2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sanırım işten çıkarılıyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim tazminatı çakıcam hamile birini çıkardığı için
cnm detay bilmesem de seni gebesin diye cikaramaz yasal olarak. tazminati vs var bu isin.
Her doktor desteklemiyor zaten canım tercih meselesi. Yurtdışında yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir ancak benim öğrendiğim orda sezeryan da olsa hep önce normal doğum denendiği
cnm benim fiziki yapi uygun degil. cati fazla darmis. bebek mumkun degil cikmaz dendi oglumda. o yapida degismezmis hic. o yuzden kaldi benim normal dogum sevdam.

ben oglumda aldim kocami gittim. sezeryan maglum. dogurdum 6 saat gecti. sonra haber verdim herkese. gece kocam kaldi ama pisman oldum. cunku gece boyu o uyudu bebege zar zor ben kalktim hep ...
tabi kv olay cikardi vs... simdi de aynisini yapacagim ama kv baskisi beni geren. o ne derse desin ben yine yapacagimi yaparim ama laflari yine de geriyor beni.

evlilik bana 10 kilo getirdi, hiç veremedim. 18 kilo nasıl verilir anlam veremiyorum ama emzirme dönemi avantajı sanırım:)
Evet normal kilo zor veriliyor ama gebelik sonrası kolay gidiyor kilolar. Yeter ki paketli hazır gıdalar falan gibi sağlıksız s şeyler çok tüketmeyin gerisi kolay olur inşallah

Sağlıkla gelsin minik kızın. İnşallah erir gider kistler gebelikte.

Biz ayni binadayiz bir de, kacmak çok zor gece hemsireler bakar diyorum hatta 2 gece kalayim rahat edeyim diye zihni sinir fikirlerim de var

Biz ayni binadayiz bir de, kacmak çok zor gece hemsireler bakar diyorum hatta 2 gece kalayim rahat edeyim diye zihni sinir fikirlerim de var
bitmez bu kadina yapilan baskilar ne yazik ki. keske bir degnek olsa da şıp diye hepsini duzeltebilsek.

Merhaba
Bence bebekte kalp atışı ve sorun yoksa çok endişe etmeyin. Tabi kendinizi de çok yormayın yinde de. Doktor işe bu konuda iletişim halinde olun. Ben de 3 düşük yaptım ikisi kürtAj ile sonlandı. Hiç birinde önce kanama olmadı önce kasılma ve ağrı oldu hep. 12.haftada olan düşükte zaten Doğum sancısı şeklinde düzenli ve Aralıkları gittikçe sıklaşan kasılmalar yaşadım. Kanama yaşayan çok gebe oluyor sorunsuzca bebeklerini kucaklarına alıyorlar genelde. İnşallah sağlıkla gelir bebiş.

sanırım işten çıkarılıyorum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim tazminatı çakıcam hamile birini çıkardığı için
Aaa hamile olduğun için mi? Çok pislik bu patron milleti ya. Pis sermaye uşakları. Çok kızdım ya. Kadınız Doğum yapmasak toplum değer vermez yapsak iş gücüne katılmamızı engellerler. Büyüğü ayrı küçüğü ayrı patronu ayrı hepsi sırtımızda. Ara sonuna kadar hakkını bence.

Amin saolun desteğiniz için.

gunaydınlar cumleten.
acayip yagmurlu ve gri bursa'dan.
calısan arkadaslarıma iyi mesailer, evdekilere sevgilerimi yolluyorum.
Bir kaç gün önce hava ne güzeldi Bursa’da gerçekten psikolojimi de olumlu yönde etkilemişti.. şimdi yağmurlu bulutlu yine battaniye altı moduna dönüş yaptım

Bende hamilelikte aldığım kiloları verememek korkusu veya dusuncesi yok. Ama kiloya bagli hamilelik sekeri veya tansiyonu yasarim diye korkuyorum. Bebegin gelisimi ve dogumu kilodan etkilensin istemiyorum. Her ay icin +1 kilo alirim son uc ayda da her ay +2 kilo alsam ideal olur diye kafamda kurdum ama ne kadar tutarli olucam gorucez Yoksa hayatimin her aninda zaten hafif kilolu birisiydim 71 kg ile hamile kaldim.

