- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
bence en güzeli. ben sakin uyurum ama uyku hali ne olur olmaz. oğlum ağlak uykusuz bir bebeydi kalkıyordum çok sorun olmuyordu.Bende ezerim çarparım korkusuyla hiç bulaşmıyorum yatağa birleşik beşiklerden. Deli uyuyorum çünkü
Yanımda ama ayrı yatsın
Günaydın herkese ben bugün aşı için sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek istedi hemşire ama nedense zor duyuldu hatta ben duyamadım uyuyor galiba dedi dönük olunca duyulmuyor korkma falan dedi ama aşıyı yapmaktan da vazgeçti doktor kontrolünden sonra gel yapalım dedi ben çok korkuyorum neden duyulmadı diye inşallah kötü bişey yoktur ama icimede kurt düştü
İnsallah canım inşallah yarın detaylı ultrasona gidicem diye bugün gitmedim doktora sıra olmuyo diye yarini beklicem çok uzun gelecek bana ama inşallah güzel sonuçlanırAsiltutku canını sıkma eğer içine sinmediyse doktoruna git ama Allahın izniyle kötü bişey yoktur sıkma canını Allaha emanetler
kızlar bu arada mama sandalyeleri 125 tl düşmüş bahar indiriminde chicco pollye çok benziyor ne gerek var 750 tl vermeye
Sağlık ocağında ki cihaz ultrason kadar güçlü bişey değil canım. 5.aydan sonra her ay çağırıyordu beni bazen zor duyuluyordu hatta bende biraz geç ve tok gidiyordum hareketli olsun diye. Korkma yani. İçine kurt düştüyse herhangi bir devlet hastanesine gidip ultrasona gir hem bebişi görürsün :) ama korkacak bir şey yok
o cihazlar çok iyi değiller canım. benim ilk bebeğim karnımda deli gibi oynarken bile duyamıyorlardı.şimdilik çok küçük bebekler ben en son gittiğimde hemşire dinleyeyim dedi. 12 haftalık falandım. diğeri küçük daha duyulmaz en iyi zaman 20. haftadan sonra duyulur dedi. endişe etme bebeğini strese sokma. hareketler artınca bu korkular azalacak. ileriki haftada ne zaman bugün hiç hissedemedim bebeğimi dediysem 10 dakka sonra tekmesi geliyordu.Yarın detaylı ya gitcem canım. zaten ben duyorum sana duyuramadım dedi hemşire uyuyodur falan dedi ama aşıyı yapmayınca da tereddüt ettim bende
Öyle düşünme canım chicco polly verdiğin paraya değiyor için rahat olsun alırken insan çok mu diyor ama degil ben iki cocugumdada kullandım tek gecerim hem doğumdan itibaren kullanılıyor olmadı sırt kısmi hareketli çünkü hemde bacak arasındaki aparatin çıkabilmesi ozellikle erkek bebekler ici güzel özellikler bence .tabi tercih ve bütçe meselesi ama almadan hepsine bi yakından bakıp inceleyinAsiltutku canını sıkma eğer içine sinmediyse doktoruna git ama Allahın izniyle kötü bişey yoktur sıkma canını Allaha emanetler
kızlar bu arada mama sandalyeleri 125 tl düşmüş bahar indiriminde chicco pollye çok benziyor ne gerek var 750 tl vermeye
hahah ay sorma! erkek cocuklarinda secenek az napalim!Kiz cocugu griye boyamasan baricok sekerler gule gule giysin saglikla kucuk prens
Günaydın herkese sendromsuz pazartesiler
ben de korkmaya başladım herkes dedikçe erkek deyip kız derse diye 23 mart kontrol çatlıcam neyse gri mavi giyer kızlarda ne olcakk canımmm amannnhahah ay sorma! erkek cocuklarinda secenek az napalim!
haftaya doktor randevumuz var, bide kiz derse butun bu aldiklarimi napicam onu dusunuyorum haha!
Sanada gunaydin canim, iyi haftalar! sabah erkenden kalkip ofise dogru yol alinca insan sendromsuz baslayamiyo gune haha..
Hareketlerini hissedemedim daha ama yarım saat önce falan göbeğimin 3-4 parmak altinda birden pit diye bişey attı tam anlayamadım ilk olduğu için ama belki de bebeğim işaret verdi bana ben iyiyim diyeo cihazlar çok iyi değiller canım. benim ilk bebeğim karnımda deli gibi oynarken bile duyamıyorlardı.şimdilik çok küçük bebekler ben en son gittiğimde hemşire dinleyeyim dedi. 12 haftalık falandım. diğeri küçük daha duyulmaz en iyi zaman 20. haftadan sonra duyulur dedi. endişe etme bebeğini strese sokma. hareketler artınca bu korkular azalacak. ileriki haftada ne zaman bugün hiç hissedemedim bebeğimi dediysem 10 dakka sonra tekmesi geliyordu.
