Ayy inşallah canım heyecana bekliyoruzdışarıdan bile belli oluyor karnının şekli değişiyor. geriniyorlar mı sıpalar ne yapıyorlarsa. bazen yolda yürürken oynayınca insan adım bile atamaz oluyor. az kaldı kızlar gelcek o yaramaz zamanları
Ayy çok zormuş ama canım ya Allah şifa versin inşallah ben bulantılarım kesildiğinden beri bu mide yanmasıyla yanıyorum resmen.. Hazımsızlık da oluyor.. Oyy oyzeytin, cig sebze, mayali seyler, kizartma, yagli seyler genelde yakar canim. senelerin migde hastasiyim da
Doğuma kadar boyleyiz sanırım biri bitince diğeri başlıyor rahatsızlıkların şükür yine halimize sağlıklı olsunda bebişlerimizAyy çok zormuş ama canım ya Allah şifa versin inşallah ben bulantılarım kesildiğinden beri bu mide yanmasıyla yanıyorum resmen.. Hazımsızlık da oluyor.. Oyy oy
canım mide yanması için şurup verebilir dokktor sana bana verdi doktorum çok kötü olduğumda içiyorum ama bununla beraber asitli yiyeceklerden kaçın yatmadan önce birşeyler yeme en az birsaat öncesinde ye.Bana kalırsa her şey yakıyor midemi ama Bi dikkat edeyim en çok yakan ne
Çok doğru demssn her şeyi en pahalı alsan iletisimn güçlü deglse yine bir şeye yaramyr malesf. Kuzularmz sağlıkla gelirler inşallahMerhaba canim, herkese merhabalar:) ben de ilk başta anne yanı besigi ya da park yatak dusunuyorum , montesori dedigin gibi sonralari icin cok mantikli :) sen dogru secenegi kisa yoldan bulmussunaynen , orda mesleginin ne oldugu onemli degil, anneyken tamamen içgüdüler bizi yonetiyor , ama iyi arastirmak, tecrubeli annelerin fikrini almak cok onemli , yoksa deneme yanilma yoluyla o iş zor :)) bebeklik , cocukluk kisa suren ama cocugun karakterinde en buyuk payi olan donem. Şahsi görüşüm bu doneminde onun ruhuna ve iletisimimize en cok onem vermek. Yoksa bu kisa süren dönem için en marka olanini en süslüsünü sunmak degil benim planim.
Dua ile inşallah.. İçini ferah tut bebeğine olumlu pozitif duygular göndermen çok önemli.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahgünaydınlar,
ben isimi saglam tutayım da mottosuyla bursa tıp fakultesinden randevu almıstım. maksatım ticari kaygı gutmeyen bir uzman fikri daha almaktı. iyi ki gitmisim.
beni goren dr gebeligin basından bu yana yapılan tum tetkikleri inceledi ve yastan oturu nifty testinin tek basına bir anlam ifade etmeyecegini bilimin %100 sonuc için gelinen su noktada sadece amniyosenteze guvenecegini soyledi ve hocası olan bir proftan görüs alalım dedi. sagolsun o profun(hamza hoca) usg'sine girdim.
bebek haftasıyla gayet uyumlu. tam 15 haftanın sonunda gozukuyor. organ gelisimi bas popo olcusu her sey gayet saglıklı gozukuyor. ama bu demek degil ki risksiz. nifty yeterli degil, fakat tepecikten gelen sonuc az riskli cıkarsa ve onumuzdeki haftalardaki detaylı usg de uzman dr her sey yolunda derse amniyo fikrimi soracak. sayet bunlardan birinde ufacık da olsa bir risk gorurse o zaman pasa pasa amniyosentez yaptıracagım. hayırlısı artık.
hastanede riskli gebelik bolumunde kaydım acıldı. 2 hafta sonraya randevum olusturuldu. tepecik den gelecek sonucla paralel 2 hafta sonra baska bir perionotolog daha gorecek beni.
acıkcası hastane de, drların akademik tavrı da cok hosuma gitti. hastanede oldugum surede(beklerken) dogum paketleri, ikram edilecek serbet, video kayıtları, suslenecek oda teması dısında bilim icerekli ticari kaygı gutmeyen sohbetler duymak bana iyi geliyor, net.
2 hafta daha hicbir cöp almayacagım bebegim icin, ama bilsin ki yavrum ona olan inancım basından beri hic eksilmedi. mucize bir bebeksin annecim. su 2 hafta gecsin bak ben sana ne ciciler alacagım, orecegim bir yelek mesela. canım bebegim benim.
