kızlar sizdede sık tuvalate gitme oluyormu 3 litreye yakin su içmeye çalışıyor um ama yarim saatte bir tuvallttim
ve sonunda tükürük salgim biraz azaldi
kızlar sizdede sık tuvalate gitme oluyormu 3 litreye yakin su içmeye çalışıyor um ama yarim saatte bir tuvallttim
merhabalar çoktandır sadece yorumları okuyordum. yeni üye oldum. hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler. 17+6 haftalık hamileyim. en başından beri progestan kullanıyorum. düşük riskim vardı. artık yavaştan rahat döneme girdim diye düşünüyorum :)
kızlar selam bende yazışmalarınıza ara ara bakabiliyorum işten dolayı.
kaçırdığım şeyler oluyordur dolayısıyla, benimde son keşfim jammybaby.com da çok güzel setler var.
İsterseniz bir göz atın :)
herkese keyifli bir hamilelik süreci dilerim ...<3
Ürün açıklamalarında penye kalitesi “düşük kalite” yazıyor. Hastane çıkış setlerinde gördüm. Tamam kısa süre giyiyorlar ama acaba hemen 1 yıkamada elimizde kalır mı?
ağız yoluyla alıyorum ben ama en başından beri haftada 2-3 kez lekelenmelerim oluyordu. elindeki paket bitene kadar kullan dedi. ama bir yandan da bebişe zararı olur mu diye de düşünmüyor değilim
kızlar selam bende yazışmalarınıza ara ara bakabiliyorum işten dolayı.
kaçırdığım şeyler oluyordur dolayısıyla, benimde son keşfim jammybaby.com da çok güzel setler var.
İsterseniz bir göz atın :)
herkese keyifli bir hamilelik süreci dilerim ...<3
Kızlar 3-6 ay kıyafetleri bebek 3aylık olunca mı almalı? Yoksa beğendiğim uygun fiyatlı bulunca alayım mı ne dersiniz. Önerdiğim sitede 3-6ay arası çok ucuz malum bizim bebeler kış ayında olacaklar o aylar. Ne dersiniz fuzili mi olur başka eksikleri mi alsam
Kızlar 3-6 ay kıyafetleri bebek 3aylık olunca mı almalı? Yoksa beğendiğim uygun fiyatlı bulunca alayım mı ne dersiniz. Önerdiğim sitede 3-6ay arası çok ucuz malum bizim bebeler kış ayında olacaklar o aylar. Ne dersiniz fuzili mi olur başka eksikleri mi alsam
Eğer ucuzsa bence al, çünkü nasıl olsa alınacak ha şimdi ha sonra. Ben 1 yaşa kadar bir çok şey aldım çünkü müthiş indirimler vardı. Zamanı geldiğinde aynı fiyattan bulamam
Valla biz kacar gibi cikmistik hastaneden saat 10 da bebegim dogdu sabah ertesi sabah topuk. Aslinda hastane gayet iyiydi bir problem oldugu icin cikmadik ama insan en iyi evinde rahat kis ayiydi hastane cok sicakti ve enteresan sekilde pencere acilmiyordu gerci bebek var nereye aciyon hemsireler yemekler iyiydi ama insan evini istiyor bebek gelmeden duzenlenmis oluyorsun hastanede kalmak yorucu insallah bundada ertesi sabah cikarim
Bebisler için insan çok şey almak istiyor ama bence kıyafet filan çok almamak lazım elinde tabi ki bir şeyler olacak ama hediye öyle çok geliyor ki benim daha hic giyilmemis tulumlar takımlar dolu dolaplarim. Dahası doğuma geliyor eve gelenler getiriyor mevlud diş bulguru yaş günü vs derken dolup taşıyor. Benim fikrim tabi şimdi her şey elimizin altında o an bile alinabilir
Ben dokuz eylül de erkan çağlayana gidiyorum şimdilik ama doğumu dokuz eylül de istemiyorum refakatçi kuralları sert biraz o doktoru duydum şimdi 25 inde detaylı ultrasonumu dışarıda yaptırıp kemal bey e randevu alacagim
cnm detay bilmesem de seni gebesin diye cikaramaz yasal olarak. tazminati vs var bu isin.
cnm benim fiziki yapi uygun degil. cati fazla darmis. bebek mumkun degil cikmaz dendi oglumda. o yapida degismezmis hic. o yuzden kaldi benim normal dogum sevdam.