Biz de yavaş yavaş kıyafet odasını bosaltyruz canım oda için ama biz de son ay alınır yatak odası falan bilemedm ki zaten en az 1 yıl yanımzda yatack yan yatagi istdm ama eşim illa takım alacgm dedi. Paylasrsn sevinirim ben de. Açık grili beyazlı takım gözüme kestrdm benKimseye tavsiye etmiyorum oyüzdençok şükür bitti kurtuldum. Okulum devam ederken evlenince çocuk düşünemedik haliyle. Mezun olunca çok şükür istediğimiz anda hamile kaldım❤ Sağlıkla gelsin tüm bebişler. Bu arada bebeğin odasını şimdiden yapmayı planlıyorum. Eşyaları aldıkça yerleştireyim diye. Bizim gardıropta yer kalmadı. Odayı yaparken foto yüklerim buraya da fikir olur belki
Banada kız ismi çok geliyor hatta erkek ismi bulamıyorum resmen.Bana erkek ismi için seçenek kızdan daha çok gibi geliyor
Ya bu sağlık ocağı hemşireleri beni delirtiyor. Benimki de Yok hcg değerin artsın öyle gel Yok kese gözüksün öyle gel. Sisteme hamilelik bilgilerini girmeye üşeniyor beni geri yollayıp duruyor bende bir daha gitmedim. Bakma onlar hep öyle
Kızlar ne kilo almışsınız ya benim mide bulantıları hala devam ettiği için 1 kilo aldım sadece .
Biraz araştırdım nerdeyse herkesin başına gelmiş bu olay sağlık ocaklarında yarın gidicem doktorada içim rahatladı en azından makinada hışır hışır sesi vardı zaten eskiydi sanirimCanım korkma hiç aynısını bende yaşadım tetanoz aşısı olmak için gittiğimde. Yaklaşık 10dakika uğraştı kalp atışını duymak için korktum baya hatta kilom var benim göbek var baya dedim ondan olabilir mi yok senden daha kilolular oluyor duyuyoruz diyince dahada korktum. Ama uzun uğraş sonunda duyabildik. Cihazları da pek iyi değil sanırım onunda etkisi oluyor. Endişe etme derim ama tabiki yinede doktoruna görünmende fayda var.
ben de ezerim diye korktuğum için ilk 6 ay uyurken hiç yanıma yatırmadım. emzirip yatağına yatırdım. ne zaman dönerek kendini kurtarmaya başladı, beraber uyuma keyifleri başladı :)Bende ezerim çarparım korkusuyla hiç bulaşmıyorum yatağa birleşik beşiklerden. Deli uyuyorum çünkü
Yanımda ama ayrı yatsın
cuma günü benim de oldu gerçekten çok acıyo. hatta düne kadar yürürken bile acıyordu ama bugün geçti. bir daha olursa magnezyum kullanmaya başlarımKızlar herkese günaydınndün uyurkene bacağıma kramp girdi çığlık atarak uyandım eşimde bebeğe bişey oluyo sandı napacağını şaşırdı uykulu uykulu ağlıyodu ama canım çok yandı 2 3 dakika geçene kadar bağırdım can çekiştim resmen çok zor oluyo hala kramp giren yer ağrıyo magnezyum eksikliğinden oluyomuş doktoruma soracam yazar inşallah
Kızlar bende baya zor günler geçiriyorum. Elimdeki uyuşmalar artık sadece uyurken değil gün içerisinde de oluyor. Şuan mesaj yazarken bile zorlanıyorum ellerim uyuşuk. Uyuşmalara ağrı ve kasılma da eklenince inanilmaz zorluk çekiyorum. Bunun dışında acaip şişlik oluştu elimde yüzümde ve ayaklarımda. Ayakkabılarım olmuyor. Yani hamilelikte bu normal ama 18 haftalık hamilelikte çok erken olduğunu düşünüyorum. Annemi aradım anlattım durumumu tuzu kes mutlaka albümin olursun dedi. Allahım kafayi yemek üzereyim resmen. İnternetten baktım albümin gebelik zehirlenmesine kadar gidebiliyormuş. Fazla tuz tüketimi tansiyon sorunu sebep oluyormuş. Tuza çok düşmüştüm ve hipertansiyonumda vardı hamilelikten öncesinde. Doktor kontrolüme daha var ama bekleyemicem çarşamba günü gidicem bakalım nereye yönlendiricek. Benim gibi şişkinlik yaşayan var mı kızlar?