Versin ya çok kötü oluyorum bazı günler gerçekten.. Teşekkür ederim tavsiyeler için canım..canım mide yanması için şurup verebilir dokktor sana bana verdi doktorum çok kötü olduğumda içiyorum ama bununla beraber asitli yiyeceklerden kaçın yatmadan önce birşeyler yeme en az birsaat öncesinde ye.
Benimde başladı mide yanmalarım çok fena ya bu yaşıma kadar hiç sıkıntım olmadı mide ile ilgiliBen de doktora gidince bu midem için yapabileceğim bişey var mı onu sorucam ne yesem işkence ya sonrasında çok canım yanıyor mide yanması şişkinlik belki Bi önerisi olur valla yemek yemeğe korkuyorum artık
Canım hayırlı haberler olsun inşallah. Bebek sağlıklı olsunda giyside alınır örgülerde örülürgünaydınlar,
ben isimi saglam tutayım da mottosuyla bursa tıp fakultesinden randevu almıstım. maksatım ticari kaygı gutmeyen bir uzman fikri daha almaktı. iyi ki gitmisim.
beni goren dr gebeligin basından bu yana yapılan tum tetkikleri inceledi ve yastan oturu nifty testinin tek basına bir anlam ifade etmeyecegini bilimin %100 sonuc için gelinen su noktada sadece amniyosenteze guvenecegini soyledi ve hocası olan bir proftan görüs alalım dedi. sagolsun o profun(hamza hoca) usg'sine girdim.
bebek haftasıyla gayet uyumlu. tam 15 haftanın sonunda gozukuyor. organ gelisimi bas popo olcusu her sey gayet saglıklı gozukuyor. ama bu demek degil ki risksiz. nifty yeterli degil, fakat tepecikten gelen sonuc az riskli cıkarsa ve onumuzdeki haftalardaki detaylı usg de uzman dr her sey yolunda derse amniyo fikrimi soracak. sayet bunlardan birinde ufacık da olsa bir risk gorurse o zaman pasa pasa amniyosentez yaptıracagım. hayırlısı artık.
hastanede riskli gebelik bolumunde kaydım acıldı. 2 hafta sonraya randevum olusturuldu. tepecik den gelecek sonucla paralel 2 hafta sonra baska bir perionotolog daha gorecek beni.
acıkcası hastane de, drların akademik tavrı da cok hosuma gitti. hastanede oldugum surede(beklerken) dogum paketleri, ikram edilecek serbet, video kayıtları, suslenecek oda teması dısında bilim icerekli ticari kaygı gutmeyen sohbetler duymak bana iyi geliyor, net.
2 hafta daha hicbir cöp almayacagım bebegim icin, ama bilsin ki yavrum ona olan inancım basından beri hic eksilmedi. mucize bir bebeksin annecim. su 2 hafta gecsin bak ben sana ne ciciler alacagım, orecegim bir yelek mesela. canım bebegim benim.
Sağlıkla gelsin inşallah kızınKızlar günaydın doktor kontrolumuz vardı bugün12 de kıza benziyor demişti. Bugun %100 kız dedi keyfi sağlığı yerindeydi kolunu başının altına almış yatıyordu uyandırdık
Öyle öyle her dönemin kendine göre zorluğu var.. Sağlıklı olsunlar yavrularımız inşallah..Doğuma kadar boyleyiz sanırım biri bitince diğeri başlıyor rahatsızlıkların şükür yine halimize sağlıklı olsunda bebişlerimiz
Maşallah sağlıkla gelsin prenses..Kızlar günaydın doktor kontrolumuz vardı bugün12 de kıza benziyor demişti. Bugun %100 kız dedi keyfi sağlığı yerindeydi kolunu başının altına almış yatıyordu uyandırdık
Evet canım 21 yaşındayım. 4 yıllık Güzel sanatlar fakultesi İç mimarlık bölümü mezunuyum. Şuanda da homeoffice çalışıyorumCanım sen 21 yaşında dgl mydn lise mezunu olarak hatrlyrm seni yanlış mı hatrlyrm. Tüyo aliriz senden oda yerletrme konsnda.
