2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy çok zormuş ama canım ya Allah şifa versin inşallah ben bulantılarım kesildiğinden beri bu mide yanmasıyla yanıyorum resmen.. Hazımsızlık da oluyor.. Oyy oy
Doğuma kadar boyleyiz sanırım biri bitince diğeri başlıyor rahatsızlıkların şükür yine halimize sağlıklı olsunda bebişlerimiz

Bana kalırsa her şey yakıyor midemi ama Bi dikkat edeyim en çok yakan ne
canım mide yanması için şurup verebilir dokktor sana bana verdi doktorum çok kötü olduğumda içiyorum ama bununla beraber asitli yiyeceklerden kaçın yatmadan önce birşeyler yeme en az birsaat öncesinde ye.

Çok doğru demssn her şeyi en pahalı alsan iletisimn güçlü deglse yine bir şeye yaramyr malesf. Kuzularmz sağlıkla gelirler inşallah

Dua ile inşallah.. İçini ferah tut bebeğine olumlu pozitif duygular göndermen çok önemli.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım mide yanması için şurup verebilir dokktor sana bana verdi doktorum çok kötü olduğumda içiyorum ama bununla beraber asitli yiyeceklerden kaçın yatmadan önce birşeyler yeme en az birsaat öncesinde ye.
Versin ya çok kötü oluyorum bazı günler gerçekten.. Teşekkür ederim tavsiyeler için canım..

Ben de doktora gidince bu midem için yapabileceğim bişey var mı onu sorucam ne yesem işkence ya sonrasında çok canım yanıyor mide yanması şişkinlik belki Bi önerisi olur valla yemek yemeğe korkuyorum artık
Benimde başladı mide yanmalarım çok fena ya bu yaşıma kadar hiç sıkıntım olmadı mide ile ilgili maden suyu falan içiyorum hiç sevmesem de bende cts gittiğimde sorcam doktora napabilirim diye ‍♀
Canım hayırlı haberler olsun inşallah. Bebek sağlıklı olsunda giyside alınır örgülerde örülür
Kızlar günaydın doktor kontrolumuz vardı bugün 12 de kıza benziyor demişti. Bugun %100 kız dedi keyfi sağlığı yerindeydi kolunu başının altına almış yatıyordu uyandırdık
Sağlıkla gelsin inşallah kızın

Canım sen 21 yaşında dgl mydn lise mezunu olarak hatrlyrm seni yanlış mı hatrlyrm. Tüyo aliriz senden oda yerletrme konsnda.
Evet canım 21 yaşındayım. 4 yıllık Güzel sanatlar fakultesi İç mimarlık bölümü mezunuyum. Şuanda da homeoffice çalışıyorum Lise mezunu muhabbeti hiç geçmedi yada meslek muhabbeti, ama başkasıyla karıştırmış olabilirsin. Valla canım biz o işleri paralı yapıyoruz ahah şaka bir yana tabi yardımcı olmaya çalışırım. Sen ne mezunusun

Teşekkürler canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin

Bana erkek ismi için seçenek kızdan daha çok gibi geliyor

Ya bu sağlık ocağı hemşireleri beni delirtiyor. Benimki de Yok hcg değerin artsın öyle gel Yok kese gözüksün öyle gel. Sisteme hamilelik bilgilerini girmeye üşeniyor beni geri yollayıp duruyor bende bir daha gitmedim. Bakma onlar hep öyle

@elaide orda dur deseydin kv'dene çok biliyorlar bende 5.5 olmuşum 6 olurum bu hafta haftaya doktor beni büyük ihtimal uçurur bu ne ya diye
Kızlar ne kilo almışsınız ya benim mide bulantıları hala devam ettiği için 1 kilo aldım sadece .

Masallah bölümn cok iyi ben doktora devam ediyorum canım ama ev arkdaslarm hep mimarlık öğrencisi idi o yüzden sizin bölüme özel bir ilgisizlgm var sabaha kadar proje yetstrcm diye ev arkdslarm uyanik kalrdm bende mecbur

Canım korkma hiç aynısını bende yaşadım tetanoz aşısı olmak için gittiğimde. Yaklaşık 10dakika uğraştı kalp atışını duymak için korktum baya hatta kilom var benim göbek var baya dedim ondan olabilir mi yok senden daha kilolular oluyor duyuyoruz diyince dahada korktum. Ama uzun uğraş sonunda duyabildik. Cihazları da pek iyi değil sanırım onunda etkisi oluyor. Endişe etme derim ama tabiki yinede doktoruna görünmende fayda var.

Kimseye tavsiye etmiyorum oyüzden çok şükür bitti kurtuldum. Okulum devam ederken evlenince çocuk düşünemedik haliyle. Mezun olunca çok şükür istediğimiz anda hamile kaldım Sağlıkla gelsin tüm bebişler. Bu arada bebeğin odasını şimdiden yapmayı planlıyorum. Eşyaları aldıkça yerleştireyim diye. Bizim gardıropta yer kalmadı. Odayı yaparken foto yüklerim buraya da fikir olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…