2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepsi aynıı
Bana da dondurma yiyorm dıye kvdemler aa seker yükleme kendine dedi:)
Anan dedim ordinaryus prof mus bana niye demediniz dedim kociye
Ordan burdan duymus iste seker yukleme dıye bana satıyo

yalnız alıyorlar diye biliyorum canım.belki hastaneden hasteneye değişiyordur.bende ayın 18 inde giricem ayrıntılıya. heyecanlanıyorum. inşallah sorun çıkmaz güzel haberler veririz.
İnşallah canım inşallah ben d bugün çok heyecanlıyım dakika sayıyorum resmen:)

Sağol canım inşallah çıkınca yazıcam buradan radyoloji uzmanı bakicak bana

canım bence sata göre sayman daha doğru mesela aşıya gittiğinde söylersin usgye göre böyle diye bı de bı haftadan çok farketmiyodur benim 17. Hafta +3 bugün aşıyı yapicaklar

Günaydın güzel anneler ☺ Göbeği benim gibi iki günde pat diye büyüyen var mı acaba
Günaydın canımm ya kaç kilolardasınız ben bu sabah tartıldım +5 kilodayım ve bu gün iş yerinde çoğu kişi bir anda şiştiğimi söylüyor sanırım vucudumda biraz ödem yaptı sizler kaç kilolardasınız kızlaaar :)

Ben-4 tüm şuan -3 kilodayim benim gibi önce kilo verenler sonra çok fazla alıyormuş herkes öyle diyor korkmaya başladım bende 20 kilo alırsam diye

Hepsi aynıı
Bana da dondurma yiyorm dıye kvdemler aa seker yükleme kendine dedi:)
Anan dedim ordinaryus prof mus bana niye demediniz dedim kociye
Ordan burdan duymus iste seker yukleme dıye bana satıyo
pes deseydin

al benden de o kadar. ara ara boyle bir dank ediyor kafama, hayal gibi geliyor inanamıyorum hamile olduguma gercek gercek diyorum sonra:) hormonlarımız tavan, kızım konservatuvar ogrencisi, evde duyduyum her viyola sesinde böhüüüü aglıyorum. bir duygusallık bir aglamalık. instagramda kadın dogumcular bir dogum paylasımı yapmasınlar gordugum an bir daha böhüüü:)yurtdısında yasayan arkadaslarım var bu surecimi en cok onlarla paylasabildim rahat rahat ve hep soyle tepkiler aldım, seni de ferahlatsın diye yazayım:

''siz turkiyedekiler cok abartıyorsunuz gec hamile kalmayı, ne var canım gayet normal 35 sonrası anne olmak. seks hayatı 35 de bitsin mi, ne kadar aktif seks hayatı o kadar bebek''

belki zorlanacagız ama bir arastırma okudum, bulursam paylasacagım. 35 sonrası anne olanlar daha gec yaslanıyorlar ve kendilerini daha az yalnız hissediyorlarmıs 20 li yaslardaki annelere oranla.

bende senin gibi ozellerin ticari kaygısından mutevellit cok huzursuz oluyorum. gereksiz yere para harcaması bir yana gereksiz yere endise, stres. tıp fakultesindeki ve devletteki drlarda zerre ticari kaygı yok. bir sey gerekse gerek, degilse degil. acayip netler. bu sebeple 2 dr kontrolu daha mantıklı. keske hacettepe'nin uygulaması farkı olsaymıs. ne yapalım, eminim sen en detaylı sekilde arastırmıssındır.

opuyorum canım,
guzel bir gun dilerim.

Günaydın :)
Ben 56dan 54e düşmüştüm ve hiç almadım şu son haftaya kadar. 1 haftada 1.5 kilo aldım 55.5 oldum. İştahımda açıldı sürekli yiyorum
5. Aya kadar iyi geldim ama bundan sonrasındam korkuyorum. Kilo almayayım diye bi derdim yok aslında ama yaza denk gelcek zaten doğum kilolardan zorlaşsın istemiyorum.

Tuz ödem yaparmış çok mu tükettin acaba?

Kızlar 18. Haftadayım ama ben hala başlangıç kiloma dglm bir ara başlangıç kiloma ulaşmıştım sonra kvler geldi 3 hafta fln kaldılar yemek yapiyorum kokusundan yiyemiyorum gene 1.5 kilo verdim ya gittiler Allahtan artık hiç olmazsa canimin istediklerini pisiririm de alırım biraz kilo belki zayıfladıkça korkuyorum bebislere birşey olucak beslenemeycekler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…