Evet onların bizi düşünmesi gerekirken bizi daha çok strese sokuyorlar, ilerde kesinlikle böyle yapmıcağım çevremdeki gebelere :))Onlardan bende de var canım. Süt içemiyorum şunu bunu yiyemiyorum demeyegör şunu yedim kızım çok zeki oldu bunu yaptım oğlum prens oldu onu yedim uyuyan bebek oldu diyerekten insanı suçlu psikolojisine sokuyorlar. Takmamak lazım işte aman bazen de diyorum bizim hormonlar coştu onlar bizi takmasın diye lafımı da söylüyorum napAlım çatlayalım mi bulaşmasınlar değil mi ama :))
Ben sezeryan sonrası normal doğum istedigimden doktora dogumu kolaylastirmak için ne yapabilirim diye sordum çok kilo alma bir de bol yürüyüş yap dedi canım
4 den sonra başladım ve sanırım 7 8 arası aşırı şişmiştim ama çalışıyordum masa başı hamur işi çok tüketmiştim şimdi çok daha dikkatliyim gereksiz şeyleri neredeyse tüketmiyorumİnşallah canım ya ilk gebeliğin de kaçıncı ayda kilo almaya başlamıştın
Günaydın bursanın neresindensiniz?gunaydınlar cumleten.
acayip yagmurlu ve gri bursa'dan.
calısan arkadaslarıma iyi mesailer, evdekilere sevgilerimi yolluyorum.
Günaydın bursanın neresindensiniz?
Valla böyle konuşanları duymamak lazım ama elde olmuyor malesef. Benimde ilk bebeğinde sütüm çok yoktu çünkü göğüs ucu olmadıgından ve 18 günlükken işime geri dönmem dolayısıyla emememişti fakat şükürki 10 ay sağdım neredeyse 1 yaşına kadar biberonla da olsa sütümü içmiş oldu. Şimdi ise hamile oldugumu öğrendiğimde işi gücü bıraktım doğum sonrası 2 3 sene de dönmeyi düşünmüyorum keşkelerim çok Allah nasip ederse bu bebemi süte boğacağım:)Benim ilk 5 gün sütüm gelmemişti normal doğum yapmama rağmen ve tam bir kaos annem kayınvalidem sütün geldi mi diye çok sormuslardi değişik bir psikoloji ama eşim sağolsun çok destek oldu sonunda da sütüm gelmiştigünde en az 3 litre su içiyordum
Demirci :) 3 ay öncesine kadar ihsaniyede çalışıyordum bankalar caddesiev ihsaniye,
iş yeri dosab.
siz?
Demirci :) 3 ay öncesine kadar ihsaniyede çalışıyordum bankalar caddesi
Bende 4 den sonra başlamış olcam zaten 5 aylık olcaz artık eksideyim daha ben gereksiz şeyler yiyemiyorum zaten uzun zamandır mide rahatsızlıklarından dolayı öyle çokta istahim açılmadı hala ama canım yemek istedikce yemeye çalışıyorum istahim açılırsa kismam heralde tabi sağlıklı bı şekilde4 den sonra başladım ve sanırım 7 8 arası aşırı şişmiştim ama çalışıyordum masa başı hamur işi çok tüketmiştim şimdi çok daha dikkatliyim gereksiz şeyleri neredeyse tüketmiyorum
belki korkulukları biraz daha yüksek yapılabilir. bir de korkuluk olmayan yerler için takılıp çıkarılabilen korkuluklar yapılıyor. bebek kendi inip çıkabilecek kadar olunca tamamen çıkarılıyor. on lKac yasinda yatiracaksiniz bilmiyorum ama benim oglum 2 yasinda bu yataktan duser eminim son kararim inmeye calisirken degil iner sorun yok ama uykuda donerken o korkuluktanda duser ters donup korkuluk olmayan yerdende bebekler gercekten cilgin yatiyor
ben 52 ile hamile kaldım. 14 kilo aldım. sezeryan oldum. 1 hafta sonra ancak 6 kilo vermiştim. çok moralim bozulmuştu çünkü ben sanıyordum ki çok kilo vericemAyni ben eve geldim sezeryan sonra 1. Haftada sadece 1 kilo fazlaydim hamile kalmamdan sonra noldu sutum yoktu kompostolar bulgur pilavlari malt icecekler akiliniza gelen her seyi denedim 8 9 kilo aldim sutum oldu mu hayir sut olacaksa ac kalsanda oluyor olmuyorsa istersen dunyayi ye
4lü test sonucuna göre bakacaklar down sendromumu genetik bi hastalık mı yoksa geçici mi diye tedavisi yok anne karnındadoğar doğmaz sünnet önerdi
bence içiniz rahat olsun erkeklerin %50 sinde down sendromu ya da sıkıntılı bir genetik hastalık olmadığına göre sizinki de çok büyük ihtimal geçicidir :)Erkek bebeklerin %50 sinde görülüyomuş erkek olması avantajmış
Merhaba bilgevisne, 6 yıl olacak 2 doğum arası. Doktorumu ssvd yaptıran bir doktor seçtim. Yapıp yapamayacağım gebeliğin sonunda belli olur tabiki ancak şuan engel bir durum olmadığını konuştuk doktorumla. Kendi eşini ssvd yaptırmış bir doktor kendisi aynı zamanda. Siz de dusunuyor musunuz ssvd?merhaba twicee, ilk gebeliginiz ile bu gebeliginiz arası ne kadar onu merak ettim. ssvd ile alakalı dr'unuzun tepkisini bir de. musait oldugunuzda yazarsanız memnun olurum.
