- 21 Ağustos 2015
- 32.169
- 97.661
- 798
- 38
O nasil is yasanırım işten çıkarılıyorumüzülsem mi sevinsem mi bilemedim tazminatı çakıcam hamile birini çıkardığı için
Geriye dönüp bakamadım. Hamilesin diye mi çıkartıcaklarİsin kılıfı budur canim gördüğüm luzum.uzerine.islerin.azligi.nedeniyle personel.coklugu nedeniyel ihtar cekerken cekilen ben oldum zhahahaha saka gibi hayırlısı
Yani.oda bir sebep ama iki.yigenim geldi ise baslicak dedi kisaca bana yollar gorundu hamileligim sebep adamlar dogum.sonrası iki ay icinde gel.dediler sacma bir sistem ama.görünecek sebep is azligi eleman coklugu vb vbGeriye dönüp bakamadım. Hamilesin diye mi çıkartıcaklar
Vala memlekette herşey zorYani.oda bir sebep ama iki.yigenim geldi ise baslicak dedi kisaca bana yollar gorundu hamileligim sebep adamlar dogum.sonrası iki ay icinde gel.dediler sacma bir sistem ama.görünecek sebep is azligi eleman coklugu vb vb
Hayirlisi sagol canim bakicaz dogumdan.sonra ikinci ay bitimi.ne demek.yaVala memlekette herşey zor
Doğumdan 1 hafta sonra işe geri dönen bi tanıdığım vardı ağlaya ağlaya gitmişti. Gitmese iş bulmak zor geçim derdi vs.
Allah yardımcın olsun senin hayrına gelişir inşallah olaylar
Ben dokuz eylül de erkan çağlayana gidiyorum şimdilik ama doğumu dokuz eylül de istemiyorum refakatçi kuralları sert biraz o doktoru duydum şimdi 25 inde detaylı ultrasonumu dışarıda yaptırıp kemal bey e randevu alacagimYeni başladık tavsiye üzerine buldum bu doktoru. Daha önce iki doktorla görüştüm beni yarı yolda bırakacaklarını hissettiğim için onlarla devam etmiyorum. Şimdilik hem hastaneden hem doktorumdan memnunum canım. Sen hangi doktora gidiyorsun?
Calismam muhtemelen dogum sonrası istenmedigim yer sonucta tesekkurler onerilerin içinVe is mahkemeleri calisanin yaninda deriz hep ancak once uzlasma isteniyor sonra mahkeme. O mahkemeler de hemen bitmiyor, uzun bir süreç. Savaşacak maddi gücü olan savaşıyor.
bende çalışıyorum ve doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum. yani beni de çıkarsalar da keşke ihbar ve kıdem verseler diye düşünüyorum ama şimdilik öyle bişey yok. ve eğer olursa şöyle yaparım diyordum. doğuma 2 ay kalana kadar bir tanıdığın yanında sgk yaptırırım ve doğum paramı da alırım böylece diyordum.Doğum sonrası dusunmuyordum.iki ay muhabbeti vardi hemen.gel basla ddediler muhtemelen.baslamam.ama bilmiyorum.hangisi aci.cevirse onu yapmam lazim
Dogum parasi beni dusunduren onu almam lazim en.onemlisibende çalışıyorum ve doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum. yani beni de çıkarsalar da keşke ihbar ve kıdem verseler diye düşünüyorum ama şimdilik öyle bişey yok. ve eğer olursa şöyle yaparım diyordum. doğuma 2 ay kalana kadar bir tanıdığın yanında sgk yaptırırım ve doğum paramı da alırım böylece diyordum.
yani kıdem + ihbar + doğum nedeniyle sgk dan aldığımız maaş + işsizlik maaşı. bunların hepsini almış olurdum ve benim için iyi olurdu.
bu tabiki benim durumum.
Siz de artılarını eksilerini bir düşünün derim.
Eğer doğum iznine kadar çıkarılmazsanız hem doğum izniniz bitinceye kadar ve sonrasındaki ücretsiz 6 ay izin talep hakkınız olduğu için yani toplamda 10 ay sizi işten çıkaramazlar. çıkarırlarsa yasa ihlali nedeniyle ceza alırlar. (ÇSGB çalışan arkadaşım söylemişti)
Kacinci çocuğu cnm ilkte okadr vermiyolar diye biliyormBu arada arkadaşın bebegi oldu, kimligi cikarirken dogum parasi icin ust kata cikin demisler, aman dedim diye yüz lira verecekler sira bekliycez ama çıkmış. 400 lira ve sanirim 1 ay sonra pttden anne alabiliyor, babaya vermiyorlar.
oh masallah. saglikla buyusun.Aynen arkadaşım oğlumda aynısını yaşadım.mama vermek aklımdaydı sarılık olmasın diye hemşire bebek ağlamıyor uyuyor sa bilki karnı doyuyordur mama vermene gerek yok demisti.oyle olunca bende vermedim cocuk bi kaç gün sonra sarılık oldu hastanede yattı.. herkez boş konuşmayı çok seviyor..kimseyi dinlemedim valla oğlumu büyütürken ne biliyorsam kendim yaptım.masallah turp gibi gelişimi de gayet iyi hep önden gitti..bir kere hastaneye gitmedik şimdiye kadarbu sefer hastane çantama koyucam mamayi
korkmamaya calis cnm. bu haftalarda plesantadan kaynakli olabiliyor diye biliyorum. yani plesenta yukari cikarken olabiliyor.Merhaba Arkadaşlar,
bende gizli takipçilerdenim. 17 haftalık hamileyim.
1 düşük 1 sağlıklı erkek çocuk tekrar 1 düşük ve bu 4. hamileliğim...
iki düşüğüm olduğu için yazmaya korkar oldum artık.
bu hamileliğim iyi gidiyor derken pazartesi akşamı peçeteye pembe kan geldi ve herşey karardı gözümde. dün korkuyla DR a gittim fkt DR salı günleri çalışmıyormuş. yanındaki yardımcı bayan kalp atışına bakalım bari dedi. ve kalp atışını duyduk. dün ve bugün akıntı vb. bişey yok ama içim hiç rahat değil. bu haftalarda başına böyle şeyler gelen oldumu? bana cevap verirseniz çok sevinirim.
Konuyu en başlarda takip edebiliyordum ama şimdi o kadar hızlı sayfalar geçiyor ki, sayfaları 3 er beşer atlayarak okuyorum. bu nedenle cevap verirseniz sevinirim.
İkinciKacinci çocuğu cnm ilkte okadr vermiyolar diye biliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?