2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bu testine karara mal oldu acaba

Baktım ben ona da canım o kadar çok şeye baktım ki kafam çorba oldu lohusa sepeti diye bir site var orada güzel şeyler vardı. Son zamana doğru alıcam sanırım onu
çok seçenek var haklısın canım benim kırmızı var birtanede pembe almayı düşünüyorum. evde giymek içinde iki üç tane ince almak lazım malum lohusayken çok terliyor insan. bizim batlarımız aynıydı ikimizinde kızı olacak inşallah

Aa evet canım sağlıkla gelsin kızlarımız

Salı günü detaylı için gideceğim kaç gündür korkuyorum ilk gebeligim de detaylı da çok ciddi kalp sorumu olduğunu öğrendim ve kaybettik şimdi endişeliyim ama zaman geldi çattı
İnşallah sorunsuz tertemiz cikar canim dualarimiz seninle Allahin izniyle guzel.sonuclar alirsiniz melekle

Canim bu testine karara mal oldu acaba
Indirilmis fiyatı 2300 lira ya mal oldu..izmir tepecik ve ankara devlet hastanesinde riskli hastalara ücretsiz yapıyorlar araştırdım ancak beni izmirde ki dr çok riskli bulduğundan kan alma olayına yaklaşmayıp direk amniyosentez dedi.bende vakit kaybetmemek için özel bi hastanede kan verdim cnm.

Merhaba arkadaşlar 3lu testin değerlerinden anlayan varmı acaba bi çözemedim
E3 0.7
Afp 30.5
Hcg 10912
Bu değerler normalmi ?

Merhaba arkadaşlar 3lu testin değerlerinden anlayan varmı acaba bi çözemedim
E3 0.7
Afp 30.5
Hcg 10912
Bu değerler normalmi ?
Doktordan gelmesini beklesen sonuclari canim? Boyle onemli testleri kendimiz yorumlamaya calismasak daha saglikli olur sanki. Iyidir insallah sonuclar:)

Yahu kizlar topige bir iki gün bakmayinca 30 sayfayi dolduruyosunuz valla haha..
bugün esimle bebegimize yatak odasi bakmaya gidelim fikir edinelim dedik, maalesef sanirim avrupa’da hristiyanlarin gunu pazar gunu ve o gun is olmaz diye magazayi kapatan tek magazaya denk geldik herhalde haha!
neyse ikea sagolsun:)) hidrofil bezlerine basladim gozum aydin:) 10 adet yeterli olur diye tahmin ediyorum? simdilik 4 adet almis oldum

Bide bir bebek magazasi daha bulduk acik olan, indirimden bikac kiyafet daha aldik. o acik gri’den iki adet aldim, biri hediye gidecek yakinima:) cok tatlilar dimiii!

Doktordan gelmesini beklesen sonuclari canim? Boyle onemli testleri kendimiz yorumlamaya calismasak daha saglikli olur sanki. Iyidir insallah sonuclar:)
Kontrolume henüz var o yüzden ve arkadaşımla aynı haftadayiz fakat değerlerimiz farklı merak ettiğim için araştırmaya çalıştım bir bilgi elde edemedim burasıda ultrason test gebelik takibi bir topik olduğu için yazmak istedim belki bi bilgisi olan vardır :)

Güle güle kullan inşallah çok güzeller

Kiz cocugu griye boyamasan bari cok sekerler gule gule giysin saglikla kucuk prens
Günaydın herkese sendromsuz pazartesiler

Günaydın herkese ben bugün aşı için sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek istedi hemşire ama nedense zor duyuldu hatta ben duyamadım uyuyor galiba dedi dönük olunca duyulmuyor korkma falan dedi ama aşıyı yapmaktan da vazgeçti doktor kontrolünden sonra gel yapalım dedi ben çok korkuyorum neden duyulmadı diye inşallah kötü bişey yoktur ama icimede kurt düştü

günaydın :) sağlık ocağında kalp atışı dinlendiğini bilmiyordum. kızımda öyle bir şey olmadı hiç. bunda da söyleyen olmadı ama içini ferah tut kötü düşünme. doktorlardaki ultrason gibi olmadığı için zor duyulmuş olabilir bence

Ko
Kötü düşünmeye çalışıyorum inşallah öyledir bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…