2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buarada kilo konusunda bende sıkıntılıyım. +4 kilodayım. Zaten kilolu olduğum için insanlar senin kilon var o bebek değil göbek diyip canımı sıkıyorlar ahahah :) umarım doğuma kadar varil gibi olmam

Iyi akşamlar kızlar daha yeni atlattığım gribe daha ağır şekil de yakalandım hapsirmaktan dudaklarım kanadı i kafama balyozla vuruyorlarmiş gibi hissediyorum hastaneye gitmeek istemiyorum bu sefer çünkü parol yazıp yolluyorlar napıcağımı şaşırdım

Canım sıkma canını bende de orta ileri seviyede mitral ve aort çökmesi var. Her altı ayda kontrolüm vardı gebelikte daha yakın takip öneriyorlar sebepde kan oranı arttıgı için kalbe daha çok yük biniyor pıhtı konusunda da kan sulandırıcı verebilirler bende kullanıyorum sorun etme o noktayı çok

Sivi.tuket bol.bol.c vitamini kefir yesillik yogurt dinleneceksin istirat ediceksin tatlim gecmis olsun Allah sifa versin

Buarada kilo konusunda bende sıkıntılıyım. +4 kilodayım. Zaten kilolu olduğum için insanlar senin kilon var o bebek değil göbek diyip canımı sıkıyorlar ahahah :) umarım doğuma kadar varil gibi olmam
Canım yanlış anlama ama o bebek değil göbek yorumunu yapan kimse hayatından çıkarmanı öneririm

Son 1 haftadır o kadar kötüyüm ki saçma salak düşüncelere kapılıyorum. Aort yetmezliğim doğuştan var hiç kafama takmam normalde ama hamilelik olunca işte insan dert ediyor :) çok teşekkür ederim canım söylediklerin içimi rahatlattı Rabbim hepimize şifa versin inşallah

Canım yanlış anlama ama o bebek değil göbek yorumunu yapan kimse hayatından çıkarmanı öneririm
Aslında haksız sayılmazlar göbeği olan bir insanım ama kendi göbeğimle bebekten dolayı büyüyen göbeğimi çok şükür ayırt edebiliyorum insan oğlu işte canım ağzı olan konuşuyor :)

Ozel.sektorun cilvesi iki yigeni ise baslicakmis ben fazlalik.oluyorum daha soylenmedi ama.oyle.olcak kurallar hukuk bilenlere yasayanlar nedir.prosedur yardimci.olursaniz
Şu şartları sağlıyorsan işe iade davası açabilirsin sağlamıyorsan işçilik alacakları için dava açabilirsin

Allah sağlıkla kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah içini ferahlatacak güzel sonuçlar alırsın.. İnsan endişe ediyor ister istemez ama bebişlerimiz birer mucize zaten rabbim onları bağışlasın inşallah içini ferah tut duanı eksik etme..

Çok geçmiş olsun ya valla hamilelikte daha da bir ağır oluyor grip.. Hastaneye ateş Olursa git yoksa ilaç kullanma taraftarı değil doktorlar.. Ilık ıhlamur limon bal tavuk çorbası böyle şeylerle atlatmaya çalışacaksın Vala yapacak bişey yok bol da dinlen tabi

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin evlatlarımızı sağlıkla büyütelim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…