Bir kaç gün önce hava ne güzeldi Bursa’da gerçekten psikolojimi de olumlu yönde etkilemişti.. şimdi yağmurlu bulutlu yine battaniye altı moduna dönüş yaptım
Al bende o kadar cnm üstüne bide grip bu kasvetli havada hiç çekilmiyor yaz gelsin artık biktim daha griple hastalıkla uğraşmaktan hamileliğinin 3/4 u hastalıkla 1/4 u hasta bakarak geçti resmen

Bu kilo mevzusu bende de aynı. Zaten kilom vardı aldım şimdi de 5 kg. Herkes bir usta kesildi ben 9 kg almıştım diyenler şunu bunu yeme diyenler. Zaten direk bakıp kaç kilo aldın demeleri bile beni geriyor engel olamıyorum. Bunlardan ne çok var yani çevremizde. Bu yaşıma kadar bırak gebe insanı bana sorulmadan asla kimsenin dış görünüşü vs hakkında yorum yapmadım. Bir kere görgüsüzlük bu. Bir de hamileye kilo almışsın alma vs demek artık görgüsüzlüğü ciddi aşan tanımsız eylem mi diyelim ne desek.

Dogum parasi beni dusunduren onu almam lazim en.onemlisi
Gecen sene arkadasim hamileykende isten cikarilma durumu olmustu. Daha dogrusu o cikmak istiyor ama bolumu yeni kuruldugu ve tecrubeli oldugu icin isyeri cikarmak istemiyordu. Yaklasik 5 yillik calismasi vardi ve alacagi maas ile tazminati hemen hemen ayni paraya denk geliyordu. Sadece onu baglayan sey ozel saglik sigortasiydi. Sirf ondan faydalanabilmek icin kaldi. Eger maddi olarak eline ayni miktar gececek ve sonrasinda calismayi dusunmuyorsan bence teklifleri kabul edilebilir. Mobbing uygulayacaklarsa hamilelikte daha zor durumda kalabilirsin.

valla kizlar kendi kilo durumumu patlasayim ilk gebelikde iciniz rahatlasin 77 ile hamiel kalmistim 71 dustum sonra 97 ciktim dusunun yani .dogumda serumlatdan asiri sistim eve gelsim 93 falmdim
ama 10 gun sonra 87 dustum
tabi ben dogum yapar yapmaz sehor degisikligi yasadik yanimda kaynanm
o sinir stres 97 geri ciktim
taaaki kaynnamin gorumceyle telle konusmaini duyana kadar .bebgim 4 aylikti bi basladim duzenli beslenmeye ve yuruyuse 75e düştüm
tabi yine 3 yilda 82 e ciktim oyle hamile kaldim
yani verriirz kilo yu hic dert eetmeyim ben olk hamileleikte asiri herektliydim calisiyordum ona ragmen dohuma bi ay kala biraktim o ay 4 kilo aldim sade

Hikayeni biliyorum canım inşallah feraha kavuşursun bir an evvel. Zaten doğum işi bizim işimiz doktorun destek olmasını bekliyorum beni rahatlatsın panik yaptırmasın. Gerçekten müdahale gerekiyorsa müdahale etsin

kizlar ben yarin tetanoz aşısı olacagim, cok agri yapiyor mu, doktorunuz yaptirin dedi mi, sadece aşı mi yapiyolar kan falan da veriyor musunuz yada baska neler yapiyolar

merhabalar çoktandır sadece yorumları okuyordum. yeni üye oldum. hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler. 17+6 haftalık hamileyim. en başından beri progestan kullanıyorum. düşük riskim vardı. artık yavaştan rahat döneme girdim diye düşünüyorum :)

Evet cnm ızmirdeyim serkan güçlüye gideceğim perinatolog çok met ediyorlar dr u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…