2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
12. Haftaya kadar 2.5 kilo almistim hee iyi gidiyo demistim diyetisyende normal demisti ama son 3 haftada 1.5 kiloya yakin almisim. 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum ama aksine 2 gundur karnim daha cok buyudu sanki.

Çok mantıklı cnmm , bulduğumuz örnekleri göndersek ya burdan

+4.5 tayim canim.
oglumda da her ay 1 kg ile devam ettim. toplam 11 kg ile doguma girdim. 40im ciktiginda 15kg vermistim.

Annesi 40lı yaşlarında son kardeşini dünyaya getirmiş birisi olarak yazayım, geç yaşta çocuk sahibi olmak muhteşem bir şey. Hatta hep söylüyorum her kadın 40'ında mutlaka çocuk doğurmalı şimdi annemin yaşıtları torun bakarekn o oğlunun veli toplantısına koşuyordu, kendini yaşlı hissedecek lüksü olmadı hiç o yüzden :)
Kardeşime gelince tam bir tekne kazıntısı , biz büyüklerinin de desteği ile çok sevgi dolu büyüdü, hala da benim göz bebeğimdir kendisi

Amma çok test varmış, çok korlemesine gidiyoruz biz
benim doktorda benim gibi rahat:) 2 test sonucuna göre diğer testleri yaptırmana gerek yok dedi. detaylı da kendi yapıyor. ben riskli bişey görürsem yönlendiririm dedi. sadece çocuk kardiyalojiden randevu aldım 21. haftada bebeğin kabine bakılacak. başkada test yok bende:)

Çok tşkler cevabın için, ben sormuştum yerden yüksek olanı nasip olursa sağ Salim doğarsa ilk etapta yanımdA yatıracağım , yatak odama sepet beşik koymayı düşünüyorum. 1 yaş gibi kendi odasında yatar diye düşünüyorum oraya da montessoriler kullanışlı geldi bana ama yere sıfır olanları hem görsel hem de kullanım olarak sevmedim pek. Çarşaf değişimi, temizliği vs.zor olur diye düşünüyorum azıcık yüksek olanlar daha iyi sanki

neden cinsiyet netlesmedi cnm bebişin 19 haftalik olmuş gostermedi mi yoksa... benim de karnim sertlesti karnim dik yumurta gibi oldu... bebiş de arada annecim ben burdayim der gibi tepiklemeye basladi
Göstermedi maalesef bacak bacak üstüne atmış bozmadı pozisyonunu karnım benim de çıktı baya belli oluyor artık

+4.5 tayim canim.
oglumda da her ay 1 kg ile devam ettim. toplam 11 kg ile doguma girdim. 40im ciktiginda 15kg vermistim.
ay çok güzel nasıl 15 kilo verdin 40 günde:) herkes daha şimdi ne ki bi şişcen bi daha veremicen dio çok moralim bozuluo

Valla ben oğlumda da kızımda da son iki ay full kilo aldım haftada +1 kiloyla ilerliyordum ayy çok kilo almıştım ben ya 20 kilo almıştım ortalama ikisinde de anammm
gitti mi peki o kilolar:) evet tecrübeli anneler ilk hamileliklerde kilo durumu nasıl oldu. verdiniz mi kaç kilo kaldı aydınlatın bizi:)

Valla ben oğlumda da kızımda da son iki ay full kilo aldım haftada +1 kiloyla ilerliyordum ayy çok kilo almıştım ben ya 20 kilo almıştım ortalama ikisinde de anammm
ben hızlı giriş yaptım 6 kg alarak 4 ayda takıntım yada kompleksim yok vericeğime de inanıyorum doktor cumartesi muhtemelen fırçalıcak sizleri gördükçe daha da mutlu oluyorum verdik ettik yazılarınız

içim rahatladı kuzum
yapisal mi bilemiyorum cnm. ya da genelleme yapanlar var duzenli kilo alanlar az aliyor, soneadan alanlar 20kg lara cikiyor diye. simdilik benim oglumdaki gibi. sadece 8.ci ayda 2 kg almistim.

ay çok güzel nasıl 15 kilo verdin 40 günde:) herkes daha şimdi ne ki bi şişcen bi daha veremicen dio çok moralim bozuluo
ozel hicbirsey yapmadim cnm. oglum ne zaman istese emzirdim. her turlu bakimini ben yaptim. hereeyi yedim ictim yoksa.

zayıflar çok kilo alıyor diyorlar sanırım oda etkiliyor boy uzun gittiği yere kadar az da yiyorum ama ödem bence cumartesi doktora dicem test yapsın çünkü şişim kilo olarak sadece göbek var havalar ısınsın spora başlıcam inşallah

insallah cnm. ben 168 cm boyum. oglumda da kizimda da 62kg ile gebe kaldim... 5 yas olacak kismetse aralari bakalim

Veriliyor ya normal doğum yaptım ben eve geldim 10 kilo gitmiş nasıl mutlu olmuştum hatırlıyorum.. Gerisi de süt oldu enerji oldu.. İnşallah hepimizin de öyle olur bol süt enerji olur bebeklerimiz e yarar bu kilolar bize bişey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…