Takibe aldım seni doktora gidince yazarımAnladım canım haberleşelim o vakit seninle
Bende çok memnun oldum adım mehtap, inşallah ilerleyen zamanlarda bursa ekibi ile toplanabiliriz çok daha memnun olurum.benim evde bankalar caddesinin bir alt caddesinde:)
mesajınızı okudum ayrıldınız sanırım isten. hayırlısı olsun.
cok memnun oldum melos.
Sizin adınıza çok sevindim ne güzel öğrenmişsinizGunydınn kızlarr
Dun kontrol vardı
İyi geçti sukur
Kızmıs netleşti:)
Cok inat etti tabi yine ama sonunda görduk:)
17.00 de girdik,17.45 de çıktık.
Detaylı anlattı.
1-2 puruz var ama kafaya takılck seyler değil dedi
2li testte değerin 1 i dusuk cıkmıs,
4lu test bakalım içimiz rahat olsun dedi.Kan verdim 4lu icin
haftaya cıkcak onun sonucu ,hayırlısı.
Bide malum benim kistlerım meşhurdur,keseye yakın yerde kist olusmus.
Dr hic problem değil,kuzenımde bile vardı.
Her hamilelik de olan seyler dedi.İns erir gider.Onun disinda hersey güzel sukur.
Merhabalar korkmayın inşallah ciddi birşey değildir ki olsa kanamanın daha fazla olacağını düşünüyorum 2 hafta kadar önce benim koyu renkli kanamam oldu 2 gün sürdü kesildi şükür inşallah sizinde önceki kötü tecrübelerinizle benzer bir durum değildirMerhaba Arkadaşlar,
bende gizli takipçilerdenim. 17 haftalık hamileyim.
1 düşük 1 sağlıklı erkek çocuk tekrar 1 düşük ve bu 4. hamileliğim...
iki düşüğüm olduğu için yazmaya korkar oldum artık.
bu hamileliğim iyi gidiyor derken pazartesi akşamı peçeteye pembe kan geldi ve herşey karardı gözümde. dün korkuyla DR a gittim fkt DR salı günleri çalışmıyormuş. yanındaki yardımcı bayan kalp atışına bakalım bari dedi. ve kalp atışını duyduk. dün ve bugün akıntı vb. bişey yok ama içim hiç rahat değil. bu haftalarda başına böyle şeyler gelen oldumu? bana cevap verirseniz çok sevinirim.
Konuyu en başlarda takip edebiliyordum ama şimdi o kadar hızlı sayfalar geçiyor ki, sayfaları 3 er beşer atlayarak okuyorum. bu nedenle cevap verirseniz sevinirim.
Durumunuzu bilemem ama ben olsam mutlu olurdum sanırım, hakkınızda da hayırlısıdır inşallahsanırım işten çıkarılıyorumüzülsem mi sevinsem mi bilemedim tazminatı çakıcam hamile birini çıkardığı için
Bana da öğleden sonrA işten gelince bastırıyor ama nasıl böyle ayakta bile uyuyabilirim gibi. Sağda solda yarım saat bile kestirsem iyi geliyor. Fazla uyumuyorum özellikle. Sonra zaten oğlan geliyor yemekti bulaşıktı ödevdi erken yatılmıyor. Yine de nasılsa kilo alıyorum bu beden neyin peşinde anlamadım. Her yediğimi ne diye depoluyor ki kıtlık mı var sanıyor neyse anlamadım gittiYemek yedikten sonra öyle bir uyku bastırıyor kii çok zor tutuyorum kendimi uyumamak için.. Yemeğin üstüne de yatarsam artık halim vahim
Benim de akşamları oluyo dün akşam oturduğum yerde uyumuşum gözümü Bi açtım Bi saat geçmiş benimkiler de hiç dokunmamış ayy çok komiktiBana da öğleden sonrA işten gelince bastırıyor ama nasıl böyle ayakta bile uyuyabilirim gibi. Sağda solda yarım saat bile kestirsem iyi geliyor. Fazla uyumuyorum özellikle. Sonra zaten oğlan geliyor yemekti bulaşıktı ödevdi erken yatılmıyor. Yine de nasılsa kilo alıyorum bu beden neyin peşinde anlamadım. Her yediğimi ne diye depoluyor ki kıtlık mı var sanıyor neyse anlamadım gitti
Hamileyken biz biz değiliz canımBana da öğleden sonrA işten gelince bastırıyor ama nasıl böyle ayakta bile uyuyabilirim gibi. Sağda solda yarım saat bile kestirsem iyi geliyor. Fazla uyumuyorum özellikle. Sonra zaten oğlan geliyor yemekti bulaşıktı ödevdi erken yatılmıyor. Yine de nasılsa kilo alıyorum bu beden neyin peşinde anlamadım. Her yediğimi ne diye depoluyor ki kıtlık mı var sanıyor neyse anlamadım gitti
Benim hamileliğin başında öyleydi evde olduğum sürenin çoğunu uyuyarak geçiyordumBenim de akşamları oluyo dün akşam oturduğum yerde uyumuşum gözümü Bi açtım Bi saat geçmiş benimkiler de hiç dokunmamış ayy çok komiktiVala kilo olayını hiç anlamadım ben ışık hızında şişiyorum bu 3 haftada resmen 2 kilo aldım çok moral bozucu