geçmiş olsun canım Allah şifa versin bende de başladı ufaktan ama şişliğim var tuz tüketmediğim halde ödem toplamış vücudumKızlar bende baya zor günler geçiriyorum. Elimdeki uyuşmalar artık sadece uyurken değil gün içerisinde de oluyor. Şuan mesaj yazarken bile zorlanıyorum ellerim uyuşuk. Uyuşmalara ağrı ve kasılma da eklenince inanilmaz zorluk çekiyorum. Bunun dışında acaip şişlik oluştu elimde yüzümde ve ayaklarımda. Ayakkabılarım olmuyor. Yani hamilelikte bu normal ama 18 haftalık hamilelikte çok erken olduğunu düşünüyorum. Annemi aradım anlattım durumumu tuzu kes mutlaka albümin olursun dedi. Allahım kafayi yemek üzereyim resmen. İnternetten baktım albümin gebelik zehirlenmesine kadar gidebiliyormuş. Fazla tuz tüketimi tansiyon sorunu sebep oluyormuş. Tuza çok düşmüştüm ve hipertansiyonumda vardı hamilelikten öncesinde. Doktor kontrolüme daha var ama bekleyemicem çarşamba günü gidicem bakalım nereye yönlendiricek. Benim gibi şişkinlik yaşayan var mı kızlar?
Kızlar herkese günaydınndün uyurkene bacağıma kramp girdi çığlık atarak uyandım eşimde bebeğe bişey oluyo sandı napacağını şaşırdı uykulu uykulu ağlıyodu ama canım çok yandı 2 3 dakika geçene kadar bağırdım can çekiştim resmen çok zor oluyo hala kramp giren yer ağrıyo magnezyum eksikliğinden oluyomuş doktoruma soracam yazar inşallah
Kızlar bende baya zor günler geçiriyorum. Elimdeki uyuşmalar artık sadece uyurken değil gün içerisinde de oluyor. Şuan mesaj yazarken bile zorlanıyorum ellerim uyuşuk. Uyuşmalara ağrı ve kasılma da eklenince inanilmaz zorluk çekiyorum. Bunun dışında acaip şişlik oluştu elimde yüzümde ve ayaklarımda. Ayakkabılarım olmuyor. Yani hamilelikte bu normal ama 18 haftalık hamilelikte çok erken olduğunu düşünüyorum. Annemi aradım anlattım durumumu tuzu kes mutlaka albümin olursun dedi. Allahım kafayi yemek üzereyim resmen. İnternetten baktım albümin gebelik zehirlenmesine kadar gidebiliyormuş. Fazla tuz tüketimi tansiyon sorunu sebep oluyormuş. Tuza çok düşmüştüm ve hipertansiyonumda vardı hamilelikten öncesinde. Doktor kontrolüme daha var ama bekleyemicem çarşamba günü gidicem bakalım nereye yönlendiricek. Benim gibi şişkinlik yaşayan var mı kızlar?
O zaman sen bana biraz kız ismi Öner bakalımBanada kız ismi çok geliyor hatta erkek ismi bulamıyorum resmen.
Aynen bende hemşire kolay kolay yapmadı kaydımi sürekli gönderdi sonra gel diye.
Bende kilo almadım daha hatta başladığım kilonun 3 kilo altındayım şuan bulantılar yeni geçti alırım artık:)
Benim beğendiklerim Eylül kumru Lina Asel minel Afra Asya sende var mı erkek isimleri:)O zaman sen bana biraz kız ismi Öner bakalım
Bende mobilya firmasında çalışıyorum. Buradaki mimarlara evlenirken çizdirdim öyle aldım eşyalarımı simdi odayı öle yapmak istiyorum. Sende atarsan resim fikir olurKimseye tavsiye etmiyorum oyüzdençok şükür bitti kurtuldum. Okulum devam ederken evlenince çocuk düşünemedik haliyle. Mezun olunca çok şükür istediğimiz anda hamile kaldım Sağlıkla gelsin tüm bebişler. Bu arada bebeğin odasını şimdiden yapmayı planlıyorum. Eşyaları aldıkça yerleştireyim diye. Bizim gardıropta yer kalmadı. Odayı yaparken foto yüklerim buraya da fikir olur belki
İyi düşünmeye çalışıyorum ama o kadar zorlanıyorum ki. Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle gelirim.seyma,
icini ferah tut lutfen. iyi dusun iyi olsun. uyusmaları ogluma gebeyken yasmıstım. sislik yoktu ama uyusma acısını cok net hatırlarım hala. carsambaya bir sey kalmamıs iste. hayırlı haberlerle insallah.
