2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar sizdede sık tuvalate gitme oluyormu 3 litreye yakin su içmeye çalışıyor um ama yarim saatte bir tuvallttim
ve sonunda tükürük salgim biraz azaldi
Valla canım baya su içiyoruz ondan normal bende yarım saat 45 dk . kada bir gidiyorum yani :) bazen sıkılıyorum o derece düşün :)

Doktorum 20.haftya kadar devam.dedi fitil sekline

Doktorum 20.haftya kadar devam.dedi fitil sekline
ağız yoluyla alıyorum ben ama en başından beri haftada 2-3 kez lekelenmelerim oluyordu. elindeki paket bitene kadar kullan dedi. ama bir yandan da bebişe zararı olur mu diye de düşünmüyor değilim

Canım en güzel şeyler hep kızların, erkek anası olunca fiyatlara bakıyorum sadece

Kızlar 3-6 ay kıyafetleri bebek 3aylık olunca mı almalı? Yoksa beğendiğim uygun fiyatlı bulunca alayım mı ne dersiniz. Önerdiğim sitede 3-6ay arası çok ucuz malum bizim bebeler kış ayında olacaklar o aylar. Ne dersiniz fuzili mi olur başka eksikleri mi alsam

Eğer ucuzsa bence al, çünkü nasıl olsa alınacak ha şimdi ha sonra. Ben 1 yaşa kadar bir çok şey aldım çünkü müthiş indirimler vardı. Zamanı geldiğinde aynı fiyattan bulamam

şuan genel olarak da kışlıklar indirimde zaten almak lazım. o yüzden bence bulmuşken al üç beş bir şeyler.

Biz ayni binadayiz bir de, kacmak çok zor gece hemsireler bakar diyorum hatta 2 gece kalayim rahat edeyim diye zihni sinir fikirlerim de var
Bizim bir tanıdık doğumda kendi isteği ile 1 hafta hastanede kalmış. Hem konforlu hem de kafa dinlemiş

Biz ayni binadayiz bir de, kacmak çok zor gece hemsireler bakar diyorum hatta 2 gece kalayim rahat edeyim diye zihni sinir fikirlerim de var
Valla biz kacar gibi cikmistik hastaneden saat 10 da bebegim dogdu sabah ertesi sabah topuk. Aslinda hastane gayet iyiydi bir problem oldugu icin cikmadik ama insan en iyi evinde rahat kis ayiydi hastane cok sicakti ve enteresan sekilde pencere acilmiyordu gerci bebek var nereye aciyon hemsireler yemekler iyiydi ama insan evini istiyor bebek gelmeden duzenlenmis oluyorsun hastanede kalmak yorucu insallah bundada ertesi sabah cikarim

Bebisler için insan çok şey almak istiyor ama bence kıyafet filan çok almamak lazım elinde tabi ki bir şeyler olacak ama hediye öyle çok geliyor ki benim daha hic giyilmemis tulumlar takımlar dolu dolaplarim. Dahası doğuma geliyor eve gelenler getiriyor mevlud diş bulguru yaş günü vs derken dolup taşıyor. Benim fikrim tabi şimdi her şey elimizin altında o an bile alinabilir

Olmayınca olmuyor canım yapacak birşey yok, ben de illaki diye tutturmuyorum ama kendimi normale hazırlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…