2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydin annişler... bu sabah bebisin tekmesini hissettim cok garipti birkac kere ustelik.. damar atmasi gibi biseydi.. yatakta yari oturur pozisyonda bekledim icerde kiprastigini falan anladim gobegim birkac kere indi cikti
Günaydın herkese :) ay çok güzel bi duygudur eminim darısı tüm tekme bekleyen annelerin başına inşallah

Öncelikle hayırlı olsun cnn..ikili testimi yaptırdım çok çok riskli cıktı..50/1 papp-a 0.33 fre beta 1.88 cıktı.. direk aldırsın diyen dr bile oldu..bir aydır ne çektiğimi ne yaşadığımi bir ben bilirim bir allah..amniyosentez in riski olduğundan kabul etmedi panorama testi yaptırdım kan amerikaya gitti dna sina bakıldı salı günü sonuç geldi şükürler olsun temiz..O yüzden o güzel canını hiç sıkma hamileliğini kendine zehir etme bebeğinide boşa strese sokma..aynı şeyleri yaptım ve yaşadığım için söylüyorum..emin ol hiç bir şeyi yok ve gayet sağlıklı.. kombine riskin bence gayet iyi bi değer de..usg de bi problem görülmediyse neolur üzme kendini..ama.icin rahat etsin istiyorsan yatırabilirsin kan da dna yi

Günaydın kızlar benim de yarın devlette randevum var.bana 17 ci haftada gel detaylı bakalım demişlerdi.. bu hafta erken degilmi anlamadım...Ben yinede aldım randevuyu olmadı tekrar dan 20 ci hafta için randevu istiycem ayrıntılı baksınlar diye.sonucta elimde ikili testim riskli çıkmıştır diye rapor var eminim hemen verirler randevuyu diye düşünüyorum..artik dr bile gitmekten korkar hale geldim kötü bisey duyacağım diye

Canim benim Allah razi olsun oyle bir dönemki zaman gecmiyor.doktorum boyle demedi neden hcg artar dedigimde bile down dedi bana..ben bu cocuklarla calisiyorum.dun verdik kani mecburen dunyamiz yikildi sanki..kombine deger iyi burun var olcum iyi ama kan yuksek...boyle dedigimde bana 2 sonuc acti onlarinda kan degeri yuksek ama downlu cikan raporda ense de 5..ne olursa olsun korktuk tabii..Rabbim kimseye yasatmasin..cokcok sevindim iyi ciktigina..

Hiç üzme sen kendini dediğim gibi usg de bir problem yok ayrıca kombine de iyi sayılır benin 50/1 dusun artik gerisini sen..ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama için rahat oksun gerçekten eminim tertemiz gelecek sonucun..bana da haber verirsen sevinirim..dualarımız seninle

Aynen bende korkarım bişey olur diye yanımdayken korunaklı olsun daha iyi :)

Kizlar az once youtube dan bi video seyrettm "icmimar berna" Bebek yatagimi nasil sectim diye bi video. Çocuguna tam 7 tane yatak almis :) şok oldum :)
Canım bende iç mimarım, kendisi saçmalamış biraz aklı karışmış herhalde. Yoksa oda düzenlemesinde 1tane ile sabit kalırdı. Videoyu izlemedim

ben hastaneyi aradım direkt 20.haftaya verdi randevuyu canım. 17 haftada mı başlıyor acaba

ben hastaneyi aradım direkt 20.haftaya verdi randevuyu canım. 17 haftada mı başlıyor acaba
Bilmiyorum ki cnm ben oğlumda 20.ci haftamda yaptırmıştım.bu sefer hamile olduğumu öğrendiğinde ikili için randevuyu alayim dedim bana yer yok dediler 17 ci haftada gel detaylı bakarız demisti..sonra ben ikili yi başka yerde yaptırdım ordaki perinatolokda bana 17 ci hafta için afp testine gel demisti.yarin bi gideyim belli olur belki detaylı yerine afp yaparlar öyle olursa ayrıntılı için randevu alicam..elimde risk raporuyla gidersem de gün yok deme gibi şansları olmaz yapmak zorundalar cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…