2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Efelihayat

tamam o zaman.

son uc yılda 600 prim gunun var mı? ( e devletten bakabilirsin) varsa issizlik alacaksın yoksa 600 gunu tamamlayana kadar seni calıstırmalarını rica edebilirsin issizlik maasıda alabilmek icin. boylece 6 ay issizlik maası alırsın.

Geriye dönüp bakamadım. Hamilesin diye mi çıkartıcaklar
Yani.oda bir sebep ama iki.yigenim geldi ise baslicak dedi kisaca bana yollar gorundu hamileligim sebep adamlar dogum.sonrası iki ay icinde gel.dediler sacma bir sistem ama.görünecek sebep is azligi eleman coklugu vb vb

Yani.oda bir sebep ama iki.yigenim geldi ise baslicak dedi kisaca bana yollar gorundu hamileligim sebep adamlar dogum.sonrası iki ay icinde gel.dediler sacma bir sistem ama.görünecek sebep is azligi eleman coklugu vb vb
Vala memlekette herşey zor
Doğumdan 1 hafta sonra işe geri dönen bi tanıdığım vardı ağlaya ağlaya gitmişti. Gitmese iş bulmak zor geçim derdi vs.
Allah yardımcın olsun senin hayrına gelişir inşallah olaylar

Hayirlisi sagol canim bakicaz dogumdan.sonra ikinci ay bitimi.ne demek.ya

İs azligi nedeniyle personel çıkarıp hemen onunden veya o ara 2 isci almasi onu hukuk önünde haksiz duruma dusurur. İhtarinda sebep ne yazacak bakalim. Bunu sebep gostermemeli.
İse giris tarihin ne? Sgk tarihin de ayni mi? Kullanmadigin izinlerini de ya kullandiracak yada parasini odeyecek. Calisma surene gore ihbar suren degisecek; bedelini öder veya calistirir, isveren genelde karar veriyor ama cekismeli degilseniz konusarak halledebilirsiniz.
Kidem tazminati da her bir seneye 1 brüt maas (net degil dikkat). Misal 1 sene 10 ay ise 1 brüt arti 10 ay icin de para alacaksin.
İs cikid nedeni isverense (isciyi suclu gosterebilir cikis kodunda kendi cikarsa bile) sartlara gore issizlik maasi alabilirsin.
Burda onemli olan dogumdan sonra calismayi dusunup dusunmemen. Noter olması is konunundan anlayacak anlamina gelmez, onlardan korkma.
Benim basima gelse dogumdan sonra calismayacaksam uzlasir yasal haklarimin yaninda büyükşehir firmalardaki gibi anlasarak çıkarılma yoluna giderek ek maas tazminati talep ederdim.
Dogumdan sonra calisacaksam bir avukattan fikir alarak kendime rota cizerdim.

Ben dokuz eylül de erkan çağlayana gidiyorum şimdilik ama doğumu dokuz eylül de istemiyorum refakatçi kuralları sert biraz o doktoru duydum şimdi 25 inde detaylı ultrasonumu dışarıda yaptırıp kemal bey e randevu alacagim

Ve is mahkemeleri calisanin yaninda deriz hep ancak once uzlasma isteniyor sonra mahkeme. O mahkemeler de hemen bitmiyor, uzun bir süreç. Savaşacak maddi gücü olan savaşıyor.

Ve is mahkemeleri calisanin yaninda deriz hep ancak once uzlasma isteniyor sonra mahkeme. O mahkemeler de hemen bitmiyor, uzun bir süreç. Savaşacak maddi gücü olan savaşıyor.
Calismam muhtemelen dogum sonrası istenmedigim yer sonucta tesekkurler onerilerin için

Ben zaten kilolu oldugumdan istisnasiz herkes kilomdan konuşuyor. Senin zaten gobegin vardi o bebek degil daha cikmaz, kac kilo aldin, bak cok alma, ben hamileyken onu yedim, ben su kadar aldim, aman sundan muhakkak ye.
Ulan bebek benim icimde, sen mi daha cok dusunursun ben mi? Uzayli gibi icinde insan buyuten benim sana ne oluyor?
Emzik fotosu paylastim kardeslerimle olan WhatsApp grubunda, x marka model al, birinin sevgilisi demis sonuna kadar vermesin, biri aman emzik neymis.
Kardeşim güzel diyceksiniz geçeceksiniz akıl mi sorduk?
He he de diyemiyorum, ben birilerini kırarım bu gidisle de dur bakalım.

Doğum sonrası dusunmuyordum.iki ay muhabbeti vardi hemen.gel basla ddediler muhtemelen.baslamam.ama bilmiyorum.hangisi aci.cevirse onu yapmam lazim
bende çalışıyorum ve doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum. yani beni de çıkarsalar da keşke ihbar ve kıdem verseler diye düşünüyorum ama şimdilik öyle bişey yok. ve eğer olursa şöyle yaparım diyordum. doğuma 2 ay kalana kadar bir tanıdığın yanında sgk yaptırırım ve doğum paramı da alırım böylece diyordum.
yani kıdem + ihbar + doğum nedeniyle sgk dan aldığımız maaş + işsizlik maaşı. bunların hepsini almış olurdum ve benim için iyi olurdu.
bu tabiki benim durumum.
Siz de artılarını eksilerini bir düşünün derim.

Eğer doğum iznine kadar çıkarılmazsanız hem doğum izniniz bitinceye kadar ve sonrasındaki ücretsiz 6 ay izin talep hakkınız olduğu için yani toplamda 10 ay sizi işten çıkaramazlar. çıkarırlarsa yasa ihlali nedeniyle ceza alırlar. (ÇSGB çalışan arkadaşım söylemişti)

Dogum parasi beni dusunduren onu almam lazim en.onemlisi

Hastanede kocamin benimle kalmasini istedim, annem yaşlı zaten, karşı tarafi da istemiyorum rahat edilmez. Madem birlikte yaptık o kalsin :) hem yok gazdi yok kanamaydi insanin sevgilisinden daha yakını olamaz bence.
Hatta keske dogursam sonra herkesin haberi olsa (40 kisiyle doğumu bekledi)
Hamile oldugunu neden soylemedin diyenler var, ya dedim korunmasiz birlikte oldugumu neden size soyliyim :))))) bana biraksan kendi kendime sureci bitirip aha Cocuk diye ortaya çıkaracağım.

Bu arada arkadaşın bebegi oldu, kimligi cikarirken dogum parasi icin ust kata cikin demisler, aman dedim diye yüz lira verecekler sira bekliycez ama çıkmış. 400 lira ve sanirim 1 ay sonra pttden anne alabiliyor, babaya vermiyorlar.

Kacinci çocuğu cnm ilkte okadr vermiyolar diye biliyorm

oh masallah. saglikla buyusun.
vallahi benim kuzunun sekerinj olctuler baktilar dusuk mamayi kendileri verdiler. hos benimki kustu hepsini o ayri. beni emdi hep ama basta hemen yetmedi demekki sut.
korkmamaya calis cnm. bu haftalarda plesantadan kaynakli olabiliyor diye biliyorum. yani plesenta yukari cikarken olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…