Teşekkürler canımBenimde başladı mide yanmalarım çok fena ya bu yaşıma kadar hiç sıkıntım olmadı mide ile ilgilimaden suyu falan içiyorum hiç sevmesem de bende cts gittiğimde sorcam doktora napabilirim diye ♀
Canım hayırlı haberler olsun inşallah. Bebek sağlıklı olsunda giyside alınır örgülerde örülür
Sağlıkla gelsin inşallah kızın
Sağol canım, seninde kontrole az kaldı dimiMaşallah sağlıkla gelsin prenses..
bende yapayım bakim hazımsızlık şişkinlik yapıyo ilk hamileliğimde 5.aydan sonra çıkmıştı karnım onda zayıftım bunda doğumdan kalan göbek bebek hazımsızlık karnım büyük kocaman yaa
ondada göstermezse:)
grip olmuşum varmı tavsiyeleriniz doktora gidemedim yarın kontrolum var ilaç verirmi bilmiyorum bu durumda
isim konuşmuşsunuz biz kız istemiştik hep kız ismi düşündük erkek olunca şaşırdık hiç isim bulamıyoruz eşim eski isimlerden olsun istiyor
benim iki yaşında olan bir erkek kardeşim öldü adı emreydi ben emre olsun istiyorum o abisinin adıda emre ondan diyemi acaba yok diyo
ama kendi babasının dedesinin isimlerini söylüyo onuda ben kabul etmiyorum kaynanam meraklıdır o isim bulur diğer çocuklarında hep yorumda bulundu ben kabul etmem dedim eşim on kardeş eşim annen doya doya koymuştur dedim benim iki çocuğum var bırak ben koyim dedim:)
Ya bu sağlık ocağı hemşireleri beni delirtiyor. Benimki de Yok hcg değerin artsın öyle gel Yok kese gözüksün öyle gel. Sisteme hamilelik bilgilerini girmeye üşeniyor beni geri yollayıp duruyor bende bir daha gitmedim. Bakma onlar hep öyleGünaydın herkese ben bugün aşı için sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek istedi hemşire ama nedense zor duyuldu hatta ben duyamadım uyuyor galiba dedi dönük olunca duyulmuyor korkma falan dedi ama aşıyı yapmaktan da vazgeçti doktor kontrolünden sonra gel yapalım dedi ben çok korkuyorum neden duyulmadı diye inşallah kötü bişey yoktur ama icimede kurt düştü
Kızlar ne kilo almışsınız ya benim mide bulantıları hala devam ettiği için 1 kilo aldım sadece .@elaideorda dur deseydin kv'dene çok biliyorlar bende 5.5 olmuşum 6 olurum bu hafta haftaya doktor beni büyük ihtimal uçurur bu ne ya diye
Masallah bölümn cok iyi ben doktora devam ediyorum canım ama ev arkdaslarm hep mimarlık öğrencisi idi o yüzden sizin bölüme özel bir ilgisizlgm varEvet canım 21 yaşındayım. 4 yıllık Güzel sanatlar fakultesi İç mimarlık bölümü mezunuyum. Şuanda da homeoffice çalışıyorumLise mezunu muhabbeti hiç geçmedi yada meslek muhabbeti, ama başkasıyla karıştırmış olabilirsin. Valla canım biz o işleri paralı yapıyoruz ahah şaka bir yana tabi yardımcı olmaya çalışırım. Sen ne mezunusun
Canım korkma hiç aynısını bende yaşadım tetanoz aşısı olmak için gittiğimde. Yaklaşık 10dakika uğraştı kalp atışını duymak için korktum baya hatta kilom var benim göbek var baya dedim ondan olabilir mi yok senden daha kilolular oluyor duyuyoruz diyince dahada korktum. Ama uzun uğraş sonunda duyabildik. Cihazları da pek iyi değil sanırım onunda etkisi oluyor. Endişe etme derim ama tabiki yinede doktoruna görünmende fayda var.Günaydın herkese ben bugün aşı için sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek istedi hemşire ama nedense zor duyuldu hatta ben duyamadım uyuyor galiba dedi dönük olunca duyulmuyor korkma falan dedi ama aşıyı yapmaktan da vazgeçti doktor kontrolünden sonra gel yapalım dedi ben çok korkuyorum neden duyulmadı diye inşallah kötü bişey yoktur ama icimede kurt düştü
Kimseye tavsiye etmiyorum oyüzdenMasallah bölümn cok iyi ben doktora devam ediyorum canım ama ev arkdaslarm hep mimarlık öğrencisi idi o yüzden sizin bölüme özel bir ilgisizlgm varsabaha kadar proje yetstrcm diye ev arkdslarm uyanik kalrdm bende mecbur
Kızlar günaydın doktor kontrolumuz vardı bugün12 de kıza benziyor demişti. Bugun %100 kız dedi keyfi sağlığı yerindeydi kolunu başının altına almış yatıyordu uyandırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?