2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm tatlıs anneler çok uzun zaman oldu giremeyeli umarım herkesler iyidir çok fazla msj birikmiş okuyamadım hepsini cinsiyetimiz kesinleşti çok şükür artık bizimde bı oglusumuz olacak inşallah
Perşembe günü de hala oldum ben çok farklı bı duyguymus ya o da minicik dünyalar tatlısı bise

Kızlar minik tekmeleri hissetmeye başladım bende hatta bugün iki kere tekmelediler minik sıpalar
Aman Allah prensesler atakta masallah
Sheker_kedy hayirli olsun kucuk prens saglikla şansıyla gelsin
Dayanamadim cumartesine.cektim.randevumu 4 lu taramayı da yaptiricam 16+5 de umarim.erken.degildir doktor.sorun.olmaz dedi cinsiyet erkekti kiz der mi gorucez korktum.yorumlardan tetanoz aşısı magnezyum odem kariin.agrilari enfeksiyonum.ne.durumda hepsini danisicam umarim.sorun cikmaz

neden cinsiyet netlesmedi cnm bebişin 19 haftalik olmuş gostermedi mi yoksa... benim de karnim sertlesti karnim dik yumurta gibi oldu... bebiş de arada annecim ben burdayim der gibi tepiklemeye basladi

Tanidigim yakin hamilelere abartili annelik bloglarini okumayin diyorum. Ben kendimi kotu hissetmistim bende o muthis annelik duygusu yok diye. Evladimi sevmiyor muyum cok seviyorum o benim can parcam. Buyudugunu gormek yeni seyler ogrenmesi bana kosup sarilmasi paha bicilemez ama sirf anne oldum diye kendim olmayi birakmadim bazen azcik uyusuda bir kitap okusam bir dus alsam diye gozunun icine bakiyorum. Uykusuz kalinca sinirlerim bozuluyor ama 1 saatligine disari cikinca da ozluyorum dilimden dusmuyor annelik enteresan duygu bir dakika cok zor bir dakika cok eglenceli

Montessori yatakla ilgili fikir soran bir arkadaşımız olmuş alintiliyamadim ama ben kendi yatak seruvenimi anlatayım :) bebegim ilk doğduğunda hiç yatağıma almadım emzirdim yatağına bıraktım her agladiginda kucakladim, minnos olduğu için yatakta yanımızda bir şey olur diye cok korkarım hep. İlk yatak ikeadan almıştım 60×120 ahşap içine de latex yatak almıştım. Ta ki bebiş 9 aylık olana kadar kullandım sonra geceleri sağa sola elleri ayakları carpmaya ve uyanmaya başladı. 2 yasa kadar kullanacaktık oysa ki Hemen 90x190 yatağa geçtik,montessori yataklardan yerden bir karış yüksekte istediği gibi girip çıkıyor yanda düşmesin diye yüksek olmayan parmakliklari var. Ben kullanışlı buldum.

Çok teşekkür ederim, yarın sabah kan vermeye gidicem çarşamba sonucumu alıp doktoruma gidicem. Kesinlikle ihmale gelmez bu durumlar bebeğime bir zarar sıkıntı gelmemiştir inşallah tek endişem bu. Çok çok teşekkür ederim, iyi haberlerimi de paylaşırım sizlerle inşallah ♥

Hafta sonu olunca herkez kayboluyor ortadan..baktınız hava da misss tabiii..
Alamazsın arkadaşım devletten randevu falan..ssk mız var ama ne ise yarıyor ben çözemedim..cözeniniz varsa tebrik edicem...kendi dr um dna sonucu temiz gelsede detaylı organlara bakılsın demisti..devletten şimdiden al randevuyu dedi bana..neyse gittim bugün muayene oldum herşeyi anlattım ikili nin riskli çıktığını falan raporları da görürdüm vs vs..dr saolsun inceledi usg şuan için herşey normal ama ayrıtılı bakılsın dedi burdan randevu almak zor ama senin elindeki bu rapora gore verirler dedi..neyse gittim perinatolok bölümüne bana diyorlarki sen bu testi dışarda yaptır biz burda belli başlı şeylere bakıyoruz..bu nasıl ayrıntılı usg oluyor yada nasıl belli başlı şeylere bakıyorlar anlamadım ben.gittigim devlet hastanesi de doğum üzerine olan bi hastane üstelik.. velhasıl işlerine gire hareket ediyorlar..dna sonucunu risksiz görünce bence oyuzden vermediler randevuyu..yoksa dr neden yönlendirsin beni derki baştan burda yapılmıyor diye..nasıl devlet nasıl ülke anlamıyorum.. kendi ülkemde kendi haklarımdan yararlanamıyorum..

Ben 3.ayda odayı ayırmayı düşünüyorum ikeadan beşik aldım canım bir iki hafta içinde dolap ve şifonyer alacağım. Beyaz hepsi, odanın bir duvarı halı ve fon perde gri olacak bizimde. Odası oldukça küçük alacaklarım bu kadar olacak hazır indirim varken alayım dedim almak istiyorsa alsın boş odanız varsa alın derim. Çok eğlenceli olacak odaları süslemek

Canım çok haklısın. Ben doğrudan bir kadın hastanesinin riskli gebelik doktorunun hastası olduğum halde doktor ayrıntılı ultrasonu dışarıda yaptırmamı tavsiye etti. Ultrasonların ve çalışanların işine güvenilmeyeceğini ima ederek. Şimdi 500 ona vereceğim. Devlet okullarını nasıl ki perişan ettiler devlet hastaneleri de perişan durumda ne yazık ki

3. Ay miii emzirip sürekli odadan cikmyi mi dusunyrsn doğunca nasipse yazarız burdan birbirmze kıyafet odamizdi ayrılması çok zor geliyor ama duvarını çıta ile 2ye bölüp ayrı renkler yapmayı dusunyrz belki onu tamamlarz bu süreçte bak bu bile heyecanli.

dediklerine %100 katılıyorum peridrolcum.

neden oyle demislerki udg? banada uludag tıp'ta riskli gebelik kaydı acıldı. bir periontolog bir de uzman takip yapıyor. ayrıntılı usg icin tam aksini soyledi ustelik. kafam karıstı simdi, 2 hafta sonraya randevum var bunu soracagım.

ve evet ne egitim ne saglık nispeten avrupa ulkelerine oranla saglıga ulasım daha kolay lakin kalite, adam gibi muamele eğitim icin cok cok uzgunum. bireysel olarak elimden gelen bir sey de yok.

az goruyorum sanki seni bu aralar? iyisin oyle degil mi? okudum gebelik donemi ile ilgili yazdıklarını. ha gayret canım.

Gunaydinlar...
Evet.. eskiden devlet olunca guvenilirdi simdi devlet okulu devlet hastanesi devlet univ. Hepsinin ici bosaldi
Ozele mahkumuz her turlu. Hayir yani doluluk olmasini anlarim da" biz belli basli seylere bakiyoruz "," usg ve calisanlara guvenilmez" ne demek yahu pes..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…