- 3 Eylül 2018
- 75
- 311
- 43
Aman Allah prensesler atakta masallahKızlar minik tekmeleri hissetmeye başladım bende hatta bugün iki kere tekmelediler minik sıpalar
neden cinsiyet netlesmedi cnm bebişin 19 haftalik olmuş gostermedi mi yoksa... benim de karnim sertlesti karnim dik yumurta gibi oldu... bebiş de arada annecim ben burdayim der gibi tepiklemeye basladiMerhaba anneler benim.kontrole çok var daha cinsiyeti tam netlesmedi merakla bekliyoruz bu arada benim ayaklarım çok ağrıyor bir kaç gündür ayrıca bebiş de hafif yukarı doğru çıktı gibi son bir haftada sizler nasilsiniz
Tanidigim yakin hamilelere abartili annelik bloglarini okumayin diyorum. Ben kendimi kotu hissetmistim bende o muthis annelik duygusu yok diye. Evladimi sevmiyor muyum cok seviyorum o benim can parcam. Buyudugunu gormek yeni seyler ogrenmesi bana kosup sarilmasi paha bicilemez ama sirf anne oldum diye kendim olmayi birakmadim bazen azcik uyusuda bir kitap okusam bir dus alsam diye gozunun icine bakiyorum. Uykusuz kalinca sinirlerim bozuluyor ama 1 saatligine disari cikinca da ozluyorum dilimden dusmuyor annelik enteresan duygu bir dakika cok zor bir dakika cok eglenceliAha ben. İlk günden beri 9 ay hamilelik cok uzun süre, 4 ay falan iyi diyorum kayinvalidem deme öyle erken doguracaksin diyor :) sevgili esim de 3 gunde hormonlar agzina etti 9 aya degil 4 aya yayilsa bu surec ne yapacaksin diyor. Haklilar şimdi
Ama dogmalari da garip geliyor, bir daha belki 20 sene istedigimiz saatte uyanamayacagiz. İnsan kendine nasıl böyle bir kazık atar acaba? Bebegi benden cok merak eden, siz ruhsuzsunuz cocum sen gel bizde doğ diyen arkadaslarim var.
Sadece realistim, mustekbel çocuğumu sevmiyor degilim yahu. Hayatimda hıc çocuk sahibi olmak istemedim ve yaşam amacım bu değil.
Daha hormonlar bizi ele geciremedi arkadaşım :)))) bir gun biz de "ama bir gülüşü vaf" kafasina girecegiz sanki
Çok teşekkür ederim, yarın sabah kan vermeye gidicem çarşamba sonucumu alıp doktoruma gidicem. Kesinlikle ihmale gelmez bu durumlar bebeğime bir zarar sıkıntı gelmemiştir inşallah tek endişem bu. Çok çok teşekkür ederim, iyi haberlerimi de paylaşırım sizlerle inşallah ♥Simran_ canım çok geçmiş olsun umarım ki ciddi bir şey değildir ama ben de arkadaşlara katılıyorum tedbiri elden bırakmamalısın. Tansiyon ve tahliline baktır allah korusun tabiki ama imkanlar varken hiç bir şeyi atlamamak da en güzeli. İyi haberlerini bekliyoruz
Alamazsın arkadaşım devletten randevu falan..ssk mız var ama ne ise yarıyor ben çözemedim..cözeniniz varsa tebrik edicem...kendi dr um dna sonucu temiz gelsede detaylı organlara bakılsın demisti..devletten şimdiden al randevuyu dedi bana..neyse gittim bugün muayene oldum herşeyi anlattım ikili nin riskli çıktığını falan raporları da görürdüm vs vs..dr saolsun inceledi usg şuan için herşey normal ama ayrıtılı bakılsın dedi burdan randevu almak zor ama senin elindeki bu rapora gore verirler dedi..neyse gittim perinatolok bölümüne bana diyorlarki sen bu testi dışarda yaptır biz burda belli başlı şeylere bakıyoruz..bu nasıl ayrıntılı usg oluyor yada nasıl belli başlı şeylere bakıyorlar anlamadım ben.gittigim devlet hastanesi de doğum üzerine olan bi hastane üstelik.. velhasıl işlerine gire hareket ediyorlar..dna sonucunu risksiz görünce bence oyuzden vermediler randevuyu..yoksa dr neden yönlendirsin beni derki baştan burda yapılmıyor diye..nasıl devlet nasıl ülke anlamıyorum.. kendi ülkemde kendi haklarımdan yararlanamıyorum..Kizlar doktordan ciktim uyuşmalarimin kalsiyum eksikliginden oldugunu soyledi kalsiyum yazdi. Kramplarim icin de magnezyumu 2 tane ic dedi. Nisan basinda perinatologa gitmemi soyledi. Ben istanbul bahcelievler medical parka gidiyorum perinatolog fiyatini sordum 600 dedilersmdi baska doktor bakiyoruzz bu ne pahali birsey yahu istanbulda devletten randevu almam mumkun degl zaten bakalm napiciizz
Hatirlamazmigin hicccc.cok sevindim yazdığına..çocuklar doğunca koptunuz gittiniz..arada hep baktım msj da attım size ama dönüş yapan olmadı.. nasilsin..Cnm nasilsin tanidinmi benii hamileymissin cok sevindim geliyor 2. Bebis dimi
Bu arada evet cnm biz paşa büyüyünce dedik bide kardeşi olsun hayırlısıyla bakalım.. Sen neler yaptın prensesimiz nasıl..Cnm nasilsin tanidinmi benii hamileymissin cok sevindim geliyor 2. Bebis dimi
Ben 3.ayda odayı ayırmayı düşünüyorumBiz de yavaş yavaş kıyafet odasını bosaltyruz canım oda için ama biz de son ay alınır yatak odası falan bilemedm ki zaten en az 1 yıl yanımzda yatack yan yatagi istdm ama eşim illa takım alacgm dedi. Paylasrsn sevinirim ben de. Açık grili beyazlı takım gözüme kestrdm benbaktm mi sen takimlara
Canım çok haklısın. Ben doğrudan bir kadın hastanesinin riskli gebelik doktorunun hastası olduğum halde doktor ayrıntılı ultrasonu dışarıda yaptırmamı tavsiye etti. Ultrasonların ve çalışanların işine güvenilmeyeceğini ima ederek. Şimdi 500 ona vereceğim. Devlet okullarını nasıl ki perişan ettiler devlet hastaneleri de perişan durumda ne yazık kiHafta sonu olunca herkez kayboluyor ortadan..baktınız hava da misss tabiii..
