- 29 Ocak 2019
- 323
- 1.577
- 63
Merhaba bilgevisne, 6 yıl olacak 2 doğum arası. Doktorumu ssvd yaptıran bir doktor seçtim. Yapıp yapamayacağım gebeliğin sonunda belli olur tabiki ancak şuan engel bir durum olmadığını konuştuk doktorumla. Kendi eşini ssvd yaptırmış bir doktor kendisi aynı zamanda. Siz de dusunuyor musunuz ssvd?
Çok şükür iyi çıktııı sonuçlarımızAydından Günaydın :) sanırım bugün her yer gri ve yağmurlu. burası da öyle
belki korkulukları biraz daha yüksek yapılabilir. bir de korkuluk olmayan yerler için takılıp çıkarılabilen korkuluklar yapılıyor. bebek kendi inip çıkabilecek kadar olunca tamamen çıkarılıyor. on l
ben 52 ile hamile kaldım. 14 kilo aldım. sezeryan oldum. 1 hafta sonra ancak 6 kilo vermiştim. çok moralim bozulmuştu çünkü ben sanıyordum ki çok kilo vericemsonra da tekrar 52 ye düştüm ama ne zaman hatırlamıyorum çünkü oluruna bıraktım. şimdi 56 kilo ile başladım.
bence içiniz rahat olsun erkeklerin %50 sinde down sendromu ya da sıkıntılı bir genetik hastalık olmadığına göre sizinki de çok büyük ihtimal geçicidir :)
Aminn cnm saolsınngozun aydin cnm. hosgelmis prenses. kistinde ins erir gider.
ben wc ye gidebildigime sukrediyordum. hele banyo yapmak buyuk lukstu...bu arada arkadaslar ilk gebeligimde 30 kilo almıstım. ustune ogluma gebe kaldım kızım 3 aylık bebek iken; onda da 15 kilo aldım. oglum iki yasına geldiginde ise geri dondum, aldıgım kiloların hepsini vermistim.
malesef bircogumuza dayatılan anne modeli 6/8 kilo alan, gayet fit bakımlı spor yapan manken gibi 36 beden genc anneler. reklamlar sosyal medya vs. vs... ama bir sey diyeyim mi; yok boyle bir sey!
hem muhtesem anne olmak, emzirmek, spor yapmak, bebekle ilgilenmek, kendine bakmak, fonlu sacla gezmek, 3 cesit yemek pisirmek, bir de ise gitmek filan, mumkun mu yahu! uzerimi degistirebildigimde sukrettigim gunler oluyordu lohusayken.
Aynen arkadaşım oğlumda aynısını yaşadım.mama vermek aklımdaydı sarılık olmasın diye hemşire bebek ağlamıyor uyuyor sa bilki karnı doyuyordur mama vermene gerek yok demisti.oyle olunca bende vermedim cocuk bi kaç gün sonra sarılık oldu hastanede yattı.. herkez boş konuşmayı çok seviyor..kimseyi dinlemedim valla oğlumu büyütürken ne biliyorsam kendim yaptım.masallah turp gibi gelişimi de gayet iyi hep önden gitti..bir kere hastaneye gitmedik şimdiye kadarinsallah canim. insallah ben de yine oyle olurum. benim dr da ayda 1 kg cok normal dedi.
aman mama verme de cocugun sekeri dusup sarilik olsun da hastanede yatsin... herkes cok biliyor agzi olan konusuyor iste.
Açık renkli pembe olan akıntı korkutmasın inşallah bir problem yoktur Dua et bol bol senin elinden gelen tek şey bu ben de daha önce düşük dış gebelik ikisini de yaşadım düşükten direkt kırmızı yoğun kanamam olmuştu ama bazı arkadaşlar kanaması olduğu halde düşük yaşamadılar sağlıkla devam etti gebelik leri ki 12 haftadan sonra düşük riski çok azalıyor doktora görün mutlaka belki ilaç falan verir en azından için rahatlar güzel haberler yazarsın inşallah canım korkutma kendiniMerhaba Arkadaşlar,
bende gizli takipçilerdenim. 17 haftalık hamileyim.
1 düşük 1 sağlıklı erkek çocuk tekrar 1 düşük ve bu 4. hamileliğim...
iki düşüğüm olduğu için yazmaya korkar oldum artık.
bu hamileliğim iyi gidiyor derken pazartesi akşamı peçeteye pembe kan geldi ve herşey karardı gözümde. dün korkuyla DR a gittim fkt DR salı günleri çalışmıyormuş. yanındaki yardımcı bayan kalp atışına bakalım bari dedi. ve kalp atışını duyduk. dün ve bugün akıntı vb. bişey yok ama içim hiç rahat değil. bu haftalarda başına böyle şeyler gelen oldumu? bana cevap verirseniz çok sevinirim.
Konuyu en başlarda takip edebiliyordum ama şimdi o kadar hızlı sayfalar geçiyor ki, sayfaları 3 er beşer atlayarak okuyorum. bu nedenle cevap verirseniz sevinirim.
seni işten çıkaramazlar, güzel dille uyar:) yoksa dava açıp doğuma kadar maaş ve sigorta primi, ve devletten alcağın doğum parasını talep edersin. kendileri bilir:)sanırım işten çıkarılıyorumüzülsem mi sevinsem mi bilemedim tazminatı çakıcam hamile birini çıkardığı için
Açık renkli pembe olan akıntı korkutmasın inşallah bir problem yoktur Dua et bol bol senin elinden gelen tek şey bu ben de daha önce düşük dış gebelik ikisini de yaşadım düşükten direkt kırmızı yoğun kanamam olmuştu ama bazı arkadaşlar kanaması olduğu halde düşük yaşamadılar sağlıkla devam etti gebelik leri ki 12 haftadan sonra düşük riski çok azalıyor doktora görün mutlaka belki ilaç falan verir en azından için rahatlar güzel haberler yazarsın inşallah canım korkutma kendini
nasıl yapıcam bana akıl verin ya delirdim iki yiğeni gelmiş onlar başlıyormuşseni işten çıkaramazlar, güzel dille uyar:) yoksa dava açıp doğuma kadar maaş ve sigorta primi, ve devletten alcağın doğum parasını talep edersin. kendileri bilir:)
İnşallah gerek kalmaz zaten ilaca falan devam etmediyse bişey yoktur inşallah eğer çalışmıyorsan dinlen evde bi süre bence yat sırt üstü.. Rica ederim dua ile Allah tüm anne adaylarına evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim desteğiniz yardımınız için.
İşin ilginci ben de ilaç verirler diye bekliyordum fkt yardımıcı bayan dediki 12. haftadan sonra progestan fln vermiyormuş dr. bekliyormuş böyle durumlarda. bende çok şaşırdım.
gecmis olsun canim neden cikaracaklar ki??sanırım işten çıkarılıyorumüzülsem mi sevinsem mi bilemedim tazminatı çakıcam hamile birini çıkardığı için
Canım sağlıkla alırsın inşallah bebeğin içini sıkma sıkıntılı bir durum yoktur ama içini rahatlatmak için başka bir hekime gözük bu gün imkanın varsa.Merhaba Arkadaşlar,
bende gizli takipçilerdenim. 17 haftalık hamileyim.
1 düşük 1 sağlıklı erkek çocuk tekrar 1 düşük ve bu 4. hamileliğim...
iki düşüğüm olduğu için yazmaya korkar oldum artık.
bu hamileliğim iyi gidiyor derken pazartesi akşamı peçeteye pembe kan geldi ve herşey karardı gözümde. dün korkuyla DR a gittim fkt DR salı günleri çalışmıyormuş. yanındaki yardımcı bayan kalp atışına bakalım bari dedi. ve kalp atışını duyduk. dün ve bugün akıntı vb. bişey yok ama içim hiç rahat değil. bu haftalarda başına böyle şeyler gelen oldumu? bana cevap verirseniz çok sevinirim.
Konuyu en başlarda takip edebiliyordum ama şimdi o kadar hızlı sayfalar geçiyor ki, sayfaları 3 er beşer atlayarak okuyorum. bu nedenle cevap verirseniz sevinirim.
Hamile olduğun için mi çıkarılıyorsun ya haksızlık busanırım işten çıkarılıyorumüzülsem mi sevinsem mi bilemedim tazminatı çakıcam hamile birini çıkardığı için
Ozel.sektorun cilvesi iki yigeni ise baslicakmis ben fazlalik.oluyorum daha soylenmedi ama.oyle.olcak kurallar hukuk bilenlere yasayanlar nedir.prosedur yardimci.olursanizgecmis olsun canim neden cikaracaklar ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?