2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Simran_ canım çok geçmiş olsun umarım ki ciddi bir şey değildir ama ben de arkadaşlara katılıyorum tedbiri elden bırakmamalısın. Tansiyon ve tahliline baktır allah korusun tabiki ama imkanlar varken hiç bir şeyi atlamamak da en güzeli. İyi haberlerini bekliyoruz

Kızlar bebek reflü yastığı ve c şeklinde emzirme yastığı almayı düşünüyorum sizce kullanışlı olur mu? Alınmalı mı? Kullananlar yorum yaparsa bizlere fikir olabilir. Hepinize sevgiler.
Ben reflü yatağını almıştım ama kullanmadım istediğim gibi. Bebeğim de çok şükür reflü değildi. Bence duruma bakarak sonradan alınabilir. Emzirme minderi benim için alınması gerekenler listesinde çevremdekiler de hep tavsiye ederim, cok cok rahat ettim hem ben hem bebeğim. Yaz aylarında özellikle kucaktan kaynaklı terlemeleri filan yastık sayesinde azalmışti gece emzirirken rahat etmiştim bir de mememe daha yakin olmayı sağladığı için bir avantaj olmuştu.

Emzirme yastığı listemde var, reflü yastığını bu gidisle bana alacağız, yattigimda midem güzel tepki vermiyor eşim alım dedi..

Ahhh benim inatçı çocuğum Yine aynı pozisyonda yüz üstü bu sefer tek fark poposunu daha yukarı kaldırmış zıplayıp duruyordu yine öğrenemedik cinsiyeti baya zorladı doktorları hiçbir tahminde de bulunmadı doktor çok zor dedi bu şekilde tahmin yapsam doğruluk payı %50 olur Buda seni tatmin etmez dedi

Ben altı çekmeceli olanlardan düşünüyorum çok yerle bir olmucak düşecek kadarda yüksek olmucak kenar korkulukları da yatağı 15-20 cm geçse yeter gibime geliyor çıkma alanını daha kolay bulur sıkışma düşme derdi olmaz diye normal baza büyüklüğünde olacağı için büyüdükçe sadece süslemelerini değiştiririm hep onda yatar diye düşünüyorum

Hosgeldin aramiza! Yazdiklarinin bicogunu ben yazmisim gibi hissettim inan:)) yaslarimiz yakin, ben 34um ve ilk bebegim insallah.

Gonlunce olsun hersey, iyi dusunelim olumlu dusunelim ki onlar gelsin basimiza diyenlerden biride benim:)) ama yalan soyleyemem ara ara icime bi endise dusmuyor degil..

Yavastan ufagimla konusmaya basladim artik. Tehditvari bunu yapmak yok sunu yapmak yok ona gorelerle baslamistim, ona guzel cumleler, dualara devam ediyorum artik:))

Ben yokum listede bilgilerimi ekler misin lütfen.. Yaş 28 şehir İstanbul son adet tarihim 24.11.2018 beklenen doğum tarihi 31.08.2019 kilo 65 3. Hamileliğim başka ne bilgi Lazım bilemedim teşekkürler cinsiyeti de bilmiyom daha beklemedeyim..

Teşekkür ederim. Benim oğlanda yoktu böyle şeyler ya da ben bilmiyordum. O halde ben emzirme yastığını kesin listeme ekleyip reflü yatağını biraz daha araştırıp Doğumu bekleyeyim. Bu arada Mart annelerinin topiğine de bakıyorum. Her an Doğumu bekliyorlar çok heves ediyorum. Ne güzel ya... biz de o günlere gelelim kolayca

O günler de gelecek inşallah ama hamileliğin tadını da çıkaralım insan çok özlüyor sonra bu günleri

O günler de gelecek inşallah ama hamileliğin tadını da çıkaralım insan çok özlüyor sonra bu günleri
Haklısın da canım her gün bir sıkıntı oluyor ya o zor. Bulantı geçti derken mide yanmaları şişkinlikler başladı. İşe güce gitmek çok zor geliyor. Bir de kilo alıyorum saçlarım beyaz boyayamıyorun derken hormonların da etkisi ile stres yapıyorum. Bebiş doğarsa bir aşama atlarız gibi geliyor. Gerçi bir sonraki level de zorlukları olan bir aşama ama sonrası rahat az büyüyünce. Diyeceğim o ki ben hamilelikten çok zevk almıyorum sanki. Bu duyguyu da nasıl aşacağımı bilmiyorum doğrusu

Bu tetanoz aşısını da burdan duydum, sağlık ocağına da kayıt olmadım zaten. Kim kime dum duma böyle geniş geniş bakayim nereye kadar gidecek
Uyusma degil de karincalanma ve bu bacagin agirlasir hareket etmek zordur ya (uyusma bu muydu?) O var bende. Hem kilo, hem hareketsizlik e normal tabi. Yurumeyi zaten hic sevmem, 4 senedir de vasitaya falan doğru dürüst binmedim, dışarı çıkmak çok zor geliyor. Cocuk yapacaz diye araba aldık, yazin da A ya B eklettim daha arabayi surmedim. Usengeclik diz boyu.
Ama tabi manyakca bebegi hergun cikaracagim kışın da temiz hava alacak diye ideallerim var.

Aha ben. İlk günden beri 9 ay hamilelik cok uzun süre, 4 ay falan iyi diyorum kayinvalidem deme öyle erken doguracaksin diyor :) sevgili esim de 3 gunde hormonlar agzina etti 9 aya degil 4 aya yayilsa bu surec ne yapacaksin diyor. Haklilar şimdi
Ama dogmalari da garip geliyor, bir daha belki 20 sene istedigimiz saatte uyanamayacagiz. İnsan kendine nasıl böyle bir kazık atar acaba? Bebegi benden cok merak eden, siz ruhsuzsunuz cocum sen gel bizde doğ diyen arkadaslarim var.
Sadece realistim, mustekbel çocuğumu sevmiyor degilim yahu. Hayatimda hıc çocuk sahibi olmak istemedim ve yaşam amacım bu değil.

Daha hormonlar bizi ele geciremedi arkadaşım :)))) bir gun biz de "ama bir gülüşü vaf" kafasina girecegiz sanki

Ve ben saçımı boyayacagim. Saçlarım kızıl, dipleri cok cikti, kendi rengime kızıl olan kismi boyayacagim. Yaptigim arastirmalara göre boyanin sac dibinden emilmesindense kokusu daha zararli. Kuaforun onundeki masasinda boyatirim artık diyorum. Doktora da soyledim ok boyat dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…