O da oldu bulantılarım olduğu sürece uyku modundaydım şimdi akşamları böyle olunca Bu günlerde tutamıyorum kendimi gündüz gelmiyor hiç akşam yemeğinden sonra bitiyorum resmen anlamadım.. Ama uyumamalıyım çünkü yeterince uyuyorum gece zaten arada tuvalete kalmak için kalkıyorum uykum bölünüyor ama o kadar da değil ya uyumamı gerektirecek bişey yokBenim hamileliğin başında öyleydi evde olduğum sürenin çoğunu uyuyarak geçiyordumşimdilerde daha iyiyim
Evet ben de. Neredeyse şişme hızımı gözle görülür buluyorum aynada hemen fark ediyorum. Ama yok canım bozma moralini bir doğsunlar bak nasıl silkeleyeceğiz kiloları. Vücudumuz normalde bu kadar depolamaz ki. Standart dışı bir halde kontrol edemiyoruz ama doğunca eski standartlarımız geri gelecek. Bol sıvı koşturmaca belki biraz da yürüyüş ile eskisinden bile fit ve enerjik oluruz. Ben inAnıyorum öyle olacağına yeterki sağlıkla doğuralım biz.Benim de akşamları oluyo dün akşam oturduğum yerde uyumuşum gözümü Bi açtım Bi saat geçmiş benimkiler de hiç dokunmamış ayy çok komiktiVala kilo olayını hiç anlamadım ben ışık hızında şişiyorum bu 3 haftada resmen 2 kilo aldım çok moral bozucu
Haklısın valla 40 yıllık bedenimi tanımamıyorum resmen. Çılgın bir dönem unutmuştum hep bunları ilk hamileliğimdeki gibi onu yapmam bundan uzak dururum falan diye atıp tutuyordum lakin bedenimiz ayrı cumhuriyet kurdu isyan çıkardı beynimiz hükmedemez oldu resmenHamileyken biz biz değiliz canımherşeyin sorumlusu hormonlar bizi ele geçirdi
İnşallah canım ya sağlıklı olsunlar da dediğin gibi kilo gider inşallah ki doğumlar dan sonra gittiler hep ama böyle yus yuvarlak da olunca hahah komik oluyorum yaa hayırlısıyla artık.. Hava da düzelse yürüyüş yapardık o da iyi geliyorEvet ben de. Neredeyse şişme hızımı gözle görülür buluyorum aynada hemen fark ediyorum. Ama yok canım bozma moralini bir doğsunlar bak nasıl silkeleyeceğiz kiloları. Vücudumuz normalde bu kadar depolamaz ki. Standart dışı bir halde kontrol edemiyoruz ama doğunca eski standartlarımız geri gelecek. Bol sıvı koşturmaca belki biraz da yürüyüş ile eskisinden bile fit ve enerjik oluruz. Ben inAnıyorum öyle olacağına yeterki sağlıkla doğuralım biz.
Ben yürüyüş yapmama rağmen yusyuvarlak bir bovling topuymuşcasına yuvarlanıyorum. Beni darlayanları labut niyetine dizip yuvarlanarak hepsini devirmeyi planlıyorum iki aya kıvama gelirim ehehe :))İnşallah canım ya sağlıklı olsunlar da dediğin gibi kilo gider inşallah ki doğumlar dan sonra gittiler hep ama böyle yus yuvarlak da olunca hahah komik oluyorum yaa hayırlısıyla artık.. Hava da düzelse yürüyüş yapardık o da iyi geliyor
Ben yürüyüş yapmama rağmen yusyuvarlak bir bovling topuymuşcasına yuvarlanıyorum. Beni darlayanları labut niyetine dizip yuvarlanarak hepsini devirmeyi planlıyorum iki aya kıvama gelirim ehehe :))onlarla bowling oynıycammm.
Bebekler dogduktan sonra ilk zamanlar alisveris yapmak zor oluyor 0-3 3-6 cok almistim ben sadece denk geldigi mevsime dikkat etmek lazim birde uygun bulunca unibay yenidogan almak lazim 3 lu alinca pahali oluyor ben genelde 24 lu paket aliyorum evde hic acilmamis 2 koli varKızlar 3-6 ay kıyafetleri bebek 3aylık olunca mı almalı? Yoksa beğendiğim uygun fiyatlı bulunca alayım mı ne dersiniz. Önerdiğim sitede 3-6ay arası çok ucuz malum bizim bebeler kış ayında olacaklar o aylar. Ne dersiniz fuzili mi olur başka eksikleri mi alsam
Yok kuzum doktoruna guven progestan.rahimde tutmayı destekliyor aksine.zarar vermez yaniağız yoluyla alıyorum ben ama en başından beri haftada 2-3 kez lekelenmelerim oluyordu. elindeki paket bitene kadar kullan dedi. ama bir yandan da bebişe zararı olur mu diye de düşünmüyor değilim
Allah sifa versin canım İnsallah sorunsuz atlatirsin sureciİyi geceler kızlar, bugün sonuçlarımı aldım. İdrar da enfeksiyon çıktı, böbrekte de sıkıntı varmış antibiyotik verdi 1 hafta sonra tekrar tahlil vericem inşallah düzelir. Karaciğer enzimi yüksek çıktı ve protein kaçağı varmış. O kadar şey söyledi ki kafam allak bullak oldu. Karaciğere tekrar bakılacak büyük ihtimalle tansiyon hastasısın dedi. Kan ilacı yazdı bir sürü vitamin vs. Bakalım inşallah herşey yoluna girer. Birde kalbimde aort yetmezliği var mutlaka kardiyolojiye gitmelisin hamilelikte hastalıklar patlak verebilir pıhtı atma vs gibi ciddi sıkıntı olabilir dedi. Yani biraz canım sıkıldı bugün. Hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?