Alamazsın arkadaşım devletten randevu falan..ssk mız var ama ne ise yarıyor ben çözemedim..cözeniniz varsa tebrik edicem...kendi dr um dna sonucu temiz gelsede detaylı organlara bakılsın demisti..devletten şimdiden al randevuyu dedi bana..neyse gittim bugün muayene oldum herşeyi anlattım ikili nin riskli çıktığını falan raporları da görürdüm vs vs..dr saolsun inceledi usg şuan için herşey normal ama ayrıtılı bakılsın dedi burdan randevu almak zor ama senin elindeki bu rapora gore verirler dedi..neyse gittim perinatolok bölümüne bana diyorlarki sen bu testi dışarda yaptır biz burda belli başlı şeylere bakıyoruz..bu nasıl ayrıntılı usg oluyor yada nasıl belli başlı şeylere bakıyorlar anlamadım ben.gittigim devlet hastanesi de doğum üzerine olan bi hastane üstelik.. velhasıl işlerine gire hareket ediyorlar..dna sonucunu risksiz görünce bence oyuzden vermediler randevuyu..yoksa dr neden yönlendirsin beni derki baştan burda yapılmıyor diye..nasıl devlet nasıl ülke anlamıyorum.. kendi ülkemde kendi haklarımdan yararlanamıyorum..
Valla haklisin biz pek giremedik buralara cok.sevindim hamile olmana bende 31 haftalik hamileyim kizim olucakHatirlamazmigin hicccc.cok sevindim yazdığına..çocuklar doğunca koptunuz gittiniz..arada hep baktım msj da attım size ama dönüş yapan olmadı.. nasilsin..
Kizim okula basladi yani krese oda cok kardes isteyince bizde yaotikBu arada evet cnm biz paşa büyüyünce dedik bide kardeşi olsun hayırlısıyla bakalım.. Sen neler yaptın prensesimiz nasıl..
3. Ay miiiBen 3.ayda odayı ayırmayı düşünüyorumikeadan beşik aldım canım bir iki hafta içinde dolap ve şifonyer alacağım. Beyaz hepsi, odanın bir duvarı halı ve fon perde gri olacak bizimde. Odası oldukça küçük alacaklarım bu kadar olacak hazır indirim varken alayım dedim almak istiyorsa alsın boş odanız varsa alın derim. Çok eğlenceli olacak odaları süslemek
Hafta sonu olunca herkez kayboluyor ortadan..baktınız hava da misss tabiii..
Alamazsın arkadaşım devletten randevu falan..ssk mız var ama ne ise yarıyor ben çözemedim..cözeniniz varsa tebrik edicem...kendi dr um dna sonucu temiz gelsede detaylı organlara bakılsın demisti..devletten şimdiden al randevuyu dedi bana..neyse gittim bugün muayene oldum herşeyi anlattım ikili nin riskli çıktığını falan raporları da görürdüm vs vs..dr saolsun inceledi usg şuan için herşey normal ama ayrıtılı bakılsın dedi burdan randevu almak zor ama senin elindeki bu rapora gore verirler dedi..neyse gittim perinatolok bölümüne bana diyorlarki sen bu testi dışarda yaptır biz burda belli başlı şeylere bakıyoruz..bu nasıl ayrıntılı usg oluyor yada nasıl belli başlı şeylere bakıyorlar anlamadım ben.gittigim devlet hastanesi de doğum üzerine olan bi hastane üstelik.. velhasıl işlerine gire hareket ediyorlar..dna sonucunu risksiz görünce bence oyuzden vermediler randevuyu..yoksa dr neden yönlendirsin beni derki baştan burda yapılmıyor diye..nasıl devlet nasıl ülke anlamıyorum.. kendi ülkemde kendi haklarımdan yararlanamıyorum..
Canım çok haklısın. Ben doğrudan bir kadın hastanesinin riskli gebelik doktorunun hastası olduğum halde doktor ayrıntılı ultrasonu dışarıda yaptırmamı tavsiye etti. Ultrasonların ve çalışanların işine güvenilmeyeceğini ima ederek. Şimdi 500 ona vereceğim. Devlet okullarını nasıl ki perişan ettiler devlet hastaneleri de perişan durumda ne yazık ki
Hafta sonu olunca herkez kayboluyor ortadan..baktınız hava da misss tabiii..
Canım çok haklısın. Ben doğrudan bir kadın hastanesinin riskli gebelik doktorunun hastası olduğum halde doktor ayrıntılı ultrasonu dışarıda yaptırmamı tavsiye etti. Ultrasonların ve çalışanların işine güvenilmeyeceğini ima ederek. Şimdi 500 ona vereceğim. Devlet okullarını nasıl ki perişan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?