Veriliyor ya normal doğum yaptım ben eve geldim 10 kilo gitmiş nasıl mutlu olmuştum hatırlıyorum.. Gerisi de süt oldu enerji oldu.. İnşallah hepimizin de öyle olur bol süt enerji olur bebeklerimiz e yarar bu kilolar bize bişey kalmaz
Annesi 40lı yaşlarında son kardeşini dünyaya getirmiş birisi olarak yazayım, geç yaşta çocuk sahibi olmak muhteşem bir şey. Hatta hep söylüyorum her kadın 40'ında mutlaka çocuk doğurmalı şimdi annemin yaşıtları torun bakarekn o oğlunun veli toplantısına koşuyordu, kendini yaşlı hissedecek lüksü olmadı hiç o yüzden :)
Kardeşime gelince tam bir tekne kazıntısı , biz büyüklerinin de desteği ile çok sevgi dolu büyüdü, hala da benim göz bebeğimdir kendisi
anneniz gibi olacagız biz de pineapple kardesinizi kucaklıyorum. benim ucuncu minno ile en buyuk cocugumun arası 12 yas olacak. hos oglum ile kızım arasıda sadece 13 ay, oglum da 11 yasında olacak:) her sey yolunda giderse kızım 12 yasına girdiginde karnımdaki bebiş dunyaya gelecek. kardesinizden sevgiyle bahsedisiniz cok guzel, imrenerek okudum
anneniz gibi olacagız biz de pineapple kardesinizi kucaklıyorum. benim ucuncu minno ile en buyuk cocugumun arası 12 yas olacak. hos oglum ile kızım arasıda sadece 13 ay, oglum da 11 yasında olacak:) her sey yolunda giderse kızım 12 yasına girdiginde karnımdaki bebiş dunyaya gelecek. kardesinizden sevgiyle bahsedisiniz cok guzel, imrenerek okudum
Benle küçük kardeşim arasında 17 yaş var annem son ana kadar doğurdu yani hiç de test mest yapmadılar bile o zamanlar.. Eskiler söylüyor da akıl almıyor evde doğurmuş hepimizi de Allaha emanet gelmişiz
Bu durum sanırım yasadigin il e gore değişiyor cnm.sen nerdesin bilmiyorum ama ben ist dayım burdaki devlet hastaneleri eşini almıyor içeriye.. Hatta şöyle ki bundan bir kaç önce gelinimizle gitmiştim ben bırak erkeği beji bile almadılar içeri...ukala oluyor çoğu dr lar..Hatta yanlarında ki sekreterler dr lardan daha üstün bisey sanıyorlar kendilerini
aaaa burda niye almıyorlar acaba doktora rica ediyordum ben öylelikle eşimi alıyordu devlette. şimdi özele gidiyorum zaten gerek kalmadı eşim yanımda olsun istiyorum hep.
Benle küçük kardeşim arasında 17 yaş var annem son ana kadar doğurdu yani hiç de test mest yapmadılar bile o zamanlar.. Eskiler söylüyor da akıl almıyor evde doğurmuş hepimizi de Allaha emanet gelmişiz
Kac yasinda yatiracaksiniz bilmiyorum ama benim oglum 2 yasinda bu yataktan duser eminim son kararim inmeye calisirken degil iner sorun yok ama uykuda donerken o korkuluktanda duser ters donup korkuluk olmayan yerdende bebekler gercekten cilgin yatiyor
Kac yasinda yatiracaksiniz bilmiyorum ama benim oglum 2 yasinda bu yataktan duser eminim son kararim inmeye calisirken degil iner sorun yok ama uykuda donerken o korkuluktanda duser ters donup korkuluk olmayan yerdende bebekler gercekten cilgin yatiyor
Benim kuzenim yer yatagi yapiyor ogluna o bile yetmiyor odanin tamamininda yatiyor sabah ariyor cocugu benimki park yatakta bazen yastiginin altina bile giriyor benimki mi deli yatiyor anlamadim ben oglumu ustteki yatakta yatiramam korkulugun ustunden duser kesin yani denemeye bile gerek yok
Benim kuzenim yer yatagi yapiyor ogluna o bile yetmiyor odanin tamamininda yatiyor sabah ariyor cocugu benimki park yatakta bazen yastiginin altina bile giriyor benimki mi deli yatiyor anlamadim ben oglumu ustteki yatakta yatiramam korkulugun ustunden duser kesin yani denemeye bile gerek yok
Her çocuk farklı işte benimkiler çok güzel uyuyor şimdi yatakları korkuluksuz öyle deli yatmıyorlar ama Kız kardeşimin oğlu yaa çok komik o da aynı yer yatağı yapmış ona yatağın altına kadar girmiş annemlerdeyken
Kaç yaşında yatar bilmiyorum odasını ne zaman ayiracagim duruma göre olucak sanırım ama ben oda hazır olsun şimdiden diyorum seneye gündüzleri bumda yatar en azindan geceleri bizim odamızda yatar daha yüksek korkuluklu olanlardan mi almak gerekir o zaman düşmesin diye bunun gibi mesela ben bunuda çok beğendim
oglumdayken bu takimdan cok memnundum. ic dis zibin. alti ayakli. cok kalin gibi dusunmeyin. benim ev kuzey cephesi yazin corapsiz usunur. bu takimlardan aldirdim anneme yine. fikir olur sizlere de. uzerine gerekirse incecik yelek ya da yazlik incecik battaniyr yeterli olur diye dusunuyorum.