Çok mantıklı cnmm , bulduğumuz örnekleri göndersek ya burdanBen altı çekmeceli olanlardan düşünüyorum çok yerle bir olmucak düşecek kadarda yüksek olmucak kenar korkulukları da yatağı 15-20 cm geçse yeter gibime geliyor çıkma alanını daha kolay bulur sıkışma düşme derdi olmaz diye normal baza büyüklüğünde olacağı için büyüdükçe sadece süslemelerini değiştiririm hep onda yatar diye düşünüyorum
+4.5 tayim canim.Günaydın canımm ya kaç kilolardasınız ben bu sabah tartıldım +5 kilodayım ve bu gün iş yerinde çoğu kişi bir anda şiştiğimi söylüyor sanırım vucudumda biraz ödem yaptı sizler kaç kilolardasınız kızlaaar :)
içim rahatladı kuzum+4.5 tayim canim.
oglumda da her ay 1 kg ile devam ettim. toplam 11 kg ile doguma girdim. 40im ciktiginda 15kg vermistim.
Annesi 40lı yaşlarında son kardeşini dünyaya getirmiş birisi olarak yazayım, geç yaşta çocuk sahibi olmak muhteşem bir şey. Hatta hep söylüyorum her kadın 40'ında mutlaka çocuk doğurmalıal benden de o kadar. ara ara boyle bir dank ediyor kafama, hayal gibi geliyor inanamıyorum hamile olduguma gercek gercek diyorum sonra:) hormonlarımız tavan, kızım konservatuvar ogrencisi, evde duyduyum her viyola sesinde böhüüüü aglıyorum. bir duygusallık bir aglamalık. instagramda kadın dogumcular bir dogum paylasımı yapmasınlar gordugum an bir daha böhüüü:)yurtdısında yasayan arkadaslarım var bu surecimi en cok onlarla paylasabildim rahat rahat ve hep soyle tepkiler aldım, seni de ferahlatsın diye yazayım:
''siz turkiyedekiler cok abartıyorsunuz gec hamile kalmayı, ne var canım gayet normal 35 sonrası anne olmak. seks hayatı 35 de bitsin mi, ne kadar aktif seks hayatı o kadar bebek''
belki zorlanacagız ama bir arastırma okudum, bulursam paylasacagım. 35 sonrası anne olanlar daha gec yaslanıyorlar ve kendilerini daha az yalnız hissediyorlarmıs 20 li yaslardaki annelere oranla.
bende senin gibi ozellerin ticari kaygısından mutevellit cok huzursuz oluyorum. gereksiz yere para harcaması bir yana gereksiz yere endise, stres. tıp fakultesindeki ve devletteki drlarda zerre ticari kaygı yok. bir sey gerekse gerek, degilse degil. acayip netler. bu sebeple 2 dr kontrolu daha mantıklı. keske hacettepe'nin uygulaması farkı olsaymıs. ne yapalım, eminim sen en detaylı sekilde arastırmıssındır.
opuyorum canım,
guzel bir gun dilerim.
benim doktorda benim gibi rahat:) 2 test sonucuna göre diğer testleri yaptırmana gerek yok dedi. detaylı da kendi yapıyor. ben riskli bişey görürsem yönlendiririm dedi. sadece çocuk kardiyalojiden randevu aldım 21. haftada bebeğin kabine bakılacak. başkada test yok bende:)Amma çok test varmış, çok korlemesine gidiyoruz biz
Valla ben oğlumda da kızımda da son iki ay full kilo aldım haftada +1 kiloyla ilerliyordum ayy çok kilo almıştım ben ya 20 kilo almıştım ortalama ikisinde de anammmiçim rahatladı kuzum
Çok tşkler cevabın için, ben sormuştum yerden yüksek olanıMontessori yatakla ilgili fikir soran bir arkadaşımız olmuş alintiliyamadim ama ben kendi yatak seruvenimi anlatayım :) bebegim ilk doğduğunda hiç yatağıma almadım emzirdim yatağına bıraktım her agladiginda kucakladim, minnos olduğu için yatakta yanımızda bir şey olur diye cok korkarım hep. İlk yatak ikeadan almıştım 60×120 ahşap içine de latex yatak almıştım. Ta ki bebiş 9 aylık olana kadar kullandım sonra geceleri sağa sola elleri ayakları carpmaya ve uyanmaya başladı. 2 yasa kadar kullanacaktık oysa kiHemen 90x190 yatağa geçtik,montessori yataklardan yerden bir karış yüksekte istediği gibi girip çıkıyor yanda düşmesin diye yüksek olmayan parmakliklari var. Ben kullanışlı buldum.