evlilik bana 10 kilo getirdi, hiç veremedim. 18 kilo nasıl verilir anlam veremiyorum ama emzirme dönemi avantajı sanırım:)Ehehe ben oğlumda 18 kg aldım. 2 ayda vermiştim ama sonrA emzirirken ve sonrasında tatlıya dadanıp geri aldım. Benimki bebekten değil pisboğazlıktan oldu hep :)))
bilmem mi cnm. benim seker 38e iniyor. feci bir durum.Sadece sarilik degil seker dusmesi cok ciddi problemlere sebep oluyor olume kadar goturuyor annenin sutu varsa bebegini emzirmez mi ama olmayinca olmuyor ben hep desteklemek zorunda kaldim bir mama bir meme gittik kizimda ins bol sutum olur ins hepimizin bol sutu olur
benim dr ssvd yi desteklemiyor cnm. etik bulmuyrm o yuzden yine sezeryan dedi bana.Ben sezeryan sonrası normal doğum istedigimden doktora dogumu kolaylastirmak için ne yapabilirim diye sordum çok kilo alma bir de bol yürüyüş yap dedi canım
Selam bende izmirdeyim benim de ilk doğumla arasında 9 yıl var bende ssvd düşünüyorum ata sağlıktaki doktordan bahsediyorsun sanırım ben henüz gidip tanışamadım kendisiyle ancak 40 haftanın dolması tam kurban bayramina denk geliyor o yuzden de biraz korkuyorum doktor ve hastane hakkında görüşlerin nasıl memnunmusunMerhaba bilgevisne, 6 yıl olacak 2 doğum arası. Doktorumu ssvd yaptıran bir doktor seçtim. Yapıp yapamayacağım gebeliğin sonunda belli olur tabiki ancak şuan engel bir durum olmadığını konuştuk doktorumla. Kendi eşini ssvd yaptırmış bir doktor kendisi aynı zamanda. Siz de dusunuyor musunuz ssvd?
gozun aydin cnm. hosgelmis prenses. kistinde ins erir gider.Gunydınn kızlarr
Dun kontrol vardı
İyi geçti sukur
Kızmıs netleşti:)
Cok inat etti tabi yine ama sonunda görduk:)
17.00 de girdik,17.45 de çıktık.
Detaylı anlattı.
1-2 puruz var ama kafaya takılck seyler değil dedi
2li testte değerin 1 i dusuk cıkmıs,
4lu test bakalım içimiz rahat olsun dedi.Kan verdim 4lu icin
haftaya cıkcak onun sonucu ,hayırlısı.
Bide malum benim kistlerım meşhurdur,keseye yakın yerde kist olusmus.
Dr hic problem değil,kuzenımde bile vardı.
Her hamilelik de olan seyler dedi.İns erir gider.Onun disinda hersey güzel sukur.
Kiloyu sorun etme canım ilkinde 18 kilo aldım 20 kilo verdim bebekler ve anneler sağlıklı olsun da kilo alınır verilir bu hamilelikte de hamur işi ve tatlı pek yiyemiyorum yani biraz öğrenir gibi ama meyve çok yiyorum dört kilo civarı da aldım sanirimgitti mi peki o kilolar:) evet tecrübeli anneler ilk hamileliklerde kilo durumu nasıl oldu. verdiniz mi kaç kilo kaldı aydınlatın bizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?