bu cok guzelmis canim.Kaç yaşında yatar bilmiyorum odasını ne zaman ayiracagim duruma göre olucak sanırım ama ben oda hazır olsun şimdiden diyorum seneye gündüzleri bumda yatar en azindan geceleri bizim odamızda yatar daha yüksek korkuluklu olanlardan mi almak gerekir o zaman düşmesin diye bunun gibi mesela ben bunuda çok beğendimEki Görüntüle 2244874
Benim kilom zaten fazlaydı ondan öle diyor canım . napim alıncaksa alınacak zaten :)Ben de 3 kg aldım simdiye kadar, cok güzel diyor doktor. Ama kimden duysam asıl bundan sonra kilo alımı hızlanıyormus :)
Oglum ufakti sepet besigin kenarliklarini yikamak icin sokmustum yatirdim 15 dakka sonra ayaklari korkuluklarin arasindan cikmisti daha donemiyordu bile oglumu hayal edemiyorum ya yer yatagi yapsam dolabin icinden cikma ihtimali varHer çocuk farklı işte benimkiler çok güzel uyuyor şimdi yatakları korkuluksuz öyle deli yatmıyorlar ama Kız kardeşimin oğlu yaa çok komik o da aynı yer yatağı yapmış ona yatağın altına kadar girmiş annemlerdeyken
Canım altında toz falan birikirse diye ben de yüksek aldım bir karış zaten. Bir de evlerimiz ne kadar iyi ısınsa da kapının altından acaba soğuk gelir mi diye direk yerde olsun istemedim fazla detay ama yapimÇok tşkler cevabın için, ben sormuştum yerden yüksek olanınasip olursa sağ Salim doğarsa ilk etapta yanımdA yatıracağım , yatak odama sepet beşik koymayı düşünüyorum. 1 yaş gibi kendi odasında yatar diye düşünüyorum oraya da montessoriler kullanışlı geldi bana ama yere sıfır olanları hem görsel hem de kullanım olarak sevmedim pek. Çarşaf değişimi, temizliği vs.zor olur diye düşünüyorum azıcık yüksek olanlar daha iyi sanki
Ilki daha guzel ama onu alacaksaniz takip cikarilabilen baza korumaliklari var bir sure ondan kullanin file gibi yatakla mobilya arasina giriyor belkide bebisiniz hunharca yatmazKaç yaşında yatar bilmiyorum odasını ne zaman ayiracagim duruma göre olucak sanırım ama ben oda hazır olsun şimdiden diyorum seneye gündüzleri bumda yatar en azindan geceleri bizim odamızda yatar daha yüksek korkuluklu olanlardan mi almak gerekir o zaman düşmesin diye bunun gibi mesela ben bunuda çok beğendimEki Görüntüle 2244874
evet canım çok güzel ben baştan beri bunu istiyordum aslında kimisinde eli kolu şıkır deyince diğer modeli buldum ama daha güzel tabi düşmez hem bundanbu cok guzelmis canim.
Oglum ufakti sepet besigin kenarliklarini yikamak icin sokmustum yatirdim 15 dakka sonra ayaklari korkuluklarin arasindan cikmisti daha donemiyordu bile oglumu hayal edemiyorum ya yer yatagi yapsam dolabin icinden cikma ihtimali var
Anneler artık bebeişlere göre en uygun önlemi alırlar deneme yanılma olcak çünkü gerçekten her çocuk farklı.. Şimdi nasıl yatıyor yer yatağı kenarlarına yastıklar koyarsan belki durdurur gerçi görümcem in oğlu yastıklarınüstünde yatıyordu onu da atılıyordu yaniOglum ufakti sepet besigin kenarliklarini yikamak icin sokmustum yatirdim 15 dakka sonra ayaklari korkuluklarin arasindan cikmisti daha donemiyordu bile oglumu hayal edemiyorum ya yer yatagi yapsam dolabin icinden cikma ihtimali var
Belli olmaz tabi bebeğin durumuna göre ayarlarız yaşayarak ogreniceZ birazdaIlki daha guzel ama onu alacaksaniz takip cikarilabilen baza korumaliklari var bir sure ondan kullanin file gibi yatakla mobilya arasina giriyor belkide bebisiniz hunharca yatmaz
Park yatakAnneler artık bebeişlere göre en uygun önlemi alırlar deneme yanılma olcak çünkü gerçekten her çocuk farklı.. Şimdi nasıl yatıyor yer yatağı kenarlarına yastıklar koyarsan belki durdurur gerçi görümcem in oğlu yastıklarınüstünde yatıyordu onu da atılıyordu yani
Ayni ben eve geldim sezeryan sonra 1. Haftada sadece 1 kilo fazlaydim hamile kalmamdan sonra noldu sutum yoktu kompostolar bulgur pilavlari malt icecekler akiliniza gelen her seyi denedim 8 9 kilo aldim sutum oldu mu hayir sut olacaksa ac kalsanda oluyor olmuyorsa istersen dunyayi yeKızlar Bengü bile 4 buçuk kilo almış ki onlar kesin diyetisyen takibindedir. Bu arada 18 haftalıkmış. Benimle aynıSize tavsiyem hamilelikte yemeniz loğusalıkta yememenizdir. Ben oğlumda 14 kilo aldım. Sezaryenli halimle bile 10 günde 9 kilo gitmişti. Sütüm azdı ve gelsin diye yedim. İlk bebek tecrübesizliği işte. Üstüne 5 kilo aldım. Sonra aklım başıma geldi hafif bir diyet ve emzirme ile 13 kilo verdim hamile kaldığım kilonun 3 kilo altına düştüm. Velhasıl hamileyken kısıtlamayın ,logusalığa dikkat sevgiler , saygılar hamişler❤
