2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bir sey sorucam kafam karisti benim. Dunki kontrolde sat ve usg arasinda 1 hafta fark olmus gecen hafta ayniydi. Sat a gore 16+6 usgye gore 17+6 suanda. Acaba hangisini baz alarak gun sayicam smdi

Bir sey sorucam kafam karisti benim. Dunki kontrolde sat ve usg arasinda 1 hafta fark olmus gecen hafta ayniydi. Sat a gore 16+6 usgye gore 17+6 suanda. Acaba hangisini baz alarak gun sayicam smdi
Bende başından beri ileri olunca doktor beklenen doğum tarihini 3 gün öne aldi sata göre. Aynı cihazla mi ölçüm yapıldı? Ben ilk doğumumu 37. haftada yaptığımdan mı bilmem bu da erken olur diye düşünüyorum. 38 falan hatta tahminim

O daha değişir canım bence gelişimiyle alakalı gelişimi yavaslayinca eşitlenir bide yanılma payı da oluyormuş tabi benim bı hafta geride göründüğünde doktorum hiç kafana takma o da cihazın yanılma payı demişti şimdi birebir eşit gidiyor satla

Sata göre gününü belirlersin ama aslında gün saymaya da pek gerek yok bu zamanlarda :)
1 hafta çok büyük bir fark değil ama ilerleyen aylarda gelişim hala çok ileriden devam ediyorsa doktorun zaten seni yönlendirir.
Belki arkadaşların dediği gibi ölçümden bile kaynaklıyor olabilir. Çünkü çok milimetrik ölçümler biraz kenara kaysa küçük çıkıyor, ileri kaysa büyük çıkıyor ya da bazen gelişiminde yavaşlama oluyor sonra birden toparlıyor.

Yarın detaylı ya gitcem canım. zaten ben duyorum sana duyuramadım dedi hemşire uyuyodur falan dedi ama aşıyı yapmayınca da tereddüt ettim bende
Benımde duyulmadı gecen ay,elindeki alet basit bisey kalp atımı sayımı cıkti sadece,
Ordan dr randevumuza gittik gayet iyidi.
Sayım cıktıysa korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…