Canım ben de dün izledim aynı videoyu daha arastrma yapmadan doğruyu bulmsm dedimKizlar az once youtube dan bi video seyrettm "icmimar berna" Bebek yatagimi nasil sectim diye bi video. Çocuguna tam 7 tane yatak almis :) şok oldum :)
Allah saglik sihhatle kavusmamizi saglasin insallah kizi erkegi hepsi kabulumuz:))ben de korkmaya başladım herkes dedikçe erkek deyip kız derse diye 23 mart kontrol çatlıcam neyse gri mavi giyer kızlarda ne olcakk canımmm amannn
Canım sen 21 yaşında dgl mydn lise mezunu olarak hatrlyrm seni yanlış mı hatrlyrm. Tüyo aliriz senden oda yerletrme konsnda.Canım bende iç mimarım, kendisi saçmalamış biraz aklı karışmış herhalde. Yoksa oda düzenlemesinde 1tane ile sabit kalırdı. Videoyu izlemedim
Canım sağlık ocaklarındaki cihazlar çok iyi olmuyor merak etme hiç sıkıntı yoktur bizimde bir yakınımızın başına geldi duyamadılar kalp atışını doktora gitti ama herşey yolundaymış çok şükür. Sen de içini ferah tutGünaydın herkese ben bugün aşı için sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek istedi hemşire ama nedense zor duyuldu hatta ben duyamadım uyuyor galiba dedi dönük olunca duyulmuyor korkma falan dedi ama aşıyı yapmaktan da vazgeçti doktor kontrolünden sonra gel yapalım dedi ben çok korkuyorum neden duyulmadı diye inşallah kötü bişey yoktur ama icimede kurt düştü
Allah saglik sihhatle kavusmamizi saglasin insallah kizi erkegi hepsi kabulumuz:))
Yanliz ben yine kilo aldim yaa. Haftasonu asiri cok kacirdim, oyle boyle degil. Resmen +7 olmusum. Bugunden itibaren dengeliyorum yine veririm 1 kilosunu. doktora gidene kadar +6 ya izin vermistim kendime. Dun kayinvalidemlerle konustuk, muhabbetin nerdeyse tamami kilomu konustu. Ben memnunum esim memnun derdi kayinvalideme dusmus ay biraz dedikodu yapmam gerek. Kendisi 2,5 kilo alirmis toplaminda hamileliklerinde, bebekte 2,5 kilo dogarmis zaten yani dogumdan sonra eski haline donermis. mis mis yani. bu bebeklerin eşi suyu yokmus demek ki anne demedim artik. esime soylendim ama. 3000 km öteden kaynanalik yapasi tuttu herhalde dedi oda, kapattim konuyu ama icimden epeyce soylendim. yok nasil verecekmisim o kiloyu; cok almiicakmismisim. ben kilo onemli degil alirimda veririmde, saglikla gelsin bebek o onemli anne dedikce kadin ‘aman cok almaaa’. Allah im iyiki uzakta Yarabbim sana hamdu senalar olsun milyon kez.
Allah saglik sihhatle kavusmamizi saglasin insallah kizi erkegi hepsi kabulumuz:))
Yanliz ben yine kilo aldim yaa. Haftasonu asiri cok kacirdim, oyle boyle degil. Resmen +7 olmusum. Bugunden itibaren dengeliyorum yine veririm 1 kilosunu. doktora gidene kadar +6 ya izin vermistim kendime. Dun kayinvalidemlerle konustuk, muhabbetin nerdeyse tamami kilomu konustu. Ben memnunum esim memnun derdi kayinvalideme dusmus ay biraz dedikodu yapmam gerek. Kendisi 2,5 kilo alirmis toplaminda hamileliklerinde, bebekte 2,5 kilo dogarmis zaten yani dogumdan sonra eski haline donermis. mis mis yani. bu bebeklerin eşi suyu yokmus demek ki anne demedim artik. esime soylendim ama. 3000 km öteden kaynanalik yapasi tuttu herhalde dedi oda, kapattim konuyu ama icimden epeyce soylendim. yok nasil verecekmisim o kiloyu; cok almiicakmismisim. ben kilo onemli degil alirimda veririmde, saglikla gelsin bebek o onemli anne dedikce kadin ‘aman cok almaaa’. Allah im iyiki uzakta Yarabbim sana hamdu senalar olsun milyon kez.
Herkesin hamileliği farklıdır aynı kiloyu almak mümkün değildir bence belki önce alıp sonlatda hiç almican üstelik hamile olmasanda kilo alabilirsin niye bu kadar büyütüyor anlamadım hamile birinin moralini bozma çabalarını hiç anlamıyorum Allah sabır versin sana ama hiccc takamaman en iyisi canım boşver gitsin sağlık önemli sadece
Sağol canım içim rahatladı herkes böyle söyleyince yarın güzel haberler alicam insallahCanım sağlık ocaklarındaki cihazlar çok iyi olmuyor merak etme hiç sıkıntı yoktur bizimde bir yakınımızın başına geldi duyamadılar kalp atışını doktora gitti ama herşey yolundaymış çok şükür. Sen de içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?