sevgiler
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahgeçmiş olsun canım Allah şifa versin bende de başladı ufaktan ama şişliğim var tuz tüketmediğim halde ödem toplamış vücudum
Bende şişkinlik yeni yeni başladı. Dün kv bendeydi sürekli çok kilo almışsın dedi ama aslında çok kilo almadım 3 buçuk kilo aldım ama o kadar şiştim ki çok kilo almış gibi duruyorum. Ayakkabılarım olmuyor alyansım olmuyor parmaklarım dolma gibi oldu. Bende hamileliğimin başında çok tuz tükettim ahh ahh. Bacağımda da uyuşma oluyor. Kalça ve diz arasında yan taraflarımda oluyor. Mutlaka sor canım doktoruna. İnşallah normal süreçlerdir. Rabbim hepimize şifa versin, sanada çok geçmiş olsun canım.Benim siskinligim basindan beri var nerdeyse tuzu cok seviyorum ve mide bulantilarima hep tuzlu yedim. 5kg aldim ama odemden oldugunu dusunuyorum ve sindirim sistemim cok sorunluayakkabilarim falan hep sıkmaya basladi. uyusmalarim da bir kac gun once basladi. Hatta bu gece uyandim 2 elim de uyusmus aciyolardi zor duzeldiler.smdi doktora gidiuorum sorucam otobuste oturuyorum ve bacagim uyustu ve bunlari yazarken elim uyusmaya basladi. Umarim tehlikeli bir durum degildir.
Benim bir haftadir kramplarim basladi ki ben magnezyum iciyorum 2 haftadir. Kramp giricegini hissettigm an uyanip ayaga kalkıyorum. Bir de akşamları esime ayaklarima ve bacaklarima masaj yaptiriyorum. Dikkat ettim dun aksam masaj yaptirmamistm ve cok ayakta kalmistm gece direkt kramp girdi. Masaji tavsiye ederim bir de muz ek olarak iyi geliyomus ben kabizlik cekiyorum diye pek yiyemiyorum.
Benim siskinligim basindan beri var nerdeyse tuzu cok seviyorum ve mide bulantilarima hep tuzlu yedim. 5kg aldim ama odemden oldugunu dusunuyorum ve sindirim sistemim cok sorunluayakkabilarim falan hep sıkmaya basladi. uyusmalarim da bir kac gun once basladi. Hatta bu gece uyandim 2 elim de uyusmus aciyolardi zor duzeldiler.smdi doktora gidiuorum sorucam otobuste oturuyorum ve bacagim uyustu ve bunlari yazarken elim uyusmaya basladi. Umarim tehlikeli bir durum degildir.
Canım kramp girdikten sonra o giren yer kaç gün ağrıdı şuan hala ağrıyo orası
Çok korkutu beni öyle görünce canımın içi yaöneri;
kramp girer girmez fon makinası. acayip ise yarıyor. fiste takılı uyudugumuzu bilirim. aglayarak uyandıgımı gecenin bir vakti odada bir panik bir kosturmaca. esinede soyle geceleri hazırlıklı olsun:)
Ben oğlum olsaydı Selim ufuk koyacaktım adınıBenim beğendiklerim Eylül kumru Lina Asel minel Afra Asya sende var mı erkek isimleri:)
Ya ben çok Arapça isim koymak istemiyorumBenim beğendiklerim Eylül kumru Lina Asel minel Afra Asya sende var mı erkek isimleri:)
Bunların hepsi Arapça mıymış bilmiyodum:)Ya ben çok Arapça isim koymak istemiyorum
Evet Arapça hatta aralarında Arapça zarf olanlar bile var minel gibiBunların hepsi Arapça mıymış bilmiyodum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?