Göstermedi maalesef bacak bacak üstüne atmış bozmadı pozisyonunu karnım benim de çıktı baya belli oluyor artıkneden cinsiyet netlesmedi cnm bebişin 19 haftalik olmuş gostermedi mi yoksa... benim de karnim sertlesti karnim dik yumurta gibi oldu... bebiş de arada annecim ben burdayim der gibi tepiklemeye basladi
ay çok güzel nasıl 15 kilo verdin 40 günde:) herkes daha şimdi ne ki bi şişcen bi daha veremicen dio+4.5 tayim canim.
oglumda da her ay 1 kg ile devam ettim. toplam 11 kg ile doguma girdim. 40im ciktiginda 15kg vermistim.
gitti mi peki o kilolar:) evet tecrübeli anneler ilk hamileliklerde kilo durumu nasıl oldu. verdiniz mi kaç kilo kaldı aydınlatın bizi:)Valla ben oğlumda da kızımda da son iki ay full kilo aldım haftada +1 kiloyla ilerliyordum ayy çok kilo almıştım ben ya 20 kilo almıştım ortalama ikisinde de anammm
ben hic test yaptirmadim canim. sadece 19+5te detayli ultrasona girecegim.Kızlar bu arada afp testini yaptırdınız mi..ben panorama dna testi yaptırdığım için dr lar bana gerek yok dedi..sadece ayrıntiliya girmen yeterli dediler.
ben hızlı giriş yaptım 6 kg alarak 4 aydaValla ben oğlumda da kızımda da son iki ay full kilo aldım haftada +1 kiloyla ilerliyordum ayy çok kilo almıştım ben ya 20 kilo almıştım ortalama ikisinde de anammm
Ben de 3 kg aldım simdiye kadar, cok güzel diyor doktor. Ama kimden duysam asıl bundan sonra kilo alımı hızlanıyormus :)Kızlar selam . bende + 3 teyim doktor dikkatli olmam konusunda uyardı :)
yapisal mi bilemiyorum cnm. ya da genelleme yapanlar var duzenli kilo alanlar az aliyor, soneadan alanlar 20kg lara cikiyor diye. simdilik benim oglumdaki gibi. sadece 8.ci ayda 2 kg almistim.içim rahatladı kuzum
ozel hicbirsey yapmadim cnm. oglum ne zaman istese emzirdim. her turlu bakimini ben yaptim. hereeyi yedim ictim yoksa.ay çok güzel nasıl 15 kilo verdin 40 günde:) herkes daha şimdi ne ki bi şişcen bi daha veremicen dioçok moralim bozuluo
zayıflar çok kilo alıyor diyorlar sanırım oda etkiliyor boy uzun gittiği yere kadar az da yiyorum ama ödem bence cumartesi doktora dicem test yapsın çünkü şişim kilo olarak sadece göbek var havalar ısınsın spora başlıcam inşallahyapisal mi bilemiyorum cnm. ya da genelleme yapanlar var duzenli kilo alanlar az aliyor, soneadan alanlar 20kg lara cikiyor diye. simdilik benim oglumdaki gibi. sadece 8.ci ayda 2 kg almistim.
ozel hicbirsey yapmadim cnm. oglum ne zaman istese emzirdim. her turlu bakimini ben yaptim. hereeyi yedim ictim yoksa.
insallah cnm. ben 168 cm boyum. oglumda da kizimda da 62kg ile gebe kaldim... 5 yas olacak kismetse aralari bakalimzayıflar çok kilo alıyor diyorlar sanırım oda etkiliyor boy uzun gittiği yere kadar az da yiyorum ama ödem bence cumartesi doktora dicem test yapsın çünkü şişim kilo olarak sadece göbek var havalar ısınsın spora başlıcam inşallah
bende 62 kg hamile kaldım boyum 172insallah cnm. ben 168 cm boyum. oglumda da kizimda da 62kg ile gebe kaldim... 5 yas olacak kismetse aralari bakalim
Veriliyor ya normal doğum yaptım ben eve geldim 10 kilo gitmişben hızlı giriş yaptım 6 kg alarak 4 aydatakıntım yada kompleksim yok vericeğime de inanıyorum doktor cumartesi muhtemelen fırçalıcak sizleri gördükçe daha da mutlu oluyorum verdik ettik yazılarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?