Canım 5. Ayımıza girecgz inşallah ben 7 kilo vermstm sadece 2sini geri almışım. Karnım büyüyor ama kilo yok. Korkmamza gerek yok dikkatli olursak inşallah çok kilo almdn tamamlrz diyetsynm 8 10 kilo arası almlsn fazlası olmaz demsti sağlıklı olmk adına. Inşallah sen de çok almzsn sonuçta kilo almak bebek için çok iyi bisey degl sağlıklı ve dengeli beslenmek önemli.Ben-4 tüm şuan -3 kilodayim benim gibi önce kilo verenler sonra çok fazla alıyormuş herkes öyle diyor korkmaya başladım bende 20 kilo alırsam diye
İnşallah fazla almayiz canım yaz günü fazla kiloda yorar bizi ben başlangıç Kiloma gelmedim daha 4 kilo vermiştim bu ay bı kilo almışım ama bebeğimin gelişimi tam yerinde şükür dediğin gibi onun sağlıklı olması bizim kilomuzla alakalı değil deekkiCanım 5. Ayımıza girecgz inşallah ben 7 kilo vermstm sadece 2sini geri almışım. Karnım büyüyor ama kilo yok. Korkmamza gerek yok dikkatli olursak inşallah çok kilo almdn tamamlrz diyetsynm 8 10 kilo arası almlsn fazlası olmaz demsti sağlıklı olmk adına. Inşallah sen de çok almzsn sonuçta kilo almak bebek için çok iyi bisey degl sağlıklı ve dengeli beslenmek önemli.
Canım ben susuzlktn ve bulantidan 2 kere hastnye yattım ama doktor bebek çok sağlıklı o bir şekilde sıvısını gıdasını alır korkma demsti şimdi zorlyrm su içmek için dogal meyve suyu ayran içiyrm. Hala bulantim geçmedi ama k.muyorum şükür artik. Yaza gelmek olayıni gözümde çok buyutmstm ama o güne gelelm bulantim olmasn da geçer diye avutyrm kendimiİnşallah fazla almayiz canım yaz günü fazla kiloda yorar bizi ben başlangıç Kiloma gelmedim daha 4 kilo vermiştim bu ay bı kilo almışım ama bebeğimin gelişimi tam yerinde şükür dediğin gibi onun sağlıklı olması bizim kilomuzla alakalı değil deekki
dikkat etmek gerekiyor gercekten hemen kilo aliyor vucut bende 19. haftamdayim 3.5 kilo aldim gobegim sertlesti taş gibi oldu sanki tartiya cikmaya korkuyorum artik sanki hergun daha da sisiyorum gibi geliyor12. Haftaya kadar 2.5 kilo almistim hee iyi gidiyo demistim diyetisyende normal demisti ama son 3 haftada 1.5 kiloya yakin almisim. 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum ama aksine 2 gundur karnim daha cok buyudu sanki.
Park yatakyastik falan durdurmaz otelde kaldik bebek yatagi yoktu normal yatakta yattik bir tarafi duvar bir tarafta ben varim ayakucuma da yorgan katladim yerde valiz koydum ne olur olmaz diye ayakucumdan valizin ustune dustu buyuycek insallah daha akilli yatar
ben de o aşamadayım bulantı var şükür çıkmıyor sevindim canım senin de bitmesine gözün aydınCanım ben susuzlktn ve bulantidan 2 kere hastnye yattım ama doktor bebek çok sağlıklı o bir şekilde sıvısını gıdasını alır korkma demsti şimdi zorlyrm su içmek için dogal meyve suyu ayran içiyrm. Hala bulantim geçmedi ama k.muyorum şükür artik. Yaza gelmek olayıni gözümde çok buyutmstm ama o güne gelelm bulantim olmasn da geçer diye avutyrm kendimi
İnsan o çaresizlikle bi umut deyip ne derlerse yiyorBen süt olması için sadece su içilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bebekle uğraşırken zaten kilo veriliyor ve emziriyorsan cok fazla kalori yaktiriyor. Ben 16 kilo almıştım dogumdan 5 6 ay sonra hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına düştüm. Cok fazla takilmamak lazim kiloya bence tabi ki doktorlarimiz en iyi yonlendirmeleri yapiyorlar.
Bulantı çok zor cnmm inşallah bı an önce geçer benimde iki haftadır geçti arada nadir oluyor yazı da geçiririz ya hayirlisyla tek sorun sıcak olsun :)Canım ben susuzlktn ve bulantidan 2 kere hastnye yattım ama doktor bebek çok sağlıklı o bir şekilde sıvısını gıdasını alır korkma demsti şimdi zorlyrm su içmek için dogal meyve suyu ayran içiyrm. Hala bulantim geçmedi ama k.muyorum şükür artik. Yaza gelmek olayıni gözümde çok buyutmstm ama o güne gelelm bulantim olmasn da geçer diye avutyrm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?