2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Benim 9.haftada sat i 3 gun ileri almisti sonralari esit gidiyodu bu hafta degisti.ayni cihazla olcum yapti. simdi bu duruma gore sat'i mi usgyi mi baz alarak sayayim hangisi dogrudur? Bir sonraki kontrolume 1 ay var cunku. Doktora da sormayi unuttm bebisi gorunce herseyi unutuyorum heyecan yapiyorum hep

2,5 kilo yu deteksiz atmis;D
Klasik kvde iste

20.haftada tetanoz ignesi olucam mesela gun saymayi bu tarz sebeplerden istiyorum. O yuzdn merak ettim canim

Günaydın kızlar
Umarım herkes iyidir. Bu sene Erkek senesi sanırım sayımız artmış. Çevremdekiler erkek deyince tüh vah bir de kızın olsaydı diyor ama en önemlisi sağlık sıhhat hayırlı evlat olması. Allah hepimize hayırlısını versin.
Asiltutku canm ayrıntılıdan çıkınca bilgi verir misin kaç dk sürüyor. Kuzenim de devlette yaptırdı 20 dk gibi sürmüş perinatoloji bölümünde yapılmış. Ben de devlette yaptırmayı düşünüyorum. İnşAllah güzel haberlerle gelirsin.

Bebiş tekmeler atınca az Bi iyi hissettirir.. benim için en zoru bulantılar dı onlar geçince çok iyi hissediyorum.. ama çalışmak zor o durumda tabi ona bişey diyemem.. Allah kolaylaştırsın inşallah problemsiz sıhhatle geçer hamileliklerimiz

20.haftada tetanoz ignesi olucam mesela gun saymayi bu tarz sebeplerden istiyorum. O yuzdn merak ettim canim
Sata göre hesaplayıp gidersin, ben ilk hamileliğimde 22. haftada olmuştum tetanoz aşısını ama burada gördüm ki bazı sağlık ocakları 18. haftadan itibaren yapıyorlar, bizim sağlık ocağındaki (taşındığım için sağlık ocağı da değişti bu arada) hemşire de geçen hafta beni aradı aşı için 21. haftadan sonra gel dedi, aslında öyle kesin tarihler/haftalar yok aşıyla ilgili. Sadece ilk 4 ay aşıyı yapmıyorlar. Sonrası sağlık ocağına ya da hamilenin isteğine kalmış.

Canım benim çok teşekkür ederim iyiyim. Bu ararlar okuyorum sadece çok yazmadım. Hormonlar biraz dengemi bozdu sadece içimi bir korku kaplıyor bu yaşta çok mu zor olacak diye böyle şeyler. Allah başka dert vermesin. Sen de iyisin inşallah canım sağlıkla geçirelim günlerimizi inşallah.
Uludağ üniversitesindeki cihazlar ve uzmanlar belki iyidir o nedenle öneriyorlardır. Ben Ankara’da Zübeyde hanıma gidiyorum o doktor ne kendi hastanesi ne de buradaki diğer devlet hastaneleri hakkında hiç iyi konuşmadı. Aslında üniversite hastaneleri daha iyi olabilir ayrıca onu sormadım. Onlara da Ankara’da randevu almak zormuş sanırım Hacettepe 12. Haftadan sonrA giden gebeleri kabul etmiyor dedi ikiz gebe bir arkadaşım ver iş yerinde. Riskli gebeliği başında takip ediyorlar sonrA gidince Zekai tahire ya da Zübeyde hanıma yolluyorlarmış. Gazi çok kalabalık dediler. Senin üniversite hastanelerinde yaptırma şansın varsa hiç tereddüt etme. Ben asıl normalde özel merkezlere hiç güvenmem. Sonuçta hastadan önce müşteri oluyoruz. Ama hastanelerin hali böyle olunca mecbur kaldım işte.

İnşallah canım çok sağol. Senin iyi olmana da çok sevindim. Takipteyim zaten mesajlarını. Sen daha bir tecrübelisin tabi. İşte en zoru işe gitmek oldu benim için. Hem kalkamıyorum hem ders anlatırken nefesim yetmiyor çocuklar da gürültücü bağırarak anlatınca başım dönüyor filan işte. Hepimiz için her şey kolay sağlık mutluluk dolu olsun inşallah

Günaydınlar herkese öğlen detaylı ya gidicem annem ve eşimle gitmeyi düşünüyorum beraber girebiliyor muyuz içeriye yoksa yalnız mı alıyorlar bilen var mı :)
yalnız alıyorlar diye biliyorum canım.belki hastaneden hasteneye değişiyordur.bende ayın 18 inde giricem ayrıntılıya. heyecanlanıyorum. inşallah sorun çıkmaz güzel haberler veririz.

Aşı için soruyorsan bilmiyorum canım ben sata göre planlıyorum öyle seyleri

Evet Doğumdan Sonra çocuklar büyüyünce çok özlüyorum hamileliği ama benim bu duygumu tuhaf bulan da var ama çalışmak çok zor gerçekten ben normal halimle bile çalışmaya üşeniyordum yani Allah yardımcınız olsun. Ben bulantılar bitti diye kelebekler gibiyim rahatladım baya ama işte mide yanması azcık zorluyor onu da yöntemler deniyorum idare ediyorum..

Ona acayıp sinir oluyorm.Daha ilk aydaki kan tahlilinde devlette belli baslı seylere bakıyorlar demisti drmuz.
Devlette doğurtulan cocuk cocuk değil mi?
Özelde fuzuli mi test isteniyor yada?
Cok ayıp yapılan gercekten..

2,5 kilo yu deteksiz atmis;D
Klasik kvde iste
diyorumya, bebegi 2,5 kilo dogmus ve hemen eski kilosuna donmus. bebegin suyu eşi yokmus demekki haha.
uzak mesafede olduklarindan takmiyorum, ama ‘ben boyle yapiyodum, ben soyle yapiyodum’ lariyla beni bunaltmasina izin vermem. bir kv stresfaktorune hic ihtiyacim yok:) telefonda haftada bir konusuyoruz, ne gerek var bunaltmana dimi ama. neyse bakalim bu hafta ne diyecek. ayni konulara deyinsin bakalim bi sonraki hafta ariyomuyum:) o alt mesaji alabilecek kadar akilldir. hersey karsiliklidir degil ki ama?

Bir sey sorucam kafam karisti benim. Dunki kontrolde sat ve usg arasinda 1 hafta fark olmus gecen hafta ayniydi. Sat a gore 16+6 usgye gore 17+6 suanda. Acaba hangisini baz alarak gun sayicam smdi
Satı baz alacaksın canım. sağlık ocağına ilk gittiğimde bir liste verdiler. ikili test, detaylı ve tetanoz tarihlerini falan hesapladır. hepsi için satı baz alarak hesapladılar. doktor ikili test içn de satu baz aldı. normalde önden gidiyor ama hesaplamada satı yazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…