2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
buda benim listem (2.bebeğimiz)
yeni doğan bebek bezi
ıslak mendil
yeni doğan takım
abisinin bebeklik kıyafetlerini yıkadım. 2 hurç çıktı. inşallah pembe pembe kıyafetleride alırım kızıma

Yakın erkek tarafında 4 küçük çocuk var, ben de çoğu şeyi satın almam gibi görünüyor.
Kocam listeleri okuken "koyde 12 cocuk yapanlar ne yapiyor acaba?" Demisti

Kızlar ta 8.haftada kanamam olduğundan beri proluton iğne vuruluyorum haftada bir. Elimdekiler bu hafta bitiyor. Eşim heryeri arıyor ama yok hiçbiyerde. Bu iğneyi kullanan var mı aranızda? Nerden bulabilirim

4lü test sonucuna göre bakacaklar down sendromumu genetik bi hastalık mı yoksa geçici mi diye tedavisi yok anne karnında doğar doğmaz sünnet önerdi
Geçmiş olsun canım inşallah 4lü testin güzel çıkar

Ben ilk gebeliğimde 56 ile hamile kaldım ve 52 ye kadar düştüm, 78 ile de doğum yaptım çok kötüydü. Bunda ise 65 ile hamile kaldım 63e düştüm şimdi 64 inşallah hiçbirimiz bu denli şişmeyiz
İnşallah canım ya ilk gebeliğin de kaçıncı ayda kilo almaya başlamıştın

Valla ben oğlumda da kızımda da son iki ay full kilo aldım haftada +1 kiloyla ilerliyordum ayy çok kilo almıştım ben ya 20 kilo almıştım ortalama ikisinde de anammm
Bende oğlumda 46 ile hamile kaldım 67 ile doguma gitmistim..ama çok çabuk vermiştim kiloları.4 ayda eski kilomdaydim üstelik hicde yediklerine dikkat etmeden

Kızlar kilo alanlar var henüz almayanlar var umarım hepimiz sağlıklı iyi kilolarla bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bu arada Doğumun kolay olmasıyla az kilo almanın ya da ödem olmamasının bir ilgisi var mı merak ediyorum. Bilginiz var mı

Kızlar kilo alanlar var henüz almayanlar var umarım hepimiz sağlıklı iyi kilolarla bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bu arada Doğumun kolay olmasıyla az kilo almanın ya da ödem olmamasının bir ilgisi var mı merak ediyorum. Bilginiz var mı

+4.5 tayim canim.
oglumda da her ay 1 kg ile devam ettim. toplam 11 kg ile doguma girdim. 40im ciktiginda 15kg vermistim.
İnşallah canım senin gibi olur ya çokta abartmıyorum yemek işini ama alıyor vücudum doktor her ay bir kilonun normal olduğunu söyledi ama ben şuan böyleyse ilerki aylarda daha çok kilo almaktan korkuyorum.

İnsan o çaresizlikle bi umut deyip ne derlerse yiyor sakin kalmak çok zordu umarim bu loğusalık güzel geçer
Benim ilk 5 gün sütüm gelmemişti normal doğum yapmama rağmen ve tam bir kaos annem kayınvalidem sütün geldi mi diye çok sormuslardi değişik bir psikoloji ama eşim sağolsun çok destek oldu sonunda da sütüm gelmişti günde en az 3 litre su içiyordum

İnsan o çaresizlikle bi umut deyip ne derlerse yiyor sakin kalmak çok zordu umarim bu loğusalık güzel geçer
Aynen herkes soruyor emiyor mu sakin mama verme emzir emzir gelir diyenlerin agzina kurekle vurmak geliyordu icimden mamayla buyudu masallah bor seyide eksik degil insallah daha rahat olcam sanki sutum vardida ben sagip ciceklere doktum. Umarim bu bebisimde bol sutum olur

Sakın mama verme nasıl bir şey ya hiç anlamıyorum, ben de çok duydum bu cümleleri, her anne bebeği için en güzel anne bence. Loğusalık da ayrı serüven inşallah tüm annelerin güzel güzel sütleri olur..

İnşallah canım senin gibi olur ya çokta abartmıyorum yemek işini ama alıyor vücudum doktor her ay bir kilonun normal olduğunu söyledi ama ben şuan böyleyse ilerki aylarda daha çok kilo almaktan korkuyorum.
insallah canim. insallah ben de yine oyle olurum. benim dr da ayda 1 kg cok normal dedi.
aman mama verme de cocugun sekeri dusup sarilik olsun da hastanede yatsin... herkes cok biliyor agzi olan konusuyor iste.

insallah canim. insallah ben de yine oyle olurum. benim dr da ayda 1 kg cok normal dedi.

aman mama verme de cocugun sekeri dusup sarilik olsun da hastanede yatsin... herkes cok biliyor agzi olan konusuyor iste.
Sadece sarilik degil seker dusmesi cok ciddi problemlere sebep oluyor olume kadar goturuyor annenin sutu varsa bebegini emzirmez mi ama olmayinca olmuyor ben hep desteklemek zorunda kaldim bir mama bir meme gittik kizimda ins bol sutum olur ins hepimizin bol sutu olur

Ben sezeryan sonrası normal doğum istedigimden doktora dogumu kolaylastirmak için ne yapabilirim diye sordum çok kilo alma bir de bol yürüyüş yap dedi canım

8 nisan için ayrıntılı ultrason için randevumuzu aldık izmirde 450 tl ye yapılacak tek bebek için ins herşey yolunda ve güzeldir afp testinide yaptirdik sizler ne durumdasınız arkadaslad
Afp yi ben de yaptırdım ikiliyi yaptırmadım ama bu önemli bunu yaptıralım diyince doktor tamam dedim. Detaylı için randevu almadım henüz, sen nerde yaptıracaksın canım izmirdeydin sanki öyle kalmış aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…