2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sanırım işten çıkarılıyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim tazminatı çakıcam hamile birini çıkardığı için
yok canım hamile kadını işten çıkaramazlar dava açarsan işe dönüş alırsın maaşını alır iznine çıkar sgk ödemeni yapar öyle şey olur mu

yok canım hamile kadını işten çıkaramazlar dava açarsan işe dönüş alırsın maaşını alır iznine çıkar sgk ödemeni yapar öyle şey olur mu
Valla gorucez ama gidisat o yonde prosedür nedir bilen varsa ben de bilgileniyim yolumu cizim

Çalışıyorum cnm. amin.

Valla gorucez ama gidisat o yonde prosedür nedir bilen varsa ben de bilgileniyim yolumu cizim
sana çıkış için imzalatacakaları kağıttan bir nüsha iste. orda işe giriş ve çıkış tarihi yazması gerekiyor. sonra doktordan kaç haftalık hamile olduğuna dair bir rapor ile işçi mahkemesine başvurursun.

Yeni başladık tavsiye üzerine buldum bu doktoru. Daha önce iki doktorla görüştüm beni yarı yolda bırakacaklarını hissettiğim için onlarla devam etmiyorum. Şimdilik hem hastaneden hem doktorumdan memnunum canım. Sen hangi doktora gidiyorsun?

İhtar cekecek muhtemelen elden teblig

bilmem mi cnm. benim seker 38e iniyor. feci bir durum.
sut olur ins ama olmasa da bebeklerine yine en iyi anneler bakar, yine en iyisini anneleri bilir
benim dr ssvd yi desteklemiyor cnm. etik bulmuyrm o yuzden yine sezeryan dedi bana.
Her doktor desteklemiyor zaten canım tercih meselesi. Yurtdışında yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir ancak benim öğrendiğim orda sezeryan da olsa hep önce normal doğum denendiği

İlk hamileliğimde 16 kilo aldım, hastaneden eve geldiğimde sadece 5 kilo gitmişti, ilk ayın sonunda 10 kiloyu vermiştim. Son kalan o 6 kiloyu veremeyince diyetisyene başladım 8-9 kilo daha vererek hamile kaldığım kilodan daha da düşük bir kiloya düştüm.
Aldığım kiloyu veremeyeceğim gibi bir takıntım yok. Kilolar veriliyor ama çabayla oluyor, hamileyken 30 kilo alıp veren kişiler biliyorum.
Diğer taraftan bakınca da hamileyken 12-13 kilo almak yeterli, diğer kilolar annenin beline yük, ayağına yük, karaciğerine yük. Anneye ve ayrıca da bebeğe zarar. Bizim yediğimiz yiyecekler dolaylı olarak bebeğin dnasına etki ediyor. (dna metilasyonu)
Ama bende çok ana şeyler dışında beslenmeme dikkat edemedim, çünkü bu sefer 16 haftaya kadar hep kustum, o an ne yiyebiliyorsam onu yedim ki genelde hamur işi oldu. Hatta normalde bisküvi yemem, bisküviyle durduğum öğünler oldu. İlk haftalarda beslenmeye dikkat etmek birçoğumuz için pek mümkün olmasa da bu haftalardan sonra dikkat etmek daha kolay olacaktır.
Neyse işin özeti kiloları vermek çok da zor değil, veremezsin diyenlere 'he he' deyip geçin,üstünde durmayın, kafaya takmayın ama diğer taraftan da çaktırmadan kilolarımıza dikkat edelim

Öncelikle geçmiş olsun ins yolunda gider herşey bn 18. Haftadayım pruloton iğne yapiliyordum iğneyi bulamayınca doktorum progestona devam et dedi bulana kadar bnm kanamam fln olmadi çok şükür tedbir amacli kullandırıyor daha önce bnmde düşük hikayem olduğundan sanırım

Efelihayat

ihbarınıda kıdemini de alıp, dogru iskur'a issizlik maaşı icin. ardından bir ay icinde iş mahkemesine dava acacaksın. ise geri iade davası.

sureci bu sekilde devam ettirecegini isverinine soyleyip anlasma yoluna gitmeyi dene bence oncelikle. belki geri adım atarlar.

hayırlısı olsun, vardır bir hayır bunda da. bende henuz soylemedim isverinime. sıkıntılı bir surec.

Ozel.sektorun cilvesi iki yigeni ise baslicakmis ben fazlalik.oluyorum daha soylenmedi ama.oyle.olcak kurallar hukuk bilenlere yasayanlar nedir.prosedur yardimci.olursaniz

Prosedürü bilemiyorum ama kar zarar hesabı da yapın bence böyle bir durumda, ihbarsız çıkışlarda 8 maaşa kadar tazminat alınabiliyor, sonra bir de işsizlik maaşı alabiliyorsunuz tazminatlı çıkmak mı sizin avantajınıza yoksa diğer türlü işe dönmek için dava açmak vs. gibi alternatifler mi avantajınıza. Bu konuları bir bilene sorup hangisi lehinize olur öğrenin.
Bir de bu süreçte neye imza atmanızı isterseler okumadan imza atmayın.

benim diyetisyen arkadaşım iki hamileliğinde de 22 kilo aldım dedim. şimdi çıtı pıtı bişi tabi diyetisyen olmasının avantajı. ama şimdiki aklım olsa almazdım bebeklerim için dedi. bende ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım. bakalım şimdi +2 deyim nolcaz.

İhtar çekecekler cunku onlarda hukukcu baya cekismeli.olcak islerin azligi nedeniyle sebep o olcak elden.alcam.teblig

canım nereye düştün sen:) noterde işler azalıyor mu ya:) ne zaman gitsem hep kalabalık oluyor. hakkında hayırlısı. bir sgk yı ara bilgi al bakalım.
İsin kılıfı budur canim gördüğüm luzum.uzerine.islerin.azligi.nedeniyle personel.coklugu nedeniyel ihtar cekerken cekilen ben oldum zhahahaha saka gibi hayırlısı

İsin kılıfı budur canim gördüğüm luzum.uzerine.islerin.azligi.nedeniyle personel.coklugu nedeniyel ihtar cekerken cekilen ben oldum zhahahaha saka gibi hayırlısı

saka gibi olmus hakikaten alesta. bebekten sonra calısmayı dusunuyor muydun? sayet dusunmuyorsan kıdem + ihbar + issizlik maası(600 gun prim sartı var son uc yılda) hemen hemen dogum izni isgorememezlik parasıyla aynı denk geliyorsa, bilemedim... ama dogumdan sonra calısmayı dusunuyorsan eger muhakkak ac ise geri alım davası.

Doğum sonrası dusunmuyordum.iki ay muhabbeti vardi hemen.gel basla ddediler muhtemelen.baslamam.ama bilmiyorum.hangisi aci.cevirse onu yapmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…