim bende ic bezi cok almayi dusunuyorum bide ybb kullanmak isteyenler ybb yazip nette beyza mutlu diye blogger bi anne cikiyor bana baya fikir oldu

Ben de Öykü’yü çokkkk beğeniyorum çok zarif buraya da yazmıştım cinsiyet belli olmadan önce kızım olursa Öykü ya da Pelin düşünüyorum diye bu ikisi çok çıtı pıtı geliyor bana eşin biraz gerilerden 90’lardan geliyor galiba

Arkadaslar ozel hastaneye baslayinca doguma kadar toplu bir ucret oluyor ya, o ucret disinda ayrintili ultrasona falan ayri bir para mi talep ediyorlar ?
evet cnm. benim dogum paketinde detayli usg yok. baska dr yapacagi icin ona ucret odeyecegiz. ama ne kadar bilmiyorum henuz.

Haklısın canım.. Üniversite hastaneleri için yanlış hatırlamıyorsam 182’yi aramak gerekiyor ordan veriliyordu randevu sanki

Evet Pelin de çok hoş isim Biraz daha kulağa hoş gelen isimler olmasından yanayım ama eşimzaten 90 lar çocuğu olduğu İçin olabilir birde takılıyorum ona Sanem ismini nerden duydun sen kimdi Sanem falan diye çıldırıyor

cnm zekai tahire git en azindan. sabah git agni gun muayene olursun. randevusuz gidebilirsin..ya da mhrs den randevu al o zaman git. en azindan oraya girisin olsun.

Hayırlı olsun canım, Anne olacak kişinin bunu istemesi önemli. Ben de bazen şakasına kayınpederimin adını koyacağım diyorum, kayınvalidem sinirleniyor hemen. 45 senedir bu adamı gördüğüm seslendiğim yeter, istemem başka diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…