2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inşallah inşallah amin vericez incecik olucaz

anneniz gibi olacagız biz de pineapple kardesinizi kucaklıyorum. benim ucuncu minno ile en buyuk cocugumun arası 12 yas olacak. hos oglum ile kızım arasıda sadece 13 ay, oglum da 11 yasında olacak:) her sey yolunda giderse kızım 12 yasına girdiginde karnımdaki bebiş dunyaya gelecek. kardesinizden sevgiyle bahsedisiniz cok guzel, imrenerek okudum

Benle küçük kardeşim arasında 17 yaş var annem son ana kadar doğurdu yani hiç de test mest yapmadılar bile o zamanlar.. Eskiler söylüyor da akıl almıyor evde doğurmuş hepimizi de Allaha emanet gelmişiz

Doktora görevde değişiyor demek ki ben hep eşimle gidiyorum detaylı ya da beraber girdik annem eşim ben sorun olmadı manisadaym ben

sevgili zeytinli ne de iyi etmis anneciginiz hey masallah hakikaten. kardesinize sevgiler.

ya benim oglum da uyurken korkulukla beraber iniyordu asagi ...
ben de korkulugu cikarip onune sandalyelerde bariyer yapmistim bir sure.

ya benim oglum da uyurken korkulukla beraber iniyordu asagi ...
ben de korkulugu cikarip onune sandalyelerde bariyer yapmistim bir sure.
Benim kuzenim yer yatagi yapiyor ogluna o bile yetmiyor odanin tamamininda yatiyor sabah ariyor cocugu benimki park yatakta bazen yastiginin altina bile giriyor benimki mi deli yatiyor anlamadim ben oglumu ustteki yatakta yatiramam korkulugun ustunden duser kesin yani denemeye bile gerek yok

Her çocuk farklı işte benimkiler çok güzel uyuyor şimdi yatakları korkuluksuz öyle deli yatmıyorlar ama Kız kardeşimin oğlu yaa çok komik o da aynı yer yatağı yapmış ona yatağın altına kadar girmiş annemlerdeyken

benimki artik baza yatakta yatiyor cnm. sukur alisti dusmuyor. tek sorun gece en az 2 kere kalkip beni kontrol ediyor... devamli uyku bölunuyor.

Kaç yaşında yatar bilmiyorum odasını ne zaman ayiracagim duruma göre olucak sanırım ama ben oda hazır olsun şimdiden diyorum seneye gündüzleri bumda yatar en azindan geceleri bizim odamızda yatar daha yüksek korkuluklu olanlardan mi almak gerekir o zaman düşmesin diye bunun gibi mesela ben bunuda çok beğendim

oglumdayken bu takimdan cok memnundum. ic dis zibin. alti ayakli. cok kalin gibi dusunmeyin. benim ev kuzey cephesi yazin corapsiz usunur. bu takimlardan aldirdim anneme yine. fikir olur sizlere de. uzerine gerekirse incecik yelek ya da yazlik incecik battaniyr yeterli olur diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…