2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
korkma cnm sağlık ocaklarındaki aletler iyi olmayabilir. hareketlerini hissediyormusun tatlı birşeyler ye uzan canım bekle. imkanın varsa devlet hastanesine bi görün istersen

Kramp çok can yakıyor gerçekten doktorun vereceği ilaç iyi gelecektir inşallah.. Ben de öyleydim ilk gebelipimde kullanınca baya rahatlamıştım

Ben de doktora gidince bu midem için yapabileceğim bişey var mı onu sorucam ne yesem işkence ya sonrasında çok canım yanıyor mide yanması şişkinlik belki Bi önerisi olur valla yemek yemeğe korkuyorum artık

Y
korkma cnm sağlık ocaklarındaki aletler iyi olmayabilir. hareketlerini hissediyormusun tatlı birşeyler ye uzan canım bekle. imkanın varsa devlet hastanesine bi görün istersen
Yarın gidicem canım hastaneye hareketlerini ilk defa bugün hissettim galiba emin olamadım ilk olduğu için ama devamı gelirse anlarım artk

Hareketlerini hissedemedim daha ama yarım saat önce falan göbeğimin 3-4 parmak altinda birden pit diye bişey attı tam anlayamadım ilk olduğu için ama belki de bebeğim işaret verdi bana ben iyiyim diye
büyüyünce çok güzel hissedeceksin şimdi çok küçükler oğlum eşimi uykusundan uyandırıyordu. gece gece noldu niye dürttün diye kalkıyordu korkuyla. ben yapmıyorum diyordum.

Hic korkma erken davranmis hemsire. 20-22 hafta olmadan o cihazlarla duyulmuyor dogru duzgun. Oglumda beklemisti hemsire.

büyüyünce çok güzel hissedeceksin şimdi çok küçükler oğlum eşimi uykusundan uyandırıyordu. gece gece noldu niye dürttün diye kalkıyordu korkuyla. ben yapmıyorum diyordum.
Ayy ne güzel ya maşallah eşin dahi hissediyordu yani

Merhaba canim, herkese merhabalar:) ben de ilk başta anne yanı besigi ya da park yatak dusunuyorum , montesori dedigin gibi sonralari icin cok mantikli :) sen dogru secenegi kisa yoldan bulmussun aynen , orda mesleginin ne oldugu onemli degil, anneyken tamamen içgüdüler bizi yonetiyor , ama iyi arastirmak, tecrubeli annelerin fikrini almak cok onemli , yoksa deneme yanilma yoluyla o iş zor :)) bebeklik , cocukluk kisa suren ama cocugun karakterinde en buyuk payi olan donem. Şahsi görüşüm bu doneminde onun ruhuna ve iletisimimize en cok onem vermek. Yoksa bu kisa süren dönem için en marka olanini en süslüsünü sunmak degil benim planim.

Kızlar park yatak alacaklar hangi markayı düşünüyorsunuz marka model önerebilecek olan var mı?chicco yada kraft düşünüyorum ben
benimki kraft 1.5 yıldır en ufak bir deformasyonu yok. çok memnunum. benimki en büyük boylarından boyutundan memnunum oğlum içinde döne döne yatıyor. bazı park yataklar çok dar oluyor. bence biraz geniş olmalı. ama dez avantaj olarak boyutu sebebi ile yatak odası kapısından katlanmadan geçmiyor. ben ana kucağı almayacağım park yatağı odadan odaya geçireceğim diyorsan kapı genişliğini ölçüp al bence. ama ben krafttan memnunum açıkçası. kaç defa yolculuklarda katladık götürdük kırığı çıkığı yok.

Ben de doktora gidince bu midem için yapabileceğim bişey var mı onu sorucam ne yesem işkence ya sonrasında çok canım yanıyor mide yanması şişkinlik belki Bi önerisi olur valla yemek yemeğe korkuyorum artık
dokunan seyleri yememeye calis cnm. mayali kizartma vs..dikmat et bakalim ne dokunuyor.

benim karnin yukari cikti baya. o da migdeme baski yapiyor. biraz bisi yesem migdeme baski cok arttigi icin bayilacak gibi oluyorum

dokunan seyleri yememeye calis cnm. mayali kizartma vs..dikmat et bakalim ne dokunuyor.

benim karnin yukari cikti baya. o da migdeme baski yapiyor. biraz bisi yesem migdeme baski cok arttigi icin bayilacak gibi oluyorum
Bana kalırsa her şey yakıyor midemi ama Bi dikkat edeyim en çok yakan ne

gunaydin. bilge vereyin istedim. sabah saglik ocagina kan sulandirici igne yazdirmaya gittim. raporlu ilac. gecen 9 kutu aldim. hic fark odemedim. bu kez 9 kutu icin 25tl fark odedim. sebebi ilaclara yapilan zammis. kullanan arkadaslar sasirmayin...

günaydınlar,

ben isimi saglam tutayım da mottosuyla bursa tıp fakultesinden randevu almıstım. maksatım ticari kaygı gutmeyen bir uzman fikri daha almaktı. iyi ki gitmisim.

beni goren dr gebeligin basından bu yana yapılan tum tetkikleri inceledi ve yastan oturu nifty testinin tek basına bir anlam ifade etmeyecegini bilimin %100 sonuc için gelinen su noktada sadece amniyosenteze guvenecegini soyledi ve hocası olan bir proftan görüs alalım dedi. sagolsun o profun(hamza hoca) usg'sine girdim.

bebek haftasıyla gayet uyumlu. tam 15 haftanın sonunda gozukuyor. organ gelisimi bas popo olcusu her sey gayet saglıklı gozukuyor. ama bu demek degil ki risksiz. nifty yeterli degil, fakat tepecikten gelen sonuc az riskli cıkarsa ve onumuzdeki haftalardaki detaylı usg de uzman dr her sey yolunda derse amniyo fikrimi soracak. sayet bunlardan birinde ufacık da olsa bir risk gorurse o zaman pasa pasa amniyosentez yaptıracagım. hayırlısı artık.

hastanede riskli gebelik bolumunde kaydım acıldı. 2 hafta sonraya randevum olusturuldu. tepecik den gelecek sonucla paralel 2 hafta sonra baska bir perionotolog daha gorecek beni.

acıkcası hastane de, drların akademik tavrı da cok hosuma gitti. hastanede oldugum surede(beklerken) dogum paketleri, ikram edilecek serbet, video kayıtları, suslenecek oda teması dısında bilim icerekli ticari kaygı gutmeyen sohbetler duymak bana iyi geliyor, net.

2 hafta daha hicbir cöp almayacagım bebegim icin, ama bilsin ki yavrum ona olan inancım basından beri hic eksilmedi. mucize bir bebeksin annecim. su 2 hafta gecsin bak ben sana ne ciciler alacagım, orecegim bir yelek mesela. canım bebegim benim.

montessori yatak ve tasarımları ben de düşünüyorum ama videodaki o minder kısmı nasıl eklenmiş uc uca o kısmı kaçırdım şimdi tekrar izlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…