günaydın kızlar aşıya 20. haftada çağırdı ebe. bende +2 kilodayım. doktor dün kontrole gittiğimde kilo ile ilgili bir şey demedi. normaldir düşünüyorum. çünkü hiç kusma bulantı yaşamadım.
Günaydın canımm ya kaç kilolardasınız ben bu sabah tartıldım +5 kilodayım ve bu gün iş yerinde çoğu kişi bir anda şiştiğimi söylüyor sanırım vucudumda biraz ödem yaptı sizler kaç kilolardasınız kızlaaar :)
günaydın kızlar aşıya 20. haftada çağırdı ebe. bende +2 kilodayım. doktor dün kontrole gittiğimde kilo ile ilgili bir şey demedi. normaldir düşünüyorum. çünkü hiç kusma bulantı yaşamadım.
Iki doz mu yaptıracaksin sen cnm asi tarihleri arasında baya fark varda senin 20. Hafta demişler bnm 27. Haftada gel dedi tek doz yeter dediği için doktorum tek doz yaptıracam o yüzden mi acaba ileri tarihi verdiler
Ayy canım çok sevindim gerçekten..Sen yolu tamamlamış sayılırsın.allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. yine aynı zamanda hamile kaldım aynı senenin çocukları olacak desene..ikinci bir kız yani..bizim daha belli değil bugüne kadar göstermedi dün de açıkçası benim aklıma gelmedi sormak..artik ayrıntılı da öğreniriz bizde 3 hafta sonra ins..
Ayy sorma bizimki de kardeş de kardeş diye bitiyor resmen..ama biz hala söylemedik haberi yok bir kardeşi olacağından.. Ayrıntılı usg yede bi gideyim hayırlısıyla ondan sonra söylemeyi düşünüyorum..bizimkisi de çok sabırsız sürekli dua ediyor allah im kardeşim olsun diye kuzumm
Ben devletde daha önce muayeneye gittim annem ve eşimle sorun olmadı hep eşimle gidiyorum zaten eşin çıksın dese kabul etmem ben normal muayene çünkü operasyon falan degil
aaaa burda niye almıyorlar acaba doktora rica ediyordum ben öylelikle eşimi alıyordu devlette. şimdi özele gidiyorum zaten gerek kalmadı eşim yanımda olsun istiyorum hep.
Ben devletde daha önce muayeneye gittim annem ve eşimle sorun olmadı hep eşimle gidiyorum zaten eşin çıksın dese kabul etmem ben normal muayene çünkü operasyon falan degil
aaaa burda niye almıyorlar acaba doktora rica ediyordum ben öylelikle eşimi alıyordu devlette. şimdi özele gidiyorum zaten gerek kalmadı eşim yanımda olsun istiyorum hep.
Gunaydinlar...
Evet.. eskiden devlet olunca guvenilirdi simdi devlet okulu devlet hastanesi devlet univ. Hepsinin ici bosaldi
Ozele mahkumuz her turlu. Hayir yani doluluk olmasini anlarim da" biz belli basli seylere bakiyoruz "," usg ve calisanlara guvenilmez" ne demek yahu pes..
Malesef bizin devletimiz böyle iste işi ne gore adamına gore muamele yapıyor..aslında takatim olsa çıkacaktım başhekime şikayet etmeye ne demek belli başlı şeyler anlamıyorum.elimde kapı gibi rapor var bana o günü vermek zorunda..izmirde kide aynısı ni yaptı neymiş çok riskiymiş kan alamazmış amniyosentez yada direk kürtaj böyle bir saçmalık olabilirmi yaa..bugün kendi dr ma gittim konuşmaya nasıl vermediler diye şaşırdı..elimde panorama dna testi temizdir diye sonuç var ya ondan oyle yaptılar bence..
Ayy canım çok sevindim gerçekten..Sen yolu tamamlamış sayılırsın.allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. yine aynı zamanda hamile kaldım aynı senenin çocukları olacak desene..ikinci bir kız yani..bizim daha belli değil bugüne kadar göstermedi dün de açıkçası benim aklıma gelmedi sormak..artik ayrıntılı da öğreniriz bizde 3 hafta sonra ins..
Sagol cnm ayni senin cocuklari olucak ikinciside kiz hep dua etti kizim kiz kardes icin yolu tamamliyorum allahin izni ile sabirsizlikla bekliyoruz bir kac puruz cikti 2 li taramalarda felan ama bakalim rabbim hakkimizda hayirlisi diger arkadaslrla face de konusuyoruz arada seni bulamadik face bi donem aradik
Ona acayıp sinir oluyorm.Daha ilk aydaki kan tahlilinde devlette belli baslı seylere bakıyorlar demisti drmuz.
Devlette doğurtulan cocuk cocuk değil mi?
Özelde fuzuli mi test isteniyor yada?
Cok ayıp yapılan gercekten..
Bildiğim devlette detaylı usg için dr bi sıkıntı görüp yönlendirme yaparsa yapıyorlar daha önce öyle söylemişti bana ilk gebeliğimde..ama bu sefer dr yönlendirmesi ne rağmen beli başlı şeylere bakıyoruz diyip salladılar açıkçası..
Iki doz mu yaptıracaksin sen cnm asi tarihleri arasında baya fark varda senin 20. Hafta demişler bnm 27. Haftada gel dedi tek doz yeter dediği için doktorum tek doz yaptıracam o yüzden mi acaba ileri tarihi verdiler
Bu durum sanırım yasadigin il e gore değişiyor cnm.sen nerdesin bilmiyorum ama ben ist dayım burdaki devlet hastaneleri eşini almıyor içeriye.. Hatta şöyle ki bundan bir kaç önce gelinimizle gitmiştim ben bırak erkeği beji bile almadılar içeri...ukala oluyor çoğu dr lar..Hatta yanlarında ki sekreterler dr lardan daha üstün bisey sanıyorlar kendilerini
Günaydın canımm ya kaç kilolardasınız ben bu sabah tartıldım +5 kilodayım ve bu gün iş yerinde çoğu kişi bir anda şiştiğimi söylüyor sanırım vucudumda biraz ödem yaptı sizler kaç kilolardasınız kızlaaar :)
Kızlar bu arada afp testini yaptırdınız mi..ben panorama dna testi yaptırdığım için dr lar bana gerek yok dedi..sadece ayrıntiliya girmen yeterli dediler.
Benim komşum da hamile o beş aylık ve kan testinde CMV diye bir virüs taşıdığı çıkmış baya tehlikeli bebeğe geçiyormuş amniyon sıvısı testi istemişler kadından çok üzgündü.. Çok üzüldüm korktum da ayy Allah korusun yaa eller Çok sık yıkanmalı her şeyi hatta dikkatli yıkamalıyız hastalığı taşıyanın sıvısı temas etmemeliymiş çok dikkatli olmalıyız kızlaaar
Kızlar bu arada afp testini yaptırdınız mi..ben panorama dna testi yaptırdığım için dr lar bana gerek yok dedi..sadece ayrıntiliya girmen